Şimdi Ara

2020 SONY TV (ANA KONU) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.561
Cevap
52
Favori
139.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: numberten_ank

65A8 bugün stoğa girdi.

Nakit olarak 25.000 TL'den veriyoruz. Muhtemelen 65AG9'un fiyatında bi artış olabilir.

Alıntıları Göster
    PM attım size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killitbhr

XH9005 / XH9077 / XH9096 / XH9288 / XH9299

bunlar nedir bilen duyan?
    Rengine göre, ayağına göre mağazaya göre modellendirme yapılıyor. Kodların farkları bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

Arkadaşlar şöyle 10k bandında 65" tv bakıyorum. 55" sony xd8505 var salondan odaya alacağım onu.

ps4 uydu vs için. Güzel bir şey olsun istiyorum, bekleyebilirim acele yok. Sonyden çok memnunum hangi modelleri önerirsiniz ? Bu fiyatlara başka marka tavsiye eder misiniz ? teşekkrüler.
    Alabileceğiniz en iyi fiyat performans cihazı 65xf9005'tir. lakin biraz daha çıtayı yukarı alabilirseniz Haziran sonuna doğu gelecek olan 65xh9096 serisi çok iyi bir seçenek olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcihank

75 xh9005 modelin fiyatı hakkında öngörünüz var mı
    17-18 bin bandında nakit fiyatı olur sanırım.
  • numberten_ank kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim sanırım bayiniz var. Bu başlığı baştan itibaren okumaya başladım.

Şu an bulabildiğim 14k ya 65xg9505 modeli aklımı çeldi.

Bekleyebilirim acelem yok. 65xh9096 modeli 14k dan daha mı pahalı olur yoksa xg cihazlar 2019 yılı olduğu için elde olmadığından mı bu fiyatlarda ? yani xh ler de 14 civarlarında gelir mi ?

65xf9005 modeline de bakacağım. zamanınız için çok teşekkürler.

biliyorum çok alakasız ancak küçük bir soru sorayım. bu fiyatlara daha düşük boyutlarda oled mi yoksa bu cihazlara mı bakardınız kişisel olarak ? vaktiniz yok ise detaylandırmanıza gerek yok kişisel fikrinizi merak ettim.
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    65XH9096 modeli tahminimce 12.500-13.000 seviyesinde gelir.
    65xf9005 de 11.000 seviyesinde.

Şahsi fikrim küçük ekran OLED almak yerine daha büyük ekran sony 9000 ve üzeri serilerini almayı düşünürüm. Çünkü 9000 ve üzeri sony modelleri gerçekten ciddi şekilde başarılı. Farklı markaların OLED'lerine kafa tutabiliyorlar. Tabi ki bu benim şahsi fikrim, katılan olur yada olmaz saygı duyarım.
  • quote:

Şahsi fikrim küçük ekran OLED almak yerine daha büyük ekran sony 9000 ve üzeri serilerini almayı düşünürüm. Çünkü 9000 ve üzeri sony modelleri gerçekten ciddi şekilde başarılı. Farklı markaların OLED'lerine kafa tutabiliyorlar. Tabi ki bu benim şahsi fikrim, katılan olur yada olmaz saygı duyarım.
    Hocam XH9 serisi geldiğinde local dimming test yapaıp buraya link atarsanız youtube dan sevinirim.

saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: notropil

Hocam XH9 serisi geldiğinde local dimming test yapaıp buraya link atarsanız youtube dan sevinirim.

saygılar.

Alıntıları Göster
    Cihaz gelsin yapmaya çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

oled başka bir dünya hocam,o toplara girecek led tv yok..
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Bencede en iyi site zaten bu alanda referans sayılabilicek incelemeler yapıyolar ama sadece bazı parametlerini ben %100 doğru bulmuyorum.

VRR gibi teknojiler yokkende motion konusunda LG modellerne daha yüksek puan vermişlerdi ona takıldım sadece.

Bende 65xd 9305 var 2021 modelleri bekleyip çok saçma rakamlara çıkmazsa eğer 85 inch Hdmı 2.1 in tam özelliklerine sahip olan ve belki 8k olan bi model düşünüyorum.

• sony xf ,xg,xh arasinda kaldim xh9505 tarafinizdan incelendiginde karar verecegim bunu bekliyorum yorum yapanlara tesekkurler
  • Blackkk kullanıcısına yanıt
    Kral Tv sizinkisi Hocam..8k'ya kadar devam :)

• merhaba ,
    foruma yeni katıldım ; 55XF9005 55" almaya karar vermişken burayı gördüm.Kafamda ki soruları sizinle paylaşmak istiyorum ...

2020 modelleri beklesem mi ?
    8.000 TL bandında 2020 model olur mu ?
    55XF9005 55" fiyatı düşer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdi35

merhaba ,
    foruma yeni katıldım ; 55XF9005 55" almaya karar vermişken burayı gördüm.Kafamda ki soruları sizinle paylaşmak istiyorum ...

2020 modelleri beklesem mi ?
    8.000 TL bandında 2020 model olur mu ?
    55XF9005 55" fiyatı düşer mi ?
    XF9005 serisi 2018 seri panel hocam,

Bence haziran sonunu bekleyin ve HDMI-2.1 teknolojisine sahip bir panel alın.
  • notropil kullanıcısına yanıt
    Bir tvyede 25bin tl verilmez be.biraz daha koyar araba alirsin.

• 65XH95 in fiyatı açıklandı mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Yeni çıkan Sony Televizyonlara. TKGS özelliğini koymuşlarmı. ?
  • sony türkiye 9005'leri iyi satınca yeni ürünleri çok ağırdan alıyor,bu cihazlar 2 aydır avrupada satılmaya başladı,ayrıca bakıyorum 9005'e zamannında çok bakan yokmuş,cihaz 2 sene sonra daha değerli hale gelmiş..
  • xh90 nın varyasyonlarında hangisi ne sunuyor tamam çerçeve farklılığı var xh9288/xh9299 ne sunuyor, usa modlellerine baktım dediğiniz gibi sadece x900h var,usa Amazon yorumlarına baktım bu tv alanların yorumları baya iyi etkilendiklerimi söylüyorlar.

rtingsin incelemeleri baya detaylı fakat bir o kadar eksik bilgilendiiriyor, mesela beni ilgilendiren oyun modu kriterlerinden yüksek not alıyor ama düşük input değelerine sahip olabilmek için görüntü kalitesinden baya feragat ediyor bazı tvler bundan bahsetmiyor basıyor yüksek notu geçiyor.
    motion handling incelemeleride öyle, samsung q9fn ve philips one kullandım bu konuda baya kötü tvler heryerden yüksek not alan q9fn bile sıkıntılı.sony bu motionda üstün olmasına rağmen değinilmeden aynı puanı alabiliyor.
    keza oled incelemelerinde gölge detayları yok oluyor bu tvlerde ama sonsuz kontrast değeri var etkileyici görünüyor diye resim kalitesine puanı basıyor.
    işin sonunda bende xh90/x900h incelemesini bekliyorum bu siteden avrupa incelemeri daha önemli mesela ingiltereden vincent de inceleme konusunda başarılı bi abimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killitbhr -- 15 Haziran 2020; 10:39:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Killitbhr

xh90 nın varyasyonlarında hangisi ne sunuyor tamam çerçeve farklılığı var xh9288/xh9299 ne sunuyor, usa modlellerine baktım dediğiniz gibi sadece x900h var,usa Amazon yorumlarına baktım bu tv alanların yorumları baya iyi etkilendiklerimi söylüyorlar.

rtingsin incelemeleri baya detaylı fakat bir o kadar eksik bilgilendiiriyor, mesela beni ilgilendiren oyun modu kriterlerinden yüksek not alıyor ama düşük input değelerine sahip olabilmek için görüntü kalitesinden baya feragat ediyor bazı tvler bundan bahsetmiyor basıyor yüksek notu geçiyor.
    motion handling incelemeleride öyle, samsung q9fn ve philips one kullandım bu konuda baya kötü tvler heryerden yüksek not alan q9fn bile sıkıntılı.sony bu motionda üstün olmasına rağmen değinilmeden aynı puanı alabiliyor.
    keza oled incelemelerinde gölge detayları yok oluyor bu tvlerde ama sonsuz kontrast değeri var etkileyici görünüyor diye resim kalitesine puanı basıyor.
    işin sonunda bende xh90/x900h incelemesini bekliyorum bu siteden avrupa incelemeri daha önemli mesela ingiltereden vincent de inceleme konusunda başarılı bi abimiz
    Kesinlikle katılıyorum hocam. Vincent'in Q80T ile XG9505 karşılaştırması videosunu izleyince şaşırmıştım, gözümle canlı canlı görünce de Samsung'dan vazgeçip Sony bakmaya başlamıştım. Videonun 10:40 kısmı incelenirse yıldızlardaki ve arka plandaki fark bariz gözüküyor.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.