sa beyler şuanda oturduğum yerde fiber internet kullanıyorum ve şuanda bursaya taşınıcaz apartmanın altyapısını sorguladım 60 mbps 250 metre saha dolabına uzaklığı var ve vdsl2 ben interneti oraya taşıyınca fiber falan çekerler mi vdsl2 nasıldır internet çok kopar mı ping vs. olur mu download hızının nekadarını alabilirim şuanda fiberden çok memnunum yaşadığımız mahalleyi sorgulattım hep vdsl2 altyapı dolu birde benim modemi değiştirmeme gerek var mı yanında birde kutu var fiber kablo ona giriyor sanırsam. |
Fiberden VDSL2 geçmek
-
-
Birde ben fiberi türk telekomun bitane müdürüne tweet atark getirtmiştim eve kadar bu fiber olmayan bi mahallede daha mı zor olur yoksa kablo çekseler yeter mi
-
Sorularınızı tek tek cevaplayalım.
Öncelikle siz oraya gittiniz diye Fiber çekmeyecekler, size telefon kablosu üzerinden VDSL ile hizmet verecekler.
Hızınız bahsettiğiniz gibi 50-60 Mbit civarına düşecek.
Pinginiz biraz artacak. Ama korkmayın, çok kötü olmaz, online oyunlarda 40 olan ping 45 falan olur yani o kadarcık bir artış olacak.
Modem konusuna gelirsek, elinizdeki cihazları teslim edeceksiniz, onlar size VDSL Modem verecekler, artık sadece 1 tane modeminiz olacak. Ona telefon kablosu girecek.
Sizin eski evde Türk Telekomun müdürüne yazıp getirtmeniz biraz şans işi olmuş, yeni binanıza getireceklerini sanmıyorum. %90 ihtimal ile bundan sonra Fiber olmadan VDSL ile devam edeceksiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 14 Kasım 2022; 17:42:47 >
Benzer içerikler
- türk telekom alt yapı yoksa ne yapılır
- türk telekom fiber kablo koptu
- türk telekom hız yükseltme taahhüt bitmeden
- ttnet kullanıcı adı şifre öğrenme
- 50 mbps internet hızı nasıl
- internetim çok yavaş
- cep magnet nedir
- zyxel modem kurulumu
- turkcell abone sayısı
- türk telekom e-sim ücretli mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X