Şimdi Ara

2020 WORK AND TRAVEL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
5
Favori
11.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erena3000

Bu mesaj silindi.
    Self gitmen için gidecek yeri kendin bulman gerekli. Yani seni kabul edecek bir iş yeri bulmalısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu organizasyon sadece üniversite öğrencileri için mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaç ay çalısabiliriyoruz ve elimize ortalana nekadar para geçer iş sonu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • guldoganzey G kullanıcısına yanıt
    Git baska yerde reklamini yap. 2750 dolarmış gidin sorun baska ülkelerden gelenler kaç dolara gelmişler ruslar bulgarlar 1500-1000 dolara geliyorlar.linkide buradahttps://gotousa.bg/en/work-travel-usa/work-and-travel-usa-price/ bizim sirketlerin ekstra ne gideri var acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrrobot21 -- 27 Ekim 2019; 20:10:32 >
  • Arkadaşlar konu sahibi pek aktif değil mi acaba? Whatsapp grubu için dm attım ama geri dönüş alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Getter01

Bu organizasyon sadece üniversite öğrencileri için mi?
    Sadece öğrenciler için.

Ortalama 4 aya yakın çalışılır ve programa verilen ücretin 1.5 katını rahatlıkla kazanabilmek gerekir.
    Bu süre ve kazanilan rakamlar işe, kişiye, gidiş-dönüş tarihlerine ve iş sözleşmesi detaylarına gore değişir.

• gitmeyi düşünen arkadaşlarla bir WhatsApp grup kuralım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de whatsapp grubuna alabilirmisiniz?

• Benim ortalamam şu an 2.40 ve üniversitede 4 sene bitti 5.yılım okulum uzadı.Benim durumumda olupta wat yapabilen var mı?
    Varsa kabul eden şirketleri biri mesaj atabilir mi?
  • Arkadaşlar merhaba,3 arkadaş work and travel yapmayı düşünüyoruz şuan acentalarla görüşmekteyiz fakat ekstrem bi talep olduğunu söylediler bu sene bu yüzden kalan eyaletler ve işler çok sınırlı Tennesse ve Missouri var yer olarak,iş olarak ise housekeeping ve go-kart bölgeler ve işler hakkında bilgisi olan daha önce tecrübesi olan var mı bunlar dışında yer önerisi de olabilir
    Acenta konusunda oldukça kaygılıyım iş olana kadar parayı alana kadar ilgililer diyenlerde oluyor çok memnun kaldım diyenlerde.Acentalar hakkında da olumlu olumsuz görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:)

• Bu programa katılmış tecrübeli ve bilgili olanlar

-En iyi şekilde para hangi eyalette ve meslekte kazanılır?
    -Bu programa sadece para için katılacak biri ne kadar para kazanabilir?

konularında beni aydınlatabilirler mi?
  • Northrop Grumman kullanıcısına yanıt
    Aynı dertlerden muzdaribim.
  • ExMilitary kullanıcısına yanıt
    ++ İlk soruya hiçbir şekilde kesin cevap veremeyiz. Bu tamamen seçtiğin işle alakalı. Kimisi saatlik ücreti 12 küsur dolar olan CA'da anca masrafını çıkartırken, kimisi de pek tercih edilmeyen kuzey eyaletlerinde ve milli parklarda mislini biriktirir gelir atıyorum.. Orada yapılan masraflar, kişisel harcama, depozito vs gibi etkenler önemli..
    ++ Mümkün olan en erken tarihte gidin. SSN alır almaz ikinci iş arayın veya işinizi iyi yapın ki aynı yerde farklı işlere başlayın veya kolayca ekstra saat alabilin.
    ++ müdürünüz ve sefinizle çok iyi gecinin ve kendinizi gösterin.
    ++ dil ve iş deneyimi çok önemli.
    _________
    2. soru da cevaplaması zor ama program ücretinin en az üç katını kolayca kazanılabilir diye düşünüyorum. Bu tamamen iş seçimi ve sanıyorum biraz da şansın yardımıyla oluyor.

• Arkadaşlar parayı yeni denkleştirdim. Yarın şirketlerle konuşucam. Ancak görüştüğüm insanlar kayıt için geç kaldığımı kontenjanların dolduğunu söylüyorlar. Umarım gidebilirim ya

Fikri olan var mı bu kontenjan konusunda

• osmanliaskeri kullanıcısına yanıt
    Durum nedir bulabildin mi şirket kaydoldun mu ?
    Henüz kaydolmadıysan CampusEdu hala kayıt alıyordu galiba yine bir iletişime geçebilirsin
  • Bu yıl gitmek istiyorum ama sanırım biraz geç kaldım.Otuz tane şirket aradım ama hepsi dolu.Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Hala kontenjanı olan bir şirkete ihtiyacım var.Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.