Şimdi Ara

2020 WORK AND TRAVEL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
5
Favori
11.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sadece gidecek arkadaşlar katılırsa sevinirim.

quote:

https://chat.whatsapp.com/E5SfMUVxCP9L1Mdl6cVZBB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cifaretto -- 16 Aralık 2019; 14:25:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

2050'ye gitmiştim ödemeyi geciktirdigim için. Ocaktan önce ödemeyi yapanlar 100 dolar daha az ödeyerek gitmişlerdi.
    Haftada ortalama 80-90 saat alıyorduk. 110 saati gördüğüm oldu bir ara. Saatlik ücret 7.25 olup, 40 saatin üstüne 1.5 katı alıyorduk.
    Konaklama ve yemek ücreti ödemedik. Haftalık izin kullanmamız bile nadir olduğu için çalıştığım sürede sadece akşamları bar harcamaları ve ayda bir gittiğimiz avm harcamaları oldu. Küçük kasabada para harcamaya yer yoktu zaten.

Alıntıları Göster
    Ne kadar parayla döndünüz elinize net kalan kâr?

• Toplam kazancım 10k yakındı.
    Yanımda getirdiğim para 6k vardı rahat. Dönünce borç vs kapattım, net kar hesaplamadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Toplam kazancım 10k yakındı.
    Yanımda getirdiğim para 6k vardı rahat. Dönünce borç vs kapattım, net kar hesaplamadim.
    bu miktarlar dolar üzerinden mi hocam?

ben de borç harç gitmeyi düşünüyorum da bir de özel ünide %75 okuyorum en kötüsü amorti edip nötrleyemeden dönersem sıkıntı olur

nasıl çalıştınız aşırı yoğun insanüstü şekilde mi?

ben çok zora gelemiyorum normalde çalışmakla aram yok aslında ama gezmeye bayılırım o yüzünden denemek istiyorum :D yalnız güncel kurlarla gitmek için 20 bin TL dolaylarında gerekecektir muhtemelen
  • Bu sene 500 dolar zam geldi . Yaninda goturecegin 400-500 dolarlik cep harcligi dahil gitmen toplam 4000 dolar civari tutar . O da 30 bin civari yapiyor sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-523C67B3C -- 3 Eylül 2020; 23:53:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-523C67B3C

Bu sene 500 dolar zam geldi . Yaninda goturecegin 400-500 dolarlik cep harcligi dahil gitmen toplam 4000 dolar civari tutar . O da 30 bin civari yapiyor sanirim
    Ohooo zengin işi olmuş benim gitmem imkansız o zaman

Yazık ya Amerika'da vasifsiz işçi olarak çalışabilmek için bile zengin olmak lazim. Orta durumu olan aile çıkartıp şak diye 30 bin nakit basamaz ki

Erasmustan başkası yalan oldu o zaman. İyi bari hayal kurmayalim

Teşekkür ederim bilgi icin hocam

• Maalesef hocam durum bu . Ama Camp America gibi alternatif ucuz yollu programlar var . Bir bakin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2

bu miktarlar dolar üzerinden mi hocam?

ben de borç harç gitmeyi düşünüyorum da bir de özel ünide %75 okuyorum en kötüsü amorti edip nötrleyemeden dönersem sıkıntı olur

nasıl çalıştınız aşırı yoğun insanüstü şekilde mi?

ben çok zora gelemiyorum normalde çalışmakla aram yok aslında ama gezmeye bayılırım o yüzünden denemek istiyorum :D yalnız güncel kurlarla gitmek için 20 bin TL dolaylarında gerekecektir muhtemelen

Alıntıları Göster
    Tabi ki dolar :)
    En en kötüsü verdiğin parayı her türlü amorti edersin diye düşünüyorum. Imkanı olan mutlaka yapsın.

Aşırı yoğun insanüstü şekilde çalıştık gerçekten. Haftalık ortalama çalışma saatimiz 85-90 diyebilirim. USA geneli en düşük eyalet minimum ücretiyle kazandık bir de. Saatlik 10 USD falan alsaydık neler olurdu düşünemiyorum

Zoru görünce kaçmayı düşünürsen olmaz ama

• Dostlar merhaba, bu WAT'larda herhangi bir kısıtlama, filtreleme mevcut mu? Yani, belli yaş üstü/altı, belli branş, belli nitelik/nicelik gibi. WAT'lar sadece belirli dönemlerde mi yapılıyor. Kaç gün/ay sürüyor. Başvuru süreci için neler gerekir. Son olarak şirketler ortalama ne kadar istiyorlar. Güncel bilgi var mı?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.