< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axlrose. -- 26 Aralık 2019; 10:27:5 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axlrose. -- 26 Aralık 2019; 10:27:5 > |
Buna katılmıyorum ben. En az iki yıl daha tüm yeni oyunların Xbox One’a da geleceğine eminim. Cyberpunk, Halo Infinite gibi oyunlar Xbox One’a duyuruldu zaten. Bunların geleceği kesin. Tamam Cyberpunk muhtemelen 900p çözünürlükte ve en düşük ayarlarda çalışacak ama 1400 liralık bir PC’de de daha iyi çalışmaz zaten, eğer çalışırsa. Daha bir yıl yeni konsol yok ortada. Yeni konsol çıktığında da milyonlarca satmış bir bir nesil hemen terk edilmeyeceğinden şu aşamada “Xbox one alırsan yeni oyunları oynayamazsın” demek doğru değil.
|
Sizin konunuzu baltalamis gibi oldum kusura bakmayin.
Xbox one S kullaniyorum yaklasik 7-8 aydir. Daha önce hic konsolum yada gamer bilgisayarim olmadi. Celeron 333 4.3 gb hdd, 32 mb ekran kartiyla 16 mb ram quake vb. oyunlari 20 sene önce oynamis biri olarak s veya x alman seni üzmeyecektir. Hala ps3 oynayanlar oldugunu dusunursek, one s'de bir 5 sene daha rahat rahat oyun oynatir. Fakat oyun sektorude bos durmuyor tabi, her cikan oyun bir oncekini versiyonundan cok daha guzel grafiklerle cikiyor piyasaya. Yinede 1000-1500 lira bandinda oyun oynamak icin en mantikli secenek xbox one s, pisman etmeyecektir sizi. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C221F7188 -- 26 Aralık 2019; 11:10:2 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 3 Ocak 2020; 17:50:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 10 Ocak 2020; 9:18:3 > |
|