Şimdi Ara

2020 Temmuz MTV Fırsatları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
20
Favori
35.936
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E-ptt avm MTV ödemesi sayaç işletmiyor, denendi.
  • pudinkk kullanıcısına yanıt
    Yukarıda bahsedildi, Epttavm'den MTV ödeme de ziraat posundan çekildiği için olumsuz. Paraf 1000/75 elektronik kampanyası düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 5 Temmuz 2020; 20:56:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mbs79

Yukarıda bahsedildi, Epttavm'den MTV ödeme de ziraat posundan çekildiği için olumsuz. Paraf 1000/75 elektronik kampanyası düşünülebilir.
    MTV ödeme için mi özel durum hocam bu çünkü kampanyaya dahil sitelerde var normalde ama iş mtvye gelinde eptt avm ziraatten mı çekiyor ?

Benim paraf kartım da yok MTV de 620 lira yani olsa da 1000 olmadığı için paraf da çalışmayacak kampanya

Evet, özellikle MTV ziraat posundan işlem görüyor. Parafta ise toplamda 1000 TL'ye tamamlamak yeterli, parça parçada oluyor. Bende 15 Temmuz sonrası yeni kampanya olabilir mi diye beklemedeyim.

• quote:

Evet, özellikle MTV ziraat posundan işlem görüyor. Parafta ise toplamda 1000 TL'ye tamamlamak yeterli, parça parçada oluyor. Bende 15 Temmuz sonrası yeni kampanya olabilir mi diye beklemedeyim.
    Işin kötüsü ben MTV geçen seferki gibi bu sefer de sayaca işler diye GittiGidiyordan dün 250 Lik alışverişe başladım bu sayacı bitirmek için 2 alışveriş daha yapmam gerekecek o üzücü oldu.

Sayacı isleseydi 2 araçlık MTV hazırdı

Paraf kartım yok malesef hocam olsa çok iyiymis baktım dün kart aidatları da yüksek bir tane paraf free var o da gençlere özel kart başvuru yapamıyorum.
    Aslında ilk sene dolmadan kapatırsanız kart ücreti geliyor mu nasıl oluyor bilginiz var mı?

Hocam aşağıdaki linkleri bir inceleyin aidatlar okadar uçuk değil, şu an mobil ödeme ile 100/50 geri veriyor, bu ay aidatı geri almış olursunuz.
    www.parafcard.com.tr
    Kart Çeşitleri
    https://www.parafcard.com.tr/15-kart_cesitleri

www.parafcard.com.tr
    Faiz Oranları ve Ücretler
    https://www.parafcard.com.tr/114-faiz_oranlari_ve_ucretler

• Vakıfbank Word kart ile 3x300/50 puan E-ticaret ve Elektronik sektörü için peşine 5 taksit var. Epttavm MTV işlemleri için geçerli olur mu bilmiyorum, tecrübeleriniz nedir arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 6 Temmuz 2020; 13:16:57 >
  • quote:

Hocam aşağıdaki linkleri bir inceleyin aidatlar okadar uçuk değil, şu an mobil ödeme ile 100/50 geri veriyor, bu ay aidatı geri almış olursunuz.
    https://www.parafcard.com.tr/15-kart_cesitleri
    https://www.parafcard.com.tr/114-faiz_oranlari_ve_ucretler
    39 liralık olana başvuracağım , sonra da MTV için eptt ile kazanabiliriz değil mi hocam? Iki MTV ödeyeceğim 629*2

Söz konusu kampanya bu forumda, sorunsuz olduğu yazıyor deneyenler, ben son güne kadar bekleyeceğim daha iyi kampanya için
    Not: MTV'yi Epttavm'den, 1000 tl'ye tamamlamak için Hepsiburada, N11, Gittigidiyor'dan devam edersiniz, Epttavm'den devam etmeyin, MTV harici hizmet posudur.

https://forum.donanimhaber.com/elektronik-harcamalariniza-paraf-mobil-e-ozel-75-tl-parafpara--144325971

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 6 Temmuz 2020; 20:32:16 >
  • quote:

Söz konusu kampanya bu forumda, sorunsuz olduğu yazıyor deneyenler, ben son güne kadar bekleyeceğim daha iyi kampanya için
    Not: MTV'yi Epttavm'den, 1000 tl'ye tamamlamak için Hepsiburada, N11, Gittigidiyor'dan devam edersiniz, Epttavm'den devam etmeyin, MTV harici hizmet posudur.

https://forum.donanimhaber.com/elektronik-harcamalariniza-paraf-mobil-e-ozel-75-tl-parafpara--144325971
    Hocam iki MTV ödeyeceğim ayrı günlerde ödemeyi düşünüyorum, 10 temmuz biri 11 temmuz diğeri gibi örneğin.

620 lira her biri toplamda 1240 lira . Siz üzerini tamamlarsiniz dediniz ya ondan emin olmak için sorayım ikisini de ödeyip 1000 lirayı geçtiğimiz için 75 lira alırız değil mi farklı günlerde yapınca

Her iki ödemede MTV olduğu için sorun olmaz, 1000 TL'yi MTV ile tamamlamak yeterli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 7 Temmuz 2020; 4:5:19 >
  • Akbank neo da bişile r yok mu?
  • narsess kullanıcısına yanıt
    Özel bankalar kredi kartı ile ödeniyor sadece. Axess beklenir sadece şu durumda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eptt den paraf ile ödeyen varmı? 75 tl kazandımı ekran görüntüsü paylaşabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jek55

eptt den paraf ile ödeyen varmı? 75 tl kazandımı ekran görüntüsü paylaşabilir mi?
    Benim mtv tutarı 1000 lirayi geçmiyordu ama yaptığım ödeme kampanyaya dahil oldu.

• Encard mı keredi kartı mı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

Encard mı keredi kartı mı hocam?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 10 Mart 2021; 14:22:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eptt üzerinden ödeme mi yoksa vergi ödemeleri kısmında mı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

Eptt üzerinden ödeme mi yoksa vergi ödemeleri kısmında mı hocam?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 10 Mart 2021; 14:23:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam 99tllik bir ödeme yaptım eptt üzerinden provizyon da şuan düşsün sonra bakıyım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.