Şimdi Ara

2020 Volkswagen Golf'ün (Mk8) tasarımı reklam çekimlerinde ortaya çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
16.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otomobilde cizgiyi sedanda corolla hatchback te golf belirler. Hicbirimizin bos yapmasina gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ombuds_man -- 10 Ağustos 2019; 14:13:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CVenturas kullanıcısına yanıt
    Ford ile kafayi bozmussun :)

• onalh O kullanıcısına yanıt
    Ben kafayı bozmadım sürekli örnek vermem ise mesele bu durum normal bir zamanlar algı olarak kalite olarak her açıdan öndeydi zevkle içine ettiler markanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by__metallica

Evet 1.0 Tsi 110 Beygir en boş modelini 200.000TL'ye almak için sabırsızlanıyorum arkadaşlar. Bir an önce almam lazım.
    Vw laf atacağına devletine laf at . Vergiler ortada halen daha vw Mustehak vallaha bu millete her şey

• quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

Alıntıları Göster
    Ufak olmuş ama

• Golf C segmentinin Iphone`dur.Ufak ufak tasarım değişikliği ve ufak ufak teknoloji ekleyerek çizgisini bozmadan ilerler.Bu kadar net

• sevemedim abi bu markayı...

• quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Vw laf atacağına devletine laf at . Vergiler ortada halen daha vw Mustehak vallaha bu millete her şey

Alıntıları Göster
    Ben vw’e laf atmadım zaten :)

• Ön çirkin bence. Eskisi daha güzel gözüküyor.
    Bana göre.

• Golf 5 den beri adam gibi golf yok.(5 te bok gibiydi) 4 kasa kanuni gibiydi.

• Golfu yeren arkadaşlar bir rakip söylesinler hep birlikte kahkaha atalım burda.

• Ha tipine
  • Biri şuraya süreyya hanımı koysun

• Biri şuraya süreyya hanımı koysun

• araç güzel BEN beğendim.

• 400 bin tl diyenler haklı çıkacak şaka olarak söyleselerde, çünkü 2020 içinde dolar 10 tlye çıkarsa 200 bine egea satışa çıkar bu ülkede aman diyeyim.

• Lansman rengi buysa yazık. Arabanın sadece arkası güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: CVenturas

Golfe sallayın sallayın durun. Daha arkaya klima çıkışı bile koymaktan aciz firmalar oldukça golf çatır çatır satacak. DSG patlasa da çatlasa da havaya da uçsa insanlar alacak çünkü rekabet yok kusura bakmayın. C segmentte golf ile her koşulda rekabet edebilecek başka bir rakip yok. Adamlar hiçbir noktayı es geçmiyor. Diğerleri hep bir noktadan golfe çalım atmaya çalışıyor ama unuyutorlar ki golf hemen hemen diğer tüm koşullarda üstün. Golfte sürüş zevki çok yüksek olmaz ama kaliteli bir sürüşü vardır size bu kalite keyif verir. Yani sürüş zevkinin başka bir yorumudur. Ha ben sevmem o ayrı. Diğer koşullarda açıklamaya bile gerek olmayacak şekilde zaten iyi.

Yalıtım desen iyi, motor şanzıman seçenekleri doyurucu, şanzımanı hızlı ve ekonomik, iç mekanı derli toplu ve kaliteli öne kapı süslemeleri koyup arkayı kalıp plastik bırakmıyorlar ford gibi. Yine ford gibi sesi açınca kapılardan cazur cuzur ses gelmiyor. Tasarımda da bir tat tutturmuşlar ufak ufak iyileştire iyileştire teknoloji ekleye ekleye devam ediyorlar adamların tarzı bu. Böylece hem eskisinin de bir anda pabucu dama atılmamış oluyor. Satış yapma telaşıyla bambaşka bir tasarım yapıp eskisini gözlerde iyice eskitebilme seçenekleri de var.

Adamlar tam halk arabası yapıyor. Her konuda standartların üstünde değerini koruyan araçlar. DSGye ben laf bulamıyorum çünkü DSG kaç yılında çıktı hepiniz biliyorsunuz hala daha DSG kadar başarılı bir şanzıman var mı? Diğerleri getraga sarıldı bir şeyler yapmaya çalıştı olmadı işte. Volkswagen çizgisini koruyor kardeşim. Bozuluyor diyorsunuz bozulur tabi yaşadığınız şehir şehir mi uzak doğululardan beter bir şehir düzeni var İstanbulun. Kullanmasına biraz dikkat edeceksiniz ve yokuşta dur kalk yapılan yerde geziyorsanız ağır arabaları DSG ile almayacaksınız kuru kavramalı suberb gibi.

Yinede Volkswagenin güzel bir tork konvetörlü şanzıman yapması gerekiyor. Yapmayacaksa da 10 ileri DSGnin dedikodudan çıkıp gerçek olması gerekir. En azından aşırı küçük 1. Vites sayesinde araba hiç kavrama aşındırıp ısı oluşturmadan kalkışını gerçekleştirecektir.

Fiyat demişsiniz valla fordun fiyatları da ortada yani uyduruk uyduruk arabalara volkswagenden fazla fiyat çekiyorlar.

2000 model sıfır alınmış Focus Mk1 Ghia aracımızı bu sene sattık. Çocukluğumu o arabada geçirdim. Ford düşmanı değilim yani ama doğruya doğru.

Tüm kutucukları işaretleyen başka bir seçenek olaraksa benim aklıma şuanda i30 geliyor onun da marka algısının bir nesli daha var. Şanzımanı daha ağır kanlı ama daha sağlam olabilir bu arada. Ağır kanlı çift kavramalar daha çok dayanıyor.
    Herhangi bir sebeple şanzımanı ekonomik diye yazdığınızı gördüm ya, diyecek laf bulamadım.

"DSGye ben laf bulamıyorum çünkü DSG kaç yılında çıktı hepiniz biliyorsunuz hala daha DSG kadar başarılı bir şanzıman var mı?" deyip de ardından "Yinede Volkswagenin güzel bir tork konvetörlü şanzıman yapması gerekiyor." yazmanız siz de bile şanzımanın algısının ne olduğunu gösteriyor.

Ha bir de şuna güldüm. "Bozuluyor diyorsunuz bozulur tabi yaşadığınız şehir şehir mi uzak doğululardan beter bir şehir düzeni var İstanbulun. Kullanmasına biraz dikkat edeceksiniz ve yokuşta dur kalk yapılan yerde geziyorsanız ağır arabaları DSG ile almayacaksınız kuru kavramalı suberb gibi."

Bozulan DSG ler sadece İstanbul' da mı bozuluyor?
    İstanbul ortadoğudan beter demişsiniz sanki off road yapıyor millet İstanbul' da.

• araba önden bakınca çıktığına pişman gibi duruyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.