Şimdi Ara

2020 Temmuz MTV Fırsatları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
20
Favori
35.938
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iş bankası aidatsız kartları çok dışlıyor. Mtv ödemesine bile 3 taksiti çok görmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1155

Benim mtv tutarı 1000 lirayi geçmiyordu ama yaptığım ödeme kampanyaya dahil oldu.

Alıntıları Göster
    hocam ben şimdi ödemeyi yaptım elektronık olarak görmedi. provizyondan sonramı geçiyor acaba? birde ethasilat yazıyor ödemenin yanında.sende durum nasıldı parafta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jek55

hocam ben şimdi ödemeyi yaptım elektronık olarak görmedi. provizyondan sonramı geçiyor acaba? birde ethasilat yazıyor ödemenin yanında.sende durum nasıldı parafta?

Alıntıları Göster
    Bende de etahsilat ankara yazıyor. Ödemeyi yaptim.Hemen paraf mobilde sayaç işledi. Bir de hepsiburada alışverişi yaptim. 1000 lirayı geçtigi için 75 paraf puan kazandınız mesaji geldi. Mtv odemem 365 liraydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halkbank elektronik kampanyası ile ilgili görüşünuze ihtiyacım var.

7 temmuz da bir arabanın mtv sini epttavm den ödedim ve sayaç işledi. Açıklama kısmında "S/EPTTAVM E-TAHSİLAT ANKARA" bilgisi mevcut.

bugün bir diğer araba için gene epttavm den ödeme yaptım ama sayaç işlemedi. Açıklama kısmında "EPTTAVM E-TAHSİLAT ANKARA TRTR" yazıyor.

Ikisini de anakart ile ödedim, sanal kart değil.

MTV ödemesinin posları mı değişti ne oldu acaba?

MH arasam mi? Ilki geçerli, bu niye geçersiz diye? Yorumlarınızı alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoally -- 9 Temmuz 2020; 14:4:10 >
  • Ödemesek ne olur zaten faizler çok düşük :)

Bedavaya ev kredi veriliyor bununda faizi düşüktür var mı bilen % 7 mi yıllık

• Kampanyadan 1-31 Temmuz tarihleri arasında HSBC Kredi Kartı ile HSBC Bireysel İnternet Bankacılığı, HSBC Mobil Bankacılık, HSBC Telefon Bankacılığı, HSBC Şubeleri vewww.gib.gov.tr ’den ödeme yapanlar yararlanabilir. Kampanyadan yararlanan müşterilerimizin ödemeleri HSBC Mobil Bankacılık veya HSBC Bireysel İnternet Bankacılığı üzerinden yapanlar için 4 taksit, www.gib.gov.tr , Kredi kartıyla yapılan motorlu taşıt vergisi ödemelerinde Advantage NakitPuan kazanımı ve kullanımı geçerli olmayacaktır. Concept kart için katılım ücretsizdir.

• Geçen hafta Gib.gov.tr den World ile 245 liralık trafik cezası ödemiştim 3 taksit yapmış. Gib.gov.tr ödemesi olduğu için Yapı Kredi Mtv sanıp 3 taksit yapmış anlaşılan. Şimdi 629 liralık Mtv ödesem 3-4 taksit yaparmı sizce ? Yoksa sen hakkını kullanmışsınmı derler ?
  • Finans 2 taksit yapiyordu.
    3 taksite guncellemis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mbs79

Vakıfbank Word kart ile 3x300/50 puan E-ticaret ve Elektronik sektörü için peşine 5 taksit var. Epttavm MTV işlemleri için geçerli olur mu bilmiyorum, tecrübeleriniz nedir arkadaşlar...
    Bende merak ediyorum. Deneyen oldu mu?

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    plakamin sonu 3199

• son ödeme 4 ağustos olması gerek.Bankalar 31 temmuz diyor.Sonrasında taksit yapmıyormu
  • fearless_X kullanıcısına yanıt
    Bende ayni gorusteyim. Seneye kesin yapilandirma hakki verip faizi sifirlarlar. Daha cok taksit yapar daha gec oderiz

• Bu faiz oranları ile ötv v.s ödemem, 100 milyonu olan adam ödemeyip parayı işletiyorsa enflasyon altı gecikme faizi gelecekse

Ödemeyip parayı başka yerlerde kullanmak gerekli :)
  • İş adamlarına vergi sıfırlama yapıyorlar madem öyle bende ödemiyorum .
    Elbet af gelir öderim.

• Bu doğru mu ?

MTV gecikme faizi borçların ödenmediği durumda ilk etapta uygulanan cezadır diyebiliriz. MTV gecikme faizi 2020 itibarıyla yüzde 1,6 olarak belirlenmiştir. MTV ödemesini geciktiren kişilere bu şekilde faiz uygulanarak cezai işlem uygulanmaktadır.
  • MTV+Sigorta+Kasko+Muayene hepsi bu aya geldi
  • puan yok mu
  • arkadaşlar eptt den paraf ile mtv ödemesi 3 e bölünüyor mu?

• 2020 Temmuz MTV Fırsatları

• Puan veren banka yok mu ?
    Puan veren olmazsa son güne kadar beklerim hiç sıkıntı değil.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.