< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndOne -- 4 Temmuz 2020; 17:19:11 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
2020 YILINDA MEGABAYT HESABI YAPMAK (2. sayfa)
-
-
1gigabit download 1gigabit upload abd ve avrupada 60 80 dolar euro arasi tr de 1k tl falan fazla soze gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru söylüyon gardeşim. Avrupa'da sınırsız internet olduğunu söyleyenler hep yalan atıyor. Sanki saydılar da sınırsız diyorlar. İnternetleri bittiği zaman görecem ben onları. Dertleri ülkemizi kötülemek.
Şerefsiz Türkcell tüm paketlere yine bir zam daha yapmış.
65 tl'ye aldığım 14 gb paket, 70 tl olmuş. Bir kaç ayda bir zam. Bu operatörü yakında terk edecem, belkide evdeki neti de kestirecem. Enayileri ne güzel kazıklıyorlar OH !!
-
imkanı olan Vodafone Red’e geçsin. Çoğu şey sınırsız zaten.
Daha iki ay evvelki 50 liralık elektrik faturası, yazın ortasında 100 gelmeye başladı. Tasarruf ettikçe daha da yüklüyorlar.
Bunlara oy moy yok ! Kendi kuyularını kazdılar artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 4 Temmuz 2020; 17:56:49 > -
Geç kablonete gunduz 100 gece 25 mbit sınırsız 95 tl. İyiki geçmişim diyorum şu korona günlerinde
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lazona53imkanı olan Vodafone Red’e geçsin. Çoğu şey sınırsız zaten.
Vodafonun hangi paketleri sınırsız ?
-
Merhaba, internet sınırsız olan Red paketi yok diye biliyorum Vodafone da bende Vodafone kullanıyorum. Onun dışında arama ve sms bedava olması zaten olması gereken bir şey. Hatta bu ikisi olmasa sadece internet sınırsız olsa da yeter çünkü insanlar artık whatsappdan arıyorlar birbirlerini aynı şekilde uygulamalardan mesajlaşıyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ImpaktMerhaba, internet sınırsız olan Red paketi yok diye biliyorum Vodafone da bende Vodafone kullanıyorum. Onun dışında arama ve sms bedava olması zaten olması gereken bir şey. Hatta bu ikisi olmasa sadece internet sınırsız olsa da yeter çünkü insanlar artık whatsappdan arıyorlar birbirlerini aynı şekilde uygulamalardan mesajlaşıyorlar.
Yıl 2020 olmuş hala sms'leri kakalıyorlar. Her ay yaklaşık 500 dakika ve 1000 sms boşa gidiyor. Para tuzağı.
-
Yavaş yavaş gblar yükseliyor ama hala yeterli değil millet gezerek iş yapıyor hala 5-6gb paketler saçmalık
Katılıyorum zaten arama sms sınırsız olan paketler 100den aşağı değil bildiğim kadarıyla. Bir de üstüne taahhüt veriyorsun 1-2 sene. Şaka gibi..... Sanki çok gerekli tüm aramalarımı whatsappdan yapıyorum nerdeyse artık....
-
ben bir şey soracağım bu konu altında. ama önce konu başlığı çok iyi bunu söylemek lazım. yok download yok upload hızım çok düşük felan demeye gerek yok. konu başlığı tam bir özet.
sorum şu: data alışverişinde kullanılan ekipmanların yani modem ve modemlerin bağlandğı tüm cihazları düşünebiliriz. yavaş hızda yapılan data alışverişleri ile yüksek hızda yapılan data alışverişlerinde yavaş ve yüksek hızları birbirine göre, belirli bir dönem için kıyaslamaya tutarsak eğer, her türlü donanımın kendi içinde barındırdığı elektronik parçaların ömür sürelerinde olan kayba yönelik etkisini nasıl ölçebiliriz?
yani ben diyorum ki; her donanımın bir ömrü var. her donanımın yine kendi içinde barındırdığı kapasitör vs gibi ekipmanların ayrı ayrı ömür süreleri de var. bazılarına ömrü boyu süre değer olarak biçilebiliyor da. ama mesela bir ip'nin uzun süreli meşguliyeti ile kısa süreli hattı meşgul etmesinin iss'e olan yansımasını donanımların ömrü açısından nasıl yorumlamalı?
imla hataları giderildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet kontuy -- 4 Temmuz 2020; 20:54:16 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: emre50900avrupada internet kotasi yok hicbir sorun olmaz internet servisleri daha fazla kazanmak için yapiyor bunlari
Siz kimsiniz kendinizi avrupayla falan kıyaslıyorsunuz.Her toplum hakettiğini yaşar bu millet bunu hakediyor acımıyorum vallaha
Türk telekomda taahhütüm bitiyor diye bugün teklif için aradılar. 12 gb 1000 dk 1000 sms'e 41 tl biçtiler. 12 aydır tt deyim 8gb internetli pakette hiç fazla fatura geldiğini görmedim.
Sosyal devlet olsa böyle bir şey olmazdı.
Red 30,35 te çoğu şeyler sınırsız hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Lazona53Red 30,35 te çoğu şeyler sınırsız hocam
Tşkr dostum : )
-
Müstahaktır
Telekom özelleştirilirken göbek atanlar mutludur şimdi
Yahu işsiz kalan adamı GSS primi ödemek zorunda bırakan ve borçlandıran bir ülkeden bahsediyoruz.
Eskiden Devlet, Millet için vardı şimdi Millet, tek bir kişi için var.
Her geçen gün daha da kötüye gidiyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X