Lan Platinum 16 tarifesi 79 liraydı, geçen gün aradılar 139 liraya yeniliyoruz onaylıyomusunuz diye. Nereye uygun? |
2020 YILINDA MEGABAYT HESABI YAPMAK (3. sayfa)
-
-
Her şeyi eleştirir olduk. Ne hain insanlarsınız ya. Telekom firmalarının az internet vermesi, ülkenin matematik seviyesinin düşük olduğunu fark etmelerinden kaynaklı. İnsanların mb hesabı yaparak matematik geliştirmelerini hedefliyorlar. Ama size yaranılmaz ki!
-
-
İçlerinde yine en iyi f/p vodafone red tarifeleri. 10 yıla yakın tcell kullandım hem babam hem ben. Resmen para sömürüsünden kurtulduk. Mobil veriyi kapatıp açmayı unuttum sürekli açık hiç paketim bitmesi. Biraz kovalayınca yok çarktan yok zarttan zurttan gelenlerle internet bitmiyor. Eşimide geçen hafta vodafone çevirdik 44 tlye 750 dk 250 sms 11 gb internet + devreden tarife 10 numara
-
Superonline 100mb hızında 200 gb , aylık 100tl ben çok memnunum.
-
Kablonet 100 mpbs gece 12 akşam 7 arası akşam 7-12 arası da 25 download alıyor upload da 5 mpbs aylık 90-100 TL veriyorum bu hız idare ediyor gayet fiber altyapısı için biraz baskı yapsak yapacak bir firmaya benziyor internette kopma vs olayları çok az zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arada Vodafone reklamı yapanlar yüzünden kalbim sinirden bir başka çarpıyor, nedense troll'ler için de aynı şeyi hissediyorum. Gerçekten çok fenasınız...
Evet, Türk Telekom böyle olmamalıydı! Bir ara düzlüğe çıktığını hatırlıyorum ama tekrar bataklığa çevrildi. İsminde Türk kelimesi geçen her şey utanç kaynağı, fiyat / performans oranıyla herkese kotalarına koydukları sıfat gibi "adil" olmaları gerekirken "adil"eşmeyi tercih ettiler. Mobil tarafı da sancılı...
Lifecell 10 numara denilen kalitede ama bazen Turkcell sızıntı yapıyor, olsun diyip kendilerinden güzellikler bekliyoruz. 5 - 10 megabit sınırsız 20 TL olsa ne güzel olur mesela başlangıç için...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RedeemertrBiz en son megabyte hesabını 90' larda dial up modem varken yapıyorduk, gram ilerleyememişiz
Bunların bilen pek kişi yok.
-
Tamamen sınırsız da var ama herkese çıkmıyor hovam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X