Şimdi Ara

2020 SONY TV (ANA KONU) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.561
Cevap
54
Favori
139.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Emrecan bey bende bu kampanyadan yararlanmak istiyorum. Kampanyanın işleyişi hakkında bilgi verirmisiniz? Örneğin Sony 55XH9505 bir tv almak istiyorum. Örnegin fiyatı 12.000 TL. Bu fiyat üzerinden %5 indirim mi yapılıyor? Yani 600 TL bir indirim mi oluyor. Ayrıca bonus kartla alış-veriş yaparsam yine aynı şekilde 600 TL. lik bonus mu yükleniyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • serkan1216 kullanıcısına yanıt

Ya besleme kartı yada anakarttan olabilir diye düşünüyorum. Bir ihtimal android ten de olabilir .android bende saçmalıyor bazen. tv yi kapatıyorum tekrar açılıyor. ses kontrolü hdmı cec üzerinden doğru dürüst çalışmıyor .Android biraz sıkıntılı .Keşe sony de webos tizen gibi kendi işletim sistemini yapsaydı . görüntü doğal güzel ama işletim sisteminin açıkları var. Son bir tavsiyem android 10 güncellemesi verilecekmiş belki ondan sonra bir ihtimal düzelebilir .zaten sorun ciddi ise komple bozulacaktır. Bu durumda da 2 yıl garantisi var .

• Sony Türkiye den çekiliyor mu, tv bakan arkadaşa öyle söylemişler
  • Sony xf9005 bakıyoruz sıfırı bulunur mu?
  • Akşahin kullanıcısına yanıt
    Çekildiği falan yok, Eurasia olarak elektronik eşyalara servis verilmeye devam ediliyor. Sadece telefon getirmiyorlar artık. Satıcılar papağan gibi hep aynı şeyleri herkese tekrar ediyor, endişe duyacağınız bir durum yok.

Xf90 sıfır şekilde bulamazsınız. Satan yerler teşhir ürün satıyorlar
  • Teşekkürler ne önerirsiniz 8000 bandında
  • Akşahin kullanıcısına yanıt
    O fiyat bandında piyasada şu an alınabilecek en iyi TV Sony xh90. Sorulunca yanında Samsung Q70T'yi falan da öneriyorlar ama XH90 ondan çok daha iyi bir televizyon. Fiyat/performans olarak çok iyi.

Bunun dışında dahili soundbar barındıran Philips9435 modelini de çok övüyorlar ama yanılmıyorsam o TV full array değil ve 50hz bir panele sahip
  • Sağol dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail barlas

İyi günler

istanbul dayım.10 aralık akşam vatan web sitesinden 65 xh95 modeli aldım.1 hafta boyunca vatan sitesindeki tek bilgi -siparişiniz lojistik firmasına teslim edilmiş olup takip numaranız tarafınıza ilteilecektir.

bunun üzerine geçen hafta semt deki vatan mağazasına gittim,ordaki arkadaş bilgiyi merkez e iletti.arayan yetkili kişi cepten kargo takip numarası verdi.tv antalyadan yola çıkmış.

20 aralık şu saate kadar vatan web sitesindeki not aynı şekilde duruyor.borusan dan hiç bi şekilde sms falan gelmiyor bu arada.borusan lojistik sorgulamadan takip ediyorum durumu.kargo antalya dan ankara ya transfer olmuş.teslimat 21 aralık dözüküyor.

konunun özeti,ben siparişi verirken altta seçenek vardı topkapı mağazamızdan teslim alabilirsiniz diye.keşke onu seçip gidip ordan teslim alsaydım diye düşünüyorum.

bu arada e-fatura geldi 11 aralık tarihine kesmişler.buda ayrı mevzu.

iyi ihtimal 21 aralıkta gelse,servis çağırıcam falan ihtimal 24 belki 25 aralık tv açılacak.

hadi gecikmeyi sineye çektim diyelim,aklımda bi sürü kuşku uyandı.tv nin istanbul da varken neden antalya dan geldi?iademidir,teşhirmidir,kusurlumudur diye.

merakla ve sinirli bi şekilde beklmeye devam ediyorum.kurulduğunda tekrar mesaj atıcam.

Bana da farkli ilden geldi Izmir'den, Xf9005 Borusan Lojistik..Ama teshir falan degil...Ben Tv'yi kurdururken baktirdim calisma saatine,servisteki eleman bakti inceledi,teshir degildi..Kutusu da iyi grldi hasarsiz vs..

Baska magazalardan cekiyolar Tv'yi Ayni sehirde ki sipariste tv yoksa,iciniz rahat olsun..Benimde Fatura onceden kesildi 1 haftada gelmisti gecen pandemi doneminde..Vatan dan alinma Tv..2 gunde de servis gelmisti Yer Istanbul..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: telenor

Ya besleme kartı yada anakarttan olabilir diye düşünüyorum. Bir ihtimal android ten de olabilir .android bende saçmalıyor bazen. tv yi kapatıyorum tekrar açılıyor. ses kontrolü hdmı cec üzerinden doğru dürüst çalışmıyor .Android biraz sıkıntılı .Keşe sony de webos tizen gibi kendi işletim sistemini yapsaydı . görüntü doğal güzel ama işletim sisteminin açıkları var. Son bir tavsiyem android 10 güncellemesi verilecekmiş belki ondan sonra bir ihtimal düzelebilir .zaten sorun ciddi ise komple bozulacaktır. Bu durumda da 2 yıl garantisi var .

Yazilimsal degil bu sorun kesinlikle donanimsal .

Ama gelde bunu sony e anlat Allahin belalari tamamen eurasia ve servisleri .

• Bugün xf90 yerine xh95 kurulumu yapıldı. Şunu söyleyebilirim ki attan inip eşeğe binmiş gibi oldum. Digiturk xf90'da 4k gibi gösterirken, xh95'de rezalet bir görüntüye sahip. Renk ayarları ile düzelir mi emin değilim.

• sciende S kullanıcısına yanıt

Enteresan Hocam, bir gariplik var sanki..

• quote:

Orijinalden alıntı: sciende

Bugün xf90 yerine xh95 kurulumu yapıldı. Şunu söyleyebilirim ki attan inip eşeğe binmiş gibi oldum. Digiturk xf90'da 4k gibi gösterirken, xh95'de rezalet bir görüntüye sahip. Renk ayarları ile düzelir mi emin değilim.

ayne hocam bende xf90 dan sonra 65xh9096 aldım aldığıma pişmanım

• yanlış yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filips -- 23 Aralık 2020; 0:7:4 >
  • wquzun kullanıcısına yanıt

Ayrıca arka kapak kalitesi de zayıf. Televizyonun arkasında hafif bir şişkinlik var, parmağımla bastırdığımda içeri giriyor. Sony gerçekten bu modelde kaliteyi ayaklar altına almış. 55" satış fiyatı 12.000 TL olan bir cihazın en azından malzeme kalitesinin yüksek olması gerekir.

• iyi günler,

daha önceki mesajıma ilave. 65 xh95 modeli 23 aralıkta kuruldu.kutusu çok iyi durumda olmasada tv de negatif bi şey tespit edemedim henüz.

böyle bi gecikmeyle karşılaşmak istemiyosanız benim tavsiyem,size hızlı kargo seçeneği sunan yada size kesin teslimat günü verebilen satıcı varsa onu tercih edin.yada yaşadığınız şehirde yada yakınındaki bi mağazadan elden teslim alma seçeneğiniz varsa onu tercih edin.station wagon yada doblo tarzı bi araçla taşıyabilirsiniz.

65 lik modelin kutusunu ölçüleri 156cmx96cmx19 cm.

• 55XH9096 modeli cuma gününe kadar stok sınırlı olmakla birlikte ozel fiyat tanimlanmistir. Ekstra GARANTI BONUS kartı ile yapilacak olan alisverislerde %5 indirim daha yapılıp %5 daha bonus yükleniyor. Black friday fiyatindan daha uyguna gelecek sekilde fiyatlandirma olmustur. Ilgilenenler bostancı vatan bilgisayar mağazasından destek olabilirim

• Nasıl yani? XF90, XH95'den daha mı iyi diyorsunuz? Emin misiniz? Sizi rahatsız eden nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: nasahay

Nasıl yani? XF90, XH95'den daha mı iyi diyorsunuz? Emin misiniz? Sizi rahatsız eden nedir?

hocam xf90 xh90'dan daha iyi bir tv (benim şahsi görüşüm)

edit:belki bana iyi bir panel denk gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wquzun -- 23 Aralık 2020; 21:37:38 >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.