Şimdi Ara

2020 WORK AND TRAVEL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
5
Favori
11.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende lake powellda çalıştım ama kuzeydeydim , Utah’da. Aramark herhalde çalıştığınız firma . Fuel attendant olarak çalıştım ve dediğiniz gibi güzel paralar kazandım . Şimdiye kadar geçirdiğim en iyi yaz dönemiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sünnetçi34 kullanıcısına yanıt
    Şans işi biraz da hocam,şuan south ölüyormuş,çok kişi almışlar,kalacak yer sıkıntılıymış,navaholular çok sataşıyormuş,eve gönderip overtime vermiyorlarmış...

• Scourgeofgod28 S kullanıcısına yanıt
    Evet iki arkadaşım şuan orada yine fuel attendantlar geçen seneye göre kalabalıkmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Baltalayıcı

ben de 2020 de work and travel yapmayı düşünüyorum. şuan için armada grandee ile görüşmeyi düşünüyorum. whatsapp grubu oluşturulursa gelmek isterim
    wp grubuna ben de gelirim. bu arada görüştün mü?
  • Ben de izmir'de bir kaç firmayla görüştüm aklıma en çok yatanı united towers oldu fiyatı da diğerlerinden daha uygundu, 2250 dolar.Şimdi ise eyalet ve iş seçimi hakkında araştırmalar yapıyorum.Wp kurulacaksa katılmak isterim.

• Ben de gitmeyi düşünüyorum. İzmir içerisinde araştırma yapan arkadaşım varsa haberleşelim

• Mirov M kullanıcısına yanıt
    İzmir UT iyidir.
    Burak abi oradaysa selamımı iletin. Dokuz Eylül Emre diyin tanır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.Kadir bey ilgilendi benimle, burak beyle de tanışırsam söylerim

• WhatsApp grubuna katılmak isteyenler bana mesaj atabilir. Daha önce katılmış arkadaşlar da gelebilir, tecrübelerini anlatıp tavsiyede bulunurlar.

• Nondakeitakewell N kullanıcısına yanıt
    bu work and travel nedir ? ve hangi ülkelere gidecceksin ?
  • Merhabalar. Bende 2020 için work and travel yapmak istiyorum . Whatsapp grubunuza dahil olmak için özelden mesaj atıyorum.
    @Nondakeitakewell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qw3rtyu -- 6 Eylül 2019; 18:32:22 >
  • Up

• benim korktuğum şey verdiğim parayı çıkaramamak ve 20bin lirayı tek seferde nasıl ödeyeceğim?
  • Wp Grup varsa beni de alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ;

Hazırlıkta okuyorum
    Bu yaz ilk kez Work and Travel yapmayı düşünüyorum fakat bu sene devamsızlıktan kalacağım mecburen ingilizcem advance seviyede şimdi diyeceksiniz nasıl hazırlıktasın evet yurtdışında olduğumdan dolayı sınava giremedim neyse benim sorum şu derdimi anlatsam gene de devamsızlıktan kaldım diye vize reddi yermiyim yoksa güzel İngilizce bu işi halledebilir miyim?

• Güncel, ben de özel mesaj attım

• Ben ve bir arkadaşım da kayıt olmayı düşünüyoruz. Toplu kayıt olursak indirim alabiliriz. WhatsApp grubuna biz de dahil olabilir miyiz?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.