Şimdi Ara

2020 SONY TV (ANA KONU) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.561
Cevap
54
Favori
139.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 65xh9505 tv nin ön tarafda bazen sarı ışık yanıyor kapatıp actıgımda gidiyordu şimdi kapatıp acsamda gitmiyor bunu nasıl kapatıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa yıldız ts kullanıcısına yanıt
    Abi bendede yanıyor bazen yanmıyor onun kitapçığına bakmak lazım vaktim olmuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teknolojika satıcısından çöp dahi almayın . ayrıca malasef ki mall of istanbul avm mağazasıda onların en berbat sony satıcısı kesinlikle bunlar uzak durun . işleri satış sadece. üründe lanet olsun ki sorun çıktı .

Değiştirmem ne mok yersen ye diyorlar . ben öyle mesafeli satış sözleşmesini bilmem tanımam diyip duruyorlar . .

git işini servisle hallet diye cevap veriyorlar . daha 14 günlük cihaz bu ya . teknolojika dan alırsanız başınıza gelecek bu .

Teknolojika ( Tarlacılar ev gereçleri san ve tic ltd şti )ve Mall of istanbul sony center da bunların mağazası , Kesinlikle uzak durun . benden söylemesi bir sorun yaşarsınız benim gibi şapa oturursunuz .stres sıkıntı da cabası olur .

Arkadaşlar malesef 11.11 teknolojika satıcısından ,satın almış olduğum 65xh9505 cihaz arıza çıktı

cihazı resmen defolu , 14 günlük cihazı servise alacaklarmış .. sakın sakın teknolojika ( Tarlacılar ev gereçleri san ve tic ltd şti ) ve mall of istanbul mağazasından çöp dahi almayın .

indirim bekleyen arkadaşlar dikkat etsinler . benden uyarması . beni uğraştıracaklar malesef .

• serkan1216 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim geçmiş olsun . ben XH65 tv mi vatanbılgısayardan Aldım bugüne kadar hep öyle oldu Artık şansmı diyelim Adını sız koyun hep sağlam çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan69

Eyvallah kardeşim geçmiş olsun . ben XH65 tv mi vatanbılgısayardan Aldım bugüne kadar hep öyle oldu Artık şansmı diyelim Adını sız koyun hep sağlam çıktı

teşekkür ederim hocam . darısı başıma sorunsuz kusursuz, 0 hata bir cihaz nasip olur inşallah banada , bir mucize olurda başımdaki bu belayı çözecek iyilik meleği çıkarsa karşıma. 

• 75XH8096 - 13.999
    85XH8096 - 17.999

Ilgilenen olursa bostancı vatan bilgisayar mağazasından destek sağlayabilirim. Iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrecan emir

75XH8096 - 13.999
    85XH8096 - 17.999

Ilgilenen olursa bostancı vatan bilgisayar mağazasından destek sağlayabilirim. Iyi günler.

Her yer de geçerli fiyatlar :)))))

• Sony Android tv ye Apple TV gelmiş bugün indirdim şcerıgınde sadece iTunes dan kiraladığınız filmleri izleye biliyorsun şimdi sorum şu soundbar Aldığım zaman tv ve Soundbar da earc girişi olacak acaba Atmos filmlerdeki sesi alabilirmiyim yoksa genelde Apple TV kutusu almam gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: numberten_ank

Her yer de geçerli fiyatlar :)))))

Alıntıları Göster

Hocam teknosa 9096'yı 7800'den 1 saatte 100'e yakın sattı, hemde %11 komisyon alıyor gg bu sony türkiye'nin yatacak yeri yok euro daha düşükken 10 k'dan çaktı millete birde zam haberlerini piyasaya dağıttı, artık siz bu tv'yi zor satarsınız sizdeki fiyatlarla çünkü 7800 artık psikolojik sınır oldu..

• complete_ kullanıcısına yanıt

Hocam büyük şirketlere komisyon ücreti çok başka. Daha önce kamera satışı yapan firmada çalışıyordum, anlaşma ile %6 komisyon alıyorlardı şirketten. Teknosadan daha bile az alıyor olabilirler.

• complete_ kullanıcısına yanıt

Her malın bir alıcısı var. Merak etmeyin satılır her harükarda...

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrecan emir

75XH8096 - 13.999
    85XH8096 - 17.999

Hocam 9505te indirim varmi yada a8?

• Yeni güncelleme gelmiş xh95 4k 120hz olmıcak demekki belli cihazları aktif etmişler

• seneye yeni ürünler gelmeyeceği söyleniyor forum konularında aslı varmı arkadaşlar

• wquzun kullanıcısına yanıt
    Hayır, yeni seri gelecek. Hatta bu sene Microled (yanlış hatırlamıyorsam) duyuracak olan 2 firmadan birinin Sony olacağı düşünülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skadi -- 29 Kasım 2020; 1:54:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skadi

Hayır, yeni seri gelecek. Hatta bu sene Microled (yanlış hatırlamıyorsam) duyuracak olan 2 firmadan birinin Sony olacağı düşünülüyor.

teşekkürler sağolun bilgilendirme için hocam

• 2020 üretimi 65XG9505 tükenmiş her yerde oysa 2018 üretimi XF9005 yıllarca satılmıştı.

• Arkadaşlar merhabalar, ben marka yatkınlığı sebebiyle genel olarak samsung tercih eden kullanıcıyım, kardeşime ev hediyesi olarak 65tu8500 aldım, ekranın köşelerinde koyu renklerde parlamalar olması sebebiyle biraz soğudu tv'den, bizde bu sefer annemlere hediye ettik :)

Şimdi kardeşime yeniden 65" tv bakıyorum, 65q80t düşündüm fakat hediye için düşündüğüm psikolojik sınırı aşıyor :) Mediamarkt gezerken, şahane cuma fırsatları adı altında 65xh9077(11.500 tl) ısrarla önerdi, bende markanın modelleri hakkında hiç bir fikrim yok, yani xh9077 tepe modeli mi, bilemediğim için karar veremedim. Ayak üstü araştırınca kafam karıştı.

Arkadaşlar, ürünlerin modelleri nasıl sıralanıyor ? kısaca izah edebilir misiniz ?

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Bende bir eski samsungcu olarak Size Sony XH 9500 modelini öneririm ben kendim 65 incini kullanıyorum 2 Ay oldu iyiki almışım hiç pişman olmazsınız Ve çok seveceksiniz. Şu anda en iyisi bu Oledden sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan69

Bende bir eski samsungcu olarak Size Sony XH 9500 modelini öneririm ben kendim 65 incini kullanıyorum 2 Ay oldu iyiki almışım hiç pişman olmazsınız Ve çok seveceksiniz. Şu anda en iyisi bu Oledden sonra.

Hocam ben hobi odama playstation için 55q80t aldım, izleme mesafemi uzak tutmuyorum o yüzden 65" gerek duymadım. Memnunum fakat kardeşimle mediamarkt gezerken satış temsilcisi ekstra övdü ve samimi geldi açıkçası :)

Kardeşimde o sebeple bende sony deneyeyim dedi. Bize söylenen model 65xh9077 hocam, sizin söylediğiniz segment olarak daha mı üst oluyor ? Ben modeller arasındaki isimlendirmeyi anlamadım, xh yılı temsil eden model yazısı galiba sonundaki sayı büyüdükçe gücü artıyor mu ?

Samsung'un modellerini az çok anladım derken şimdi birde sony çözmeye çalışıyorum :)

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.