Şimdi Ara

[b]Askerlik yüzünden iş bulamıyorum, yardım.[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 senedir yatıyorum evde yalan olmasın şimdi. Son 1.5 aydır iş bakıyorum, 7-8 yere gittim. PEYNİRCİYE bile sordum,herkes bir askerlik soruyor anlayamadım. Sigortasız çalıştıracak adam bile askerlik sorma peşinde. Eylül'ün başında tecil bozdurdum Kasım'da giderim diyerekten(Benim salaklığım) Şubat'a atıldım çok yüksek ihtimal.

Askerlik durumunu sorana Şubat'ta gideceğim. 4 ay çalışabilirim diyorum, mırın kırın ediyorlar. Part-time işler de öyle. A101'e bile gittim kapıdan çeviriyorlar resmen. Yakın çevrelere gidiyorum bilerek ulaşım sorunum da yok bakın şurdayım vs hesabı yapıyorum. Yürüyerek 15 dakika mesafemde ki yere bile giremedim. Önlisans mezunuyum diyorum ooo iyi diyor, askerlik durumunu söylüyorum surat asıyor. Sıkıntılı bir durum. Onlar da haklı aslında, kendim ettim kendim buldum birazcık. Bilseydim bozdurmazdım

• Başlık fail olmuş, sağlık olsun.
  • Bimden su alıp sat
  • Askerliği yaptım de devam et
  • Yaptiktan sonra da bulamayacaksin o zaman da tecruben yok diyecekler. Sonra uc bes sene tecrube yapip baska is bakacaksin ama o da bir ise yaramayacak
  • Hava kuvvetleri sözleşmeli er başvurum kabul olmuş. Bir yanım bas git askere 3 4 sene sonra astsubay takıl diyor. Diğer yanım beceremezsen geri dönüşü yok diyor. Hep bir kararsızlık, karamsarlık var üstümde,lanet gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

Askerliği yaptım de devam et
    E devletten kağıt falan isterler diye biliyorum. Eğer öyle bir şey olursa rezil olmakta var
  • epifizguy kullanıcısına yanıt
    Sen dene bakiiim sıkıntı olmaz
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Tm, tşk
    normal askerliğini yapmadan sözleşmeli asker olabiliyormusun?
  • Emin olduğun bir şey varsa o da askerlikten sonra da zor iş bulacaksın. Güzel ülkemin gerçekleri bunlar.
  • İstenilen kriterlere uyuyorsanız sıkıntı yok, olabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laazzz

Emin olduğun bir şey varsa o da askerlikten sonra da zor iş bulacaksın. Güzel ülkemin gerçekleri bunlar.
    Biliyorum, ben kendimi çoktan hazırladım buna. Zaten okuduğum mesleği de yapmayacağım büyük ihtimalle. Hayatımda çok fazla yanlış var

Okulun pek bir önemi yokmuş harbiden onu görmüş olduk okuyarak. Olay tamamen kendini geliştirme ve sevdiğin şeyi yapma üzerine kurulu. Bir şekilde diploma alınır.
    Maaşlar ne hocam?
  • Sözleşmeli askerlik için soruyorsanız eğer internetten okuduğum kadarıyla biliyorum. Siz de bulabilirsiniz. Çok detaylı çünkü, ne söylesem kesin değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.