Şimdi Ara

İş bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Alanyadan Antalya/Muratpaşaya yeni taşındım mezuna kaldım çalışmam lazım ama iş bulamıyorum Antalya içinde yardımcı olabilecek birileri varmı ☹️ Yiyecek/İçecek mezunuyum askerliğim 2025 kadar erteli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Migros, A101, BİM, ŞOK marketlerini denedin mi? En kolay burada işe giriliyor çünkü.
  • Start Again kullanıcısına yanıt
    Hiç sormadım oralara biraz utangacım açikçası iş ilanı sitelerinde ilanları olmadığı için denemeye gerek duymadım

ama bime online başvuru yapmıştım hiç geri dönüş olmadı

• Genelde girişe iş ilanı asarlar. Ara sıra kontrol et. Onun dışında yaşadığın yer küçük olduğu için iş bulmak zor olabilir.
    Yaşadığım yer küçük değil Antalya merkez baya bir gezmiştim iş ilanlarını gözüme kestirmek için ama 1 tane iş ilani gordüm oda bayan eleman aranıyordu.

• Restoranlarla, kafeteryalarla, otellerle ve orada varsa eğlence parklarıyla bir konuş, belki sana imkan çıkar, aramak durumundayız, ben de görüşmeye gittim ama olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt
    Bende böyle giderse gidip her işletmeye teker teker sorucam sanırım eleman arıyormusunuz diye.

• Sormak lazım boş olduklarında ama nasıl tepki verirler o konu düşündürür. Her şekilde, gerek internetten gerek konuşarak aramak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyimlerime göre iş başvurularında internet üzerindense, yüz yüze görüşmek her zaman daha etkilidir.

• Allah yardimcin olsun...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.