Bildirim
2020 Volkswagen Golf (Mk8) yeni görüntülerle tamamen ortaya çıktı (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ezik bir türk olarak geldim okudum çıktım. Eziğim. Eziklerin yapması gerekeni yaptım. Siz naaptınız.
-
Ne yaparlarsa yapsınlar, DSG değişmedikçe satış rakamları da düşmeye devam edecek... 3-4 kasa önceki Golf'u yeni bir otomatik şanzıman ile sunsunlar, bundan daha şok satar...
Şu an VW'nin satışlarının düşmesinin ana sebebi DSG'dir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethesta -- 21 Haziran 2019; 16:29:44 > -
Arka dar tamamen fotoğraf baskısı gibi geldi bana. Ana hatlarının değişmeyeceği zaten belliydi, tek sırrı farları demek onu koruyor vw -
Ağustosa kadar sızmaz herhalde final tasarım. -
far değiştir yeni kasa itele
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sadece ülkede tutulmuyor, Avrupa' nın en çok satan modeli konumunda. Nedenini zaten kendin açıklamışsın aslında. Araç her kesime hitap edebilen bir yapıda ve 40 yıldır bumerang tarzındaki C sütunundan vazgeçmeyerek, kendine has geleneksel bir tasarıma sahip. Bu nedenle yıllar sonra bile aracın tasarımı eskimiyor. Artık Golf bir yaşam biçimi olmuş durumda. Golf alan kolay kolay Golf' den vazgeçmez. Bu segmentte bunu yaşatabilen tek model bana kalırsa.quote:
Orijinalden alıntı: leopolidas
beyler ben anlamıyorum golf neden çok tutuluyor ülkede. yaklaşık 17 ay kadar önce bir araç aldım. golf ile aynı segmentte. dış görünüşe öncelik vermekle birlikte diğer bütün özelliklere de belli katsayılarda önem verdim.
fakat şu golfleri bir sevemedim, bir şeye benzemiyor. 20 yıl önceki tasarım hala devam. yani yeni araçlardan bir mazda, bir honda bir toyota ya bakıyorum, adamlar yapmış diyorum ama bu vw grubu araçları eski tasarım geliyor hep.
mazda 3:
mazda cx-5:
honda civic:
toyota corolla:
bunların dışında nissan qashqai, pejo vs çok şekil araçlar var. neden gidip golf alıyorsunuz?
-
tasarım önemli benim için. hayatta golf almazdım. seat leon, audi a3 vs fln alınabilir bence ama golf'ün tasarımı artık göze hitap etmiyor. eskiden japon arabaları için bunu düşünürdüm, hatta civic in 4-5 yıl önceki bir tasarımı direk iğrençti ama adamlar geliştirmiş.quote:
Orijinalden alıntı: 207m
Sadece ülkede tutulmuyor, Avrupa' nın en çok satan modeli konumunda. Nedenini zaten kendin açıklamışsın aslında. Araç her kesime hitap edebilen bir yapıda ve 40 yıldır bumerang tarzındaki C sütunundan vazgeçmeyerek, kendine has geleneksel bir tasarıma sahip. Bu nedenle yıllar sonra bile aracın tasarımı eskimiyor. Artık Golf bir yaşam biçimi olmuş durumda. Golf alan kolay kolay Golf' den vazgeçmez. Bu segmentte bunu yaşatabilen tek model bana kalırsa.
Alıntıları Göster
mesela qashqai tiguan'a göre daha iyi tasarıma sahip.
skoda octavia nın en son kasası bir öncekinden daha kötü. seat leon fiyatına göre idare eder.
pejo 3008 güzel ve pejo 308 de sınıfında iyi dış tasarıma sahip, golften kat kat iyi.
skoda superb vw grubundan alınabilir D segmenti tek sedan bence. audi ler de (a4, a6 fln) güzel ama superb daha bir güzel. gerçi o kadar para verdikten sonra audi ye gidilir bmw alınır orası ayrı.
bmw tasarımı güzel, mercedes eskiden daha güzeldi şimdi orta gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopolidas -- 15 Temmuz 2019; 13:4:54 >
-
Egea hb tipi golfe bin çakar. Tasarıma bak zaten golf en iyi tipi bu 2003 kasa lar vardı onun harici çöp tasarım. -
Golf bir anlamda İphonelar gibi, neredeyse her sene üzerine sadece "bir gıdım" yenilik ekleniyor, çıkmadan evvel herkes söyleniyor, bağırıp çağırıyor,çirkin diyorlar, kim alır bunu diyorlar, sonra yine satış rekorları kırılıyor, ikinci elleri en çok para eden marka oluyor..
Hayatımda golfüm olmadı, hatta vw marka aracım da olmadı, hatta aslında kararlı bir şekilde her golf almaya gittiğimde çeşitli nedenlerle başka marka araç alarak döndüm eve, bu nedenle golf fanatiği muamelesi yapmayın bana sakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archi33tect -- 29 Ağustos 2019; 0:7:55 > -
Bu araç bana göre dar.. bekarsanız öğrenciyseniz çocuklu aile iseniz uygun olabilir. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X