Şimdi Ara

2020 SONY TV (ANA KONU) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.561
Cevap
54
Favori
139.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 değil de 3 bin de olabilir, yuvarladım rakamları. İndirimsiz birisi şu an 10 bin, diğeri de 12 küsür gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: dark.king

2 değil de 3 bin de olabilir, yuvarladım rakamları. İndirimsiz birisi şu an 10 bin, diğeri de 12 küsür gördüm.

anladım hocam siz 55 inç'ten bahsediyorsunuz ben 65'inç kovalıyorum aralarında uçurum var xh90 ile xh95 in

• maksimum 6500 lira Sony hangi modeller önerirsiniz, 4k olacak ve 55inch. Rice etsem yazar mısınız?

Şuanda samsung q60 kullanıyorum, mahkemelik olduk, avukat paranı alırsın İnşaAllah dedi. Panel olarak Va ya da IPs farketmez, bu q60ın yandan izleme performansını pek beğenmedim, karşıdan çok iyi. Tvden anlayan biri değilim ama sony almaya karar verdim, 8096 modeli var internette direkt onu mu alsam, tavsiye verir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrecan emir

Bu mesaj silindi.

Her yerde olan fiyatlar kardeşim size özel değil ki :)))

• 65XH9505 güzel bir indirim yapında alalım 65A8 güzel fiyat inmiş ama şu logo yanığı olmasa

• kaca dusmus ki? 23 kusur gorunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wquzun kullanıcısına yanıt

Logo isi eskidendi simdi kendini temizliyor

• Bu sonylerde uydukanal siralamasi yapiliyormu.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris007

Logo isi eskidendi simdi kendini temizliyor

televizyon saat 11 de bir açılıyor aksam 12 ye kadar çalışıyor nasıl temizleyecek tv kendini uyku modunda temizleme olmuyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: baris007

Bu sonylerde uydukanal siralamasi yapiliyormu.

evet ister tv den ister pc den biraz zahmetli ama pc den bir sefer yaptınmı yıllarca kullanırsın ekleme çıkarma yeniden sıralama vs.vs

• Selamlar, uzun bir bekleyişten sonra Sony TV almaya karar verdim. Gelecek haftaki indirimde mutlaka bir cihaz alacağım. Sorum şu.
    65xh9096 yerine 65xh9505 tercih etmeli miyim iki cihaz arasında 4 bin lira fark olacak muhtemelen bu farka değer mi?

• wquzun kullanıcısına yanıt

Tv acikken bile temizleme calisiyor.Sonucta kendini temizliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 21 Kasım 2020; 11:18:20 >
  • 1de sony kullanayim diyorum bir o kaldi

• a_r_k A kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşim elbette XH 9500 2 Aydır 65 inc modelini kullanıyorum ve çok memnunum. Sonuçta herzaman tv alınmıyor almışken iyisi olsun diyorsan sana tavsiyem pişman olmazsın ben ikisini Yanyana gördüm be inceledim ve Aldım herkonuda ch 9500 önde eğer oyun oynayacaksan xh 9096 alabılırsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sony x70 55inch nasıldır ps5e almayı düşünüyorum bütçe 6-6.5k önerir misiniz

• ozcan69 O kullanıcısına yanıt

Oyun, maç ve film izlemek için kullanacağım ama oyunds 120 Hz pek oynayacağını sanmam daha çok NBA pess FIFA tarzı oyunlar

• a_r_k A kullanıcısına yanıt
    Bende film dizi Netflix kullanıyorum ozaman Alacağınız tv belli oldu XH 9500 ben17000 TL ye almıştım zam gelmeden alıyım mantığı ile

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.