Elektrik Myo okumak
Selam arkadaşlar şuanda elimde hiçbir meslek olmadığı için elektrik meslek yüksek okulu (2 yıllık) okuyup elektrik teknisyeni gibi işlerde çalışmayı düşünüyorum sizce bu bölüm okumaya değer mi internetten elektrikçi çırak arayan iş ilanlarına baktığımda ya meslek lisesi elektrik ya da elektrik myo tarzı bölümler isteniyor yani tecrübesiz eleman almıyorlar sanırım.
Fiberden VDSL2 geçmek
sa beyler şuanda oturduğum yerde fiber internet kullanıyorum ve şuanda bursaya taşınıcaz apartmanın altyapısını sorguladım 60 mbps 250 metre saha dolabına uzaklığı var ve vdsl2 ben interneti oraya taşıyınca fiber falan çekerler mi vdsl2 nasıldır internet çok kopar mı ping vs. olur mu download hızının nekadarını alabilirim şuanda fiberden çok memnunum yaşadığımız mahalleyi sorgulattım hep vdsl2 altyapı dolu birde benim modemi değiştirmeme gerek var mı yanında birde kutu var fiber kablo ona giriyor sanırsam.
selam arkadaşlar vücut geliştirmeyi hep istiyodum anca yeni yeni başlayabildim 1 aydır haftada 4 gün gidiyorum boy 1.70 kilo 68 biraz yağ oranım fazla gibi bu aralar 1500 1600 kalori yemeye çalışıyorum günde 110 120 gram protein alıyorum programım ise şöyle
chest press
seated pulldown
cable row
lateral raise
dumbell curl
hammer curl
triceps extension
triceps pushdown
alt
leg extension
leg curl
lunge
hip abduction ve hip adduction
seated calf raise
sizce program yeterli mi nezaman değiştirmeliyim bu programı hoca verdi hareket eklenmeli mi bunlara ilave
Steelseries arctis pro wireless
|
250 ohm kulaklık
İş bulamıyorum
|
AMD Yeni Mobil işlemcileri gümbür gümbür geliyor.
Türkiyenin Absürt nüfus artışı
Eve internet altyapı gelmesi için ne yapmalıyım
|
Bu sistem nasıl alınırmı
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 192
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 6.251 (Bu ay: 52)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 97 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic