< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (22. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Soundbar philips mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayir samsung tk-450 philis almayi düşünüyorum bu biraz kaba bi model
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Borusan lojistik getiriyor iyice video vs cekin öyle teslim alin sonra yetkili servisi ararsiniz onlar geliyor kuruluma
Tk450'de dolby atmos yoktu ama. Öyle hatırlıyorum. Bu sizdeki tab6305 mi?
Mağazadan almak daha rahat geldi gözüme. En azından kendileri ayarlıyor kurulum işini.
Evet mağazadan alin daha mantıklı 10’gün kargo bekliyorsunuz ztn bu soundbari söktüm philisden sesi cok az geldi o yüzden o zaman oturma odasindaki samsung 43ru7000 serisine TAKTİM orada gayet yüksek cikiyor sesi acaba o özellikten dolayi mi ses cok az geliyordu philis bağli iken
Philips ses ayarlarında farklı seçenekler var, sesi nerden almak istediğinizle ilgili ses kaynağı (tv, atmos, soundbar gibi) seçmek gerekiyor galiba. Ben az kurcalamıştım ilk aldığımda. Yani 50 birim varsa ben en çok 16ya kadar arttırabildim :)
-
Sağolun hocam, almayı düşünenler için eğer aklıllarında olan sorular var ise kurulum sonrası yardımcı olabilirim.
bende bugun 58pu8506 modelini aldim insallah sknti yasamayiz..olu pixel sorunu oluyormu bu modellerde
-
Nereden aldınız?
Herkeze merhaba..65pus9206 modeli hem epey.com puanı hem teknik özellikleri özellikleri fiyatına göre o klasmandaki en iyi tv gibi duruyor..hatta 1 ay önce en dip fiyatlarda kaçırmışız 15.000 lerdeydi..bu modeli kafaya taktım kullanıcı yorumlarını rica edebilir miyim ???
https://www.epey.com/televizyon/philips-65pus9206.html
https://www.epey.com/televizyon/philips-70pus8506.html
merhaba arkadaşlar bu tvleri kullananlar nasıl yorum yapabilir memnunlar mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 18 Aralık 2021; 11:27:6 > -
n11 uzerinden aldim 10800 tl ye suanda 12000 tl olmus durumda.
-
merhaba PLİHİPS ambilight ve Android arayüzüyle kullanıcısını memnun eder, keyifle kullanabilirsiniz, yanlız bütçeniz varsa 8505 8506 yerine 9206 9506 tafsiye ederim.. 65 veya 75 inç 8505 yerine 55 inç 9206 9506 da tercihim olurdu daha donanımlı özellikli bu iki model,, 8505 seriside güzel tabiki,, bende 8602 var,, satarsam direk miniled modeline geçerim..
PLİHİPS TV EPEY LİSTESİ ARKADAŞLAR.
https://www.epey.com/televizyon/philips/
çok teşekkürler
-
hocam nasıl tv ?
-
Tek kelime, muhteşem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar,
Mağazada görüp sorma imkanım olamadı. Alan değerli dostlara buradan sormak istedim. Tüm görsellerde, PUS9206, PML9605 lerde, TV nin sehpa üzeri konulması durumundaki ayakları, çok aşağıda kalıyor. Alçak olan bu ayaklar, örneğin Soundbar konulması durumunda sorun olacak. Sormak istediğim, bu ayaklar, ayarla yükseltilebiliyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X