Şimdi Ara

2020 Volkswagen Golf'ün (Mk8) tasarımı reklam çekimlerinde ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
16.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine peynir ekmek gibi satacak hiç merak etmeyin.

• Arka stop'lar ve difizor direkt cls'den alıntı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Süreyya hanımlar henüz teşrif etmemiş mi?
    2020 Volkswagen Golf'ün (Mk8) tasarımı reklam çekimlerinde ortaya çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 6 Ağustos 2019; 8:56:19 >

• Ulan şu fotoğraf iki aydır piyasada siz detaylarını yeni gördük diyorsunuz

2020 Volkswagen Golf'ün (Mk8) tasarımı reklam çekimlerinde ortaya çıktı

• Golf 7 daha güzel görünüyordu sanki. Farlar çok ince olmuş ama arka taraf güzel.

• hep aynı şeyler biraz değişiklik fena olmaz gibi
  • Yine DH yine VW . Yorumlar hiç şaşırtmıyor.

Çirkin ama çok satacak
    Arabanın önü olmamış
    Farlar çok kötü
    Tasarımı hiç değişmemiş
    Süreyya hanım.

Editörler direkt haber içeriğine şunları da eklese de forumdakiler defalarca aynı şeyi yazmak zorunda kalmasa.
    Ekşiye laf ediyordum burası daha da beter oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki sızdırılan görüntüdeki arabayla kıyaslayınca(siyah renk olan)yine iyi gözüküyor.Öbürü tam faciaydı

• Farlar farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Farlar farklı
    Yok bee ızgara incelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 5 Ağustos 2019; 17:27:27 >
  • 400 bin liramı hazırladım dizel otomatik için bekliyorum sıradayım
  • On farlar net farklı :D daha keskın tercıh etmısler. Total olarak ben begendım tasarımını

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

On farlar net farklı :D daha keskın tercıh etmısler. Total olarak ben begendım tasarımını
    Volkswagen her zamanki gibi çift sayılı nesili kötü yapmış bütün güzel golfler tek sayılı olanlar.7 daha dinamik duruyordu bence.

• İstediğiniz kadar eleştirin. Sınıfının lideri geliyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişen birşey yok yani. Ön farları kısmışlar o kadar. Süreyya teyzeye saygıyla.

• Linc yemeyeceksem ben begendim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-041FF024C

Ulan şu fotoğraf iki aydır piyasada siz detaylarını yeni gördük diyorsunuz

Bu fotoda detaylar gizli halde. Yani saçmaladın

• Golfe sallayın sallayın durun. Daha arkaya klima çıkışı bile koymaktan aciz firmalar oldukça golf çatır çatır satacak. DSG patlasa da çatlasa da havaya da uçsa insanlar alacak çünkü rekabet yok kusura bakmayın. C segmentte golf ile her koşulda rekabet edebilecek başka bir rakip yok. Adamlar hiçbir noktayı es geçmiyor. Diğerleri hep bir noktadan golfe çalım atmaya çalışıyor ama unuyutorlar ki golf hemen hemen diğer tüm koşullarda üstün. Golfte sürüş zevki çok yüksek olmaz ama kaliteli bir sürüşü vardır size bu kalite keyif verir. Yani sürüş zevkinin başka bir yorumudur. Ha ben sevmem o ayrı. Diğer koşullarda açıklamaya bile gerek olmayacak şekilde zaten iyi.

Yalıtım desen iyi, motor şanzıman seçenekleri doyurucu, şanzımanı hızlı ve ekonomik, iç mekanı derli toplu ve kaliteli öne kapı süslemeleri koyup arkayı kalıp plastik bırakmıyorlar ford gibi. Yine ford gibi sesi açınca kapılardan cazur cuzur ses gelmiyor. Tasarımda da bir tat tutturmuşlar ufak ufak iyileştire iyileştire teknoloji ekleye ekleye devam ediyorlar adamların tarzı bu. Böylece hem eskisinin de bir anda pabucu dama atılmamış oluyor. Satış yapma telaşıyla bambaşka bir tasarım yapıp eskisini gözlerde iyice eskitebilme seçenekleri de var.

Adamlar tam halk arabası yapıyor. Her konuda standartların üstünde değerini koruyan araçlar. DSGye ben laf bulamıyorum çünkü DSG kaç yılında çıktı hepiniz biliyorsunuz hala daha DSG kadar başarılı bir şanzıman var mı? Diğerleri getraga sarıldı bir şeyler yapmaya çalıştı olmadı işte. Volkswagen çizgisini koruyor kardeşim. Bozuluyor diyorsunuz bozulur tabi yaşadığınız şehir şehir mi uzak doğululardan beter bir şehir düzeni var İstanbulun. Kullanmasına biraz dikkat edeceksiniz ve yokuşta dur kalk yapılan yerde geziyorsanız ağır arabaları DSG ile almayacaksınız kuru kavramalı suberb gibi.

Yinede Volkswagenin güzel bir tork konvetörlü şanzıman yapması gerekiyor. Yapmayacaksa da 10 ileri DSGnin dedikodudan çıkıp gerçek olması gerekir. En azından aşırı küçük 1. Vites sayesinde araba hiç kavrama aşındırıp ısı oluşturmadan kalkışını gerçekleştirecektir.

Fiyat demişsiniz valla fordun fiyatları da ortada yani uyduruk uyduruk arabalara volkswagenden fazla fiyat çekiyorlar.

2000 model sıfır alınmış Focus Mk1 Ghia aracımızı bu sene sattık. Çocukluğumu o arabada geçirdim. Ford düşmanı değilim yani ama doğruya doğru.

Tüm kutucukları işaretleyen başka bir seçenek olaraksa benim aklıma şuanda i30 geliyor onun da marka algısının bir nesli daha var. Şanzımanı daha ağır kanlı ama daha sağlam olabilir bu arada. Ağır kanlı çift kavramalar daha çok dayanıyor.

• ıyy

• Neydi ya bir zamanlar Bu Dogus oto tok kapi tarikatina 6 ay sonrasina siparis aliyordu. Artik herkes beklemeden ww sahibi olabilecek. Zaten 1.0 tsi yakiti dert etmeye gerek yok hatta urettigini bile satarsin 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.