Şimdi Ara

2020 SONY TV (ANA KONU) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.561
Cevap
52
Favori
139.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorum yazan herkese teşekkür ederim. Sayenizde bayağı bilgilendim. Tercihim Sony olacak. Güzel bir indirim için beklemedeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süre araştırdıktan sonra 85XH9505 almaya karar verdim.

Ürünü sadece sony resmi sitesinde belirtilen çevrimiçin satın al bölümündeki sanal mağazalarda bulabildim.

Resmi bayilerde veya Elektronik Marketlerde satışı ne zaman başlar ?

En uygun fiyata bulabileceğim yer neresidir ?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BVBLİFE

Yorum yazan herkese teşekkür ederim. Sayenizde bayağı bilgilendim. Tercihim Sony olacak. Güzel bir indirim için beklemedeyim.
    Doğru Tercih Tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fowler79

Uzun süre araştırdıktan sonra 85XH9505 almaya karar verdim.

Ürünü sadece sony resmi sitesinde belirtilen çevrimiçin satın al bölümündeki sanal mağazalarda bulabildim.

Teşekkürler.
    85XH9505 iyi bir seçim olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fowler79

Uzun süre araştırdıktan sonra 85XH9505 almaya karar verdim.

Teşekkürler.
    Yansima sorunu var onda. Reflection testini yazin youtubeda videosu var. Ekran dalgali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 SONY TV (ANA KONU)

Bulgaristan'dan selamlar

Hristoslav
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Selam,
    Bu sanıyorum hem XG hem XH90+XH95 serilerinin tamamında var.
    Bu modeller arası yansımada hangisi daha başarılı bunun karşılaştırması var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: casparza

Selam,
    Bu sanıyorum hem XG hem XH90+XH95 serilerinin tamamında var.
    Bu modeller arası yansımada hangisi daha başarılı bunun karşılaştırması var mı acaba ?
    Malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • casparza C kullanıcısına yanıt
    Hdmı 2.1 sizin için önemli değil ise en iyisi XG serisidir. Hatta 75xg9505 de geniş açı izleme özelliğide var. Yani 75 veya üstü xg almak daha doğru seçim olabilir. Tabi bu serinin 65 üstü üretimi durdu, bulabilmekde ayrı bir sorun şu anda.

• Playstation 5 ve film için tv almayı dusunuyorum. Oled tv almayacam kesınlıkler çunku uydu kanallarınıda çok ızlerız aılecek. Gel gelelim asıl meseleye... Sony 2020 tvleri benım hosuma gıtmedi. 2.1 hdmı destekleyen sony xh90 var. Lakin en düşük işlemcili ve 55 inç modelınde multı accoustıc ses yok. Vrr freeyscence felanda yok. Kısaca 2.1 ın tek avantajı 60 fpsyı 120 yapabılıyor. Televızyon 8k olmadıgı ıcın 2.1 hdmı sadece fpsyı arttıyor. Ps5 zaten 4k 120 fps veremez çok dandık oyunlar hariç ımkansız ötesii. 4k 60 anca o bıle zor. O yuzden bu nesılde en azından 4k tvlerde 2.1 hhdmı gırısının gereksız oldugunu dusunuyorum.. Çunku sony xh90 fıyatına geçen senenın tvsı xg95 var. Ama işlemci farkı cok buyuk ve daha parlak ve multı accoustıs de var 55 inçinde.. Bırde bunlarla aynı para samsung Q80T var.Bu senenın modeli. goruntu açısından iyi oldugunu dusunuyorum . hdmı 2.1 desteklıyor freesynce vrr felan onlarıda desteklıyor. Fakat dolby atmoss ve dts desteklemıyor. bu 3 tvde 10 bin civarı . Bana yardımcı olurmusunuz.

• Xh90.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 29 Temmuz 2020; 23:46:39 >
  • XH90 kullanıyorum ve yanıldığınız noktalar var. Bu cihazda yeni nesil SOC ile bazı görüntü işlemeleri bu birime aktarıldı ve kullanılan X1 işlemci de yeni nesil bir işlemci. VRR desteği güncellemeyle gelecek. Yeni nesil ekran kartlarındaki güzel özellikler (DLSS 2.0 gibi) ve %30-40 civarı performans artışıyla 4k 120hz imkansız değil. Parlaklık konusunda sadece değerlerle kanmayın, gidin canlı olarak TV'leri görün inceleyin. XH90 oled kalitesine yakın görüntü veriyor. Öncesinde Q80T bakan birisi olarak kesinlikle onu almanızı önermem. Ekranı 8 bit, görüntü işlemede detayları kaybediyor ve hdmi 2.1 portu 40gbps (48gbps olmalıydı).

Vatan vb yerlere gidip 2 modeli de canlı olarak görüp incelemenizi tavsiye ederim. Mümkünse 1080p bir filmi usb'ye atın ve her 2 tv'de oynatın. Sony'nin farkını orada göreceksiniz. Önerim bütçeyi biraz daha zorlayıp 65XH90 alın, akustik ses özelliği baya farkediyor.

• Canka1 C kullanıcısına yanıt
    55te yokmu akustik ses.q80t de yeni ses formati eklenmis.

• baris007 B kullanıcısına yanıt
    Acoustic Multi Audio özelliği, 65 ve üzerindeki modellerde kullanılabilir. Sitede böyle yazıyor

• BVBLİFE kullanıcısına yanıt
    Q80t de yeni ses ozelikleri eklenmis.ortam sesine izledigin filme gore sesini kendi ayarliyormus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 30 Temmuz 2020; 13:6:39 >
  • Canka1 C kullanıcısına yanıt
    kullanılan işlemcı yenı nesıl demıssınızde. X1 HDR işlemcı sonynın en dusuk tvlerınde kullanılan bır işlemcıdır. Tvnın fıyatını dusuren seylerden bırıde budur. X1 ultımate işlemcısı ıse oledlerde kullanılan en guclu ıslemcıdır. xh90 da 55 ınchınde multı accoustıc yok. xh90 xf9000 dan bıle bır tık dusuk bir tv. 2.1 hdmı madem güncelleme ıle gelebılıyor belkı diğer tvlerede gelebılır. ayrıca ps5 te 4k 120 ımkansız. ancak platform oyunları.. Assasıns creedd valhalla Xbox gıbı güçlu bır makınede bıle 4k 30 ıle çalışacak .. Sony xg95 gıbı bır amıral gemısı varken xh90a tav olmak ıstemıyorum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wagenhaus

Eyw hocam 65 in fiyatınıda bi görmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hristoslav2

Bulgaristan'dan selamlar

Hristoslav
    HDMI 2.1 İçin en iyi seçenek HX90 gibi duruyor ...
  • vector x-31 kullanıcısına yanıt
    65 inç olanı 13.500 TL ydi sanırım. Forumdan bi arkadaş yazmıştı.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.