amerika çin marsa gidiyor. 2020 yılında megabayt hesabı yapıyoruz. yüksek fiyatlardan ve iss'lerin gsm operatörlerinin müşteriyi umursamaması yüzünden internet kullanamıyoruz! mobilde 3 operatör birleşmiş yüksek fiyattan para koparmaya çalışıyor. hep şirketlerin hakkı savunuluyor bizim hakkımızı savunacak kimse yok mu! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2020 YILINDA MEGABAYT HESABI YAPMAK
-
-
sen kimsin ki birader bu ülkede? Bazıların daha zengin olması için 3 5 kuruş için çalışan bir adamsın.
-
45 TL'ye 20 GB tarifeleri var uygun bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kafa yüzünden bu haldeyiz. senin gibi dusunen en az 1 milyon kişi ses çıkarmadığı için yüksek fiyatları dayıyorlar. sen kimsin farklı mısın. ben kendim için çalışıyorum. her sene ihtiyacım olmayan şeyleri alıp zenginleri para kazandırmıyorum. hiç iphone adidas nike strabucks para vermedim
bu fiyat sürekli değil 2 3ay sonra fiyat değişiyor en önemlisi faturalı taahhütlü. kaç lira fatura çıkaracakları onlara kalmış. operatör 10gb 50gb verirken ekstra masraf harcamıyor. bir işletme 40ton fazla üretim yapmak için hammadde enerji isgucu için deli gibi para harcaması kredi çekmesi gerekir. operatörler böyle masrafları yok su değirmeni kurmuşlar hazır para geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomv -- 2 Temmuz 2020; 13:48:36 >
Nasıl harcamıyor kardeşim. Kullanım yoğunluğuna göre istasyon verici bunları kuruyor adamlar. şuan herkese sınırsız yapsalar sen o ağ trafiğinde internete girebileceğini mı sanıyorsun.Ben türk Telekom kullanıyorum mevcut müşteriye de gayet yardımcı olmaya çalışıyor bu firma taahhüt bitmeden teklif sunuyorlar yeni gelenler kadar avantajlı olmasa da eski kullanıcıyı da çok üzmüyorlar.Onun dışında 1 ya da 2 yıllık avantajlı tarifeleri kullanıp her taahhüt sonunda operatör değiştirebilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Venomvbu fiyat sürekli değil 2 3ay sonra fiyat değişiyor en önemlisi faturalı taahhütlü. kaç lira fatura çıkaracakları onlara kalmış. operatör 10gb 50gb verirken ekstra masraf harcamıyor. bir işletme 40ton fazla üretim yapmak için hammadde enerji isgucu için deli gibi para harcaması kredi çekmesi gerekir. operatörler böyle masrafları yok su değirmeni kurmuşlar hazır para geliyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
hakkımızı savunacağına şirketi savunuyorsun
telekomun reklamlara Messiye Ronaldoya Morgan Freeman daha bir sürü ünlüye futbolcuya yıllardır verdiği paralarla daha iyi hizmet verilirdi. Vodafone sınırsız var Vodafone kullanlar nasıl giriyor İnternete.
Sınırsız ama hız kısıtı var. Pek bir işe yaramıyor yani sınırsız olması.Prime plus tarifelerinde de var bu.ben Şirket falan savunmuyorum. Sıradan vatandaşlar bazı şeyleri çok kolay sanıyor bazen onları düzeltiyorum.Reklam tabii ki yapacak firma bunda da bir sıkıntı yok.quote:
Orijinalden alıntı: Venomvhakkımızı savunacağına şirketi savunuyorsun
telekomun reklamlara Messiye Ronaldoya Morgan Freeman daha bir sürü ünlüye futbolcuya yıllardır verdiği paralarla daha iyi hizmet verilirdi. Vodafone sınırsız var Vodafone kullanlar nasıl giriyor İnternete.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kankam şakasına söyledim. öğrenciyim. ama bu dediklerimin doğruluğunu değiştirmez
-
Türk telekom'a 6 ayda 600 lira para verdim. Parayı yüklediğin gibi çekiyorlar, otomatik paket ekliyorlar. 35 atıyorsun anında bir yerlere gidiyor, ve paket almak için bir 35 daha atmak zorunda kalıyorsun zira alt limit var 😠
faturasızda senden koparabilecekleri paketinin fiyatı kadar faturalıda ne koparırsak kar mantığı var
4+2 gb 35 liraya alıyordum 2 gbyi de hattı taşımayım diye vermişlerdi. Şimdi 1 senelik sürem doldu bu ay sözleşme iptal olacak ve fiyat 54 liraya çıkacakmış üstelik sadece 4gb olacak. Kalmaya devam ederseniz 40 lira mı ne yapalım dediler. Bende kabul etmedim. O zaman bir daha aramayız dedi kapattılar ve bif daha teklif sunmak için aramadılar.
Hat taşıyanlara tarifeler var artık onlara geçeceğiz. Adamlar hat taşıyana indirim yapıyor kendisinde kalmayı seçene de kolaylık yerine bindirim yapıyor. O hattan bu hatta döne döne telefon fırıldak oldu. Ha birde fiyatları vergi hariç yazıyorlar sonra birde vergi kitliyorlar üstüne.
Devlet, devlet değil ki. Bir grup zengin ve siyasi için çalışıyoruz. Türk Telekom, devletin özetidir.
mantıklı
Biz en son megabyte hesabını 90' larda dial up modem varken yapıyorduk, gram ilerleyememişiz
-
Utanmadan 2 gb internet satıyorlar bi de. 2 gb 3 günde yenebilecek bir miktar. 25-30 tl istiyorlar 5 tl edecek pakete.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM01_VXG -- 4 Temmuz 2020; 12:5:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
avrupada internet kotasi yok hicbir sorun olmaz internet servisleri daha fazla kazanmak için yapiyor bunlari
-
Polonyada 55 zlotyye TL karşılığı 95 TL ye sınırsız mobil internet satılıyor. Ayrıca bu sınırsız internetle birlikte yanında 5.82 GB Avrupada diğer ülkelerde kullanım hakkı veriliyor. Bu 55 zlotyye tüm EU ülkelerini sınırsız arama ve aranma, aynı şekilde sms hakkı da veriyor. Bunların yanında belli şartlara uyarsanız 95 TL lik fiyattan indirim hakkına sahip olabiliyorsunuz. Polonya Avrupa Birliğine 2004 de giren, Avrupa birliğinde olup Euro kullanmayan kendi parasını kullanan bir ülke. Şunuda belirtiyim geçen sene 5 ay kadar Erasmus programıyla orda bulundum ve kullan at hatları var 2 haftalık 10-15 GB arası bir internet hakkı veriyor ve bu hattın fiyatı sadece 5 Zloty yani 8.5 TL. Ayda 2 hat alıyorduk bu şekilde 20-30 GB arası bir interneti (hediye internet vs. veriliyor en az 20GB hak olarak düşünebiliriz, arkadaşlarıma ilk üyeliklerinde 2 haftalık 40 GB internet verdiğini hatırlıyorum.) kullanıyorduk. Sınırsız internet almaya bile gerek yoktu.
Sınırsız internet için kaynak Orange Poland : https://www.orange.pl/view/eng
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impakt -- 4 Temmuz 2020; 16:56:40 >
sen kimsin ki birader bu ülkede? Bazıların daha zengin olması için 3 5 kuruş için çalışan bir adamsın. |
bu kafa yüzünden bu haldeyiz. senin gibi dusunen en az 1 milyon kişi ses çıkarmadığı için yüksek fiyatları dayıyorlar. sen kimsin farklı mısın. ben kendim için çalışıyorum. her sene ihtiyacım olmayan şeyleri alıp zenginleri para kazandırmıyorum. hiç iphone adidas nike strabucks para vermedim |
Devlet, devlet değil ki. Bir grup zengin ve siyasi için çalışıyoruz. Türk Telekom, devletin özetidir.
|
hakkımızı savunacağına şirketi savunuyorsun telekomun reklamlara Messiye Ronaldoya Morgan Freeman daha bir sürü ünlüye futbolcuya yıllardır verdiği paralarla daha iyi hizmet verilirdi. Vodafone sınırsız var Vodafone kullanlar nasıl giriyor İnternete. |
bu fiyat sürekli değil 2 3ay sonra fiyat değişiyor en önemlisi faturalı taahhütlü. kaç lira fatura çıkaracakları onlara kalmış. operatör 10gb 50gb verirken ekstra masraf harcamıyor. bir işletme 40ton fazla üretim yapmak için hammadde enerji isgucu için deli gibi para harcaması kredi çekmesi gerekir. operatörler böyle masrafları yok su değirmeni kurmuşlar hazır para geliyor. |
Biz en son megabyte hesabını 90' larda dial up modem varken yapıyorduk, gram ilerleyememişiz |
Sosyal devlet olsa böyle bir şey olmazdı.
|
Benzer içerikler
- ne mutlu türküm diyene ingilizce
- pantolon bacak arası aşınması çözüm
- olmayan koku duymak
- taraklı ayak için krampon
- otele kayıtsız misafir almak cezası
- google çizim yap
- exxen de neler var
- penis nakli
- telegram indirim kanalları
- suudi arabistan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X