merhaba hayırlı olsun güzel tv almışsınız, güncelleme işi göreceli kimi gelir gelmez günceller kimi önce kullanıcı yorumları vs araştırır sonra günceller acele etmeden, ben 2. şıkkı seçerdim, çünkü güncelleme yapılınca bepenmeyip sıfırlama yapılsa bile önceki sürüme dönmüyor bu Android cihazların hepsinde böyle, < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICEBLUEE -- 13 Aralık 2021; 20:38:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (20. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkür ederim,aynen dediğiniz gibi yapacağım.
-
VA ve Directled.
displayspecifications sitesinde neredeyse her marka ve modelin detayli ozelliklerini bulabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtdışı incelemelerinde Oled936 ile ilgili yorumlar çok iyi. Burada asıl önemli olan ise, bu bütçeyi düşününce ve Türkiye' ye de gelirse PML9636 ile arasında olacak değerlendirme diyebilirim. Oled işinde Philips ne kadar başarılı? tartışılır. MiniLed olması ve yüksek Nit değeriyle sanki PML9636 daha ön plana çıkacak gibi geliyor.
-
9636 serisi herhalde hiç getirmeyecekler. Fiyatı satış açısından oldukça itici olacak gibi duruyor :)
Oled936 için bir boy büyük model de olsa iyi bir alternatif olurdu. LG ve Sony OLED modelleri 65 ile sınırlı değil.
-
Bence de, bir üst modelin lansmanı yapılana kadar 9636 nın bizim ülkemize gelmesi çok mümkün olmayacak. Sanırım Ocak ayında, Samsung, Sony ve LG yeni ürünlerini tanıtacak. Philips daha ileri bir tarihte yaparsa, demekki en erken 2022 ortalarında buraya gelmiş olacak. O zamanın koşullarında fiyatı nasıl belirler bilmiyorum ama Philips için TR pazarında TV işi hepten zora girecek. Samsung' un OLED projesi, LG nin Miniled deki düzeltmeleri gibi hamlelerden sonra 9636 nın esamesi okunur mu bilmiyorum.
-
Philips 2021 modelleri hem geç çıktı hem de miniled serilerindeki problemleri henüz çözememiş durumda. Avrupa'da sağlam iade oranı vardır muhtemelen. Gerçi satış rakamı da pek yüksek değildir. Bu sene LG OLED'ler ile üst segmentte iyi satış yapmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 14 Aralık 2021; 15:10:26 > -
Android tv'nin yeni sürümlerinde apple tv uygulaması var mı? Play store'da vs denk gelen oldu mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 14 Aralık 2021; 18:16:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ambilight'sız tv etsiz döner dürümü gibi geliyor bana :)))
mutluluğu uzakta aramayın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratMHA -- 20 Aralık 2021; 22:42:47 > -
Cihazın ses seviyesi ve renklerinden memnun musunuz? Ben de 8506 işe bunun arasında kaldım. Bu model yaklaşık 4500tl daha pahallı. Sesi daha iyi olduğu yazıyordu.
Bir de bu vs panelmiş sanırım, 8506 ips panel. Film izlemek için sizin panel daha iyi deniliyor. Kontrastlar ve yan açı izleme açısından nasıl?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 14 Aralık 2021; 21:32:14 >
Merhaba hocam, daha önce de belirttiğim gibi 100hz, ambilight ve ses sistemi önceliğim olduğu için bu tv tercihinde bulundum. VA panel diye yazmıştı forumda bir arkadaş.
Benim beklentilerimi karşıladı, önceki pfl serisi ips paneldi o da iyi, zaten görüntü tercihleri mod olarak sunuluyor, gece gündüz doğal sinema canlı kişisel gibi.
Bütçeyi zorladım biraz ama hayırlısı.
Arkadaşlar selam bu PML serisinin 75 liğini almayı düşünüyorum ancak bu cihaz ile ilgili pek inceleme bulamadım.
Bu tv için krınik sorun var mıdır? Yukarılarda local dimming denmiş ancak o ne demek bilmiyorum açıkçası?
Hocam size zahmet YouTube pixel testi beyaz sonuç atar misiniz ? Kendi tv ile kiyasliyacamda
Apple tv uygulaması var mı televizyonda? Google play store'da vs. Bakabilmeniz mümkün mü?
Philips miniled TV'ler teknik olarak üstün olsa da donanımsal olarak zonelarını düzgün yönetemiyor ve buna bağlı olarak local dimming ve siyah renk gösteriminde ciddi şikayetler var. Yine bu konuda bir kullanıcı genel gösterim kalitesinin de sisli olduğunu belirtmişti. TPVision bu sorunları yazılımsal olarak gidermeye çalışıyor ancak şimdiye kadar pek başarılı olmadı ve yurtdışında çok şikayet eden kullanıcı var.
-
Apple tv varsayılan olarak mevcut, silmeme bile izin vermedi sistem :)
-
Teşekkürler
65pus9206 televizyonu almaya karar verdim. Yanında Tab6405 soundbarı da indirimli veriyorlar. Ama anlamadığım olay, neden bu soundbarı indirimli veriyorlar? Daha üst sınıf, dolby atmos özellikli bir soundbarı indirimli verseler ya. Televizyonda 50w ses çıkış gücü var, dolby atmos özelliği var. Ama yanında kampanya yaptıkları soundbar'da yok. Saçma geldi.
TV ile buluşabilirsem atayım. 2 günde bir o da 1 saat. İşlerden eve ve salona gidemiyorum :/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X