Güle güle kullanın. Elbette tüm TR bizim ana konudan ibaret değil ama TR'deki ilk (ve sanırım tek) Philips Miniled kullanıcısı olabilirsiniz :) Teknosa 75 inch modeli biraz daha insan gibi bir fiyata satılsaydı henüz çözülemeyen LD problemi de elbet bir süre sonra çözülür diyerek almayı düşünürdüm. Gerçi 18+ Sterlin/TR kuru ile 34999TL liste fiyatı tam olarak doğru duruyor. İlave indirimler ile cihaz Avrupa'da en ucuz TR'de listeleniyor olabilir. O ebattaki OLED'lerin fiyatı da ayrı bir dünya zaten o da ayrı konu. 65 inch TV için 20K üzeri fiyatların doğal gelmeye başladığı bir dönem çok kötü oldu gerçekten. Artık firmalar bile birçok eski fırsatı sunmuyor veya şartlarını kötüleştiriyor. Mesela Teknosa Club Elit üyeyim. Normalde TV ve Beyaz Eşya grubuna indirim %8 idi ama onları da %3'luk indirim grubuna dahil etmişler artık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 9 Aralık 2021; 7:59:20 > |
2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (18. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim açıkçası gönlüm evo oled den yanaydı 936 veya g1 ama fiyatlar 33.000 tl bu hafta tekrar zam bekleniyor teknosadan aldım tv 1 ay müşteri memnuniyeti adı altında ilk bir ay tv memnun kalmazsam üzerindeki bir fiyatta tv ile değişim imkanı tanıyor mağaza incelemelerinde gayet fiyatına göre (bu döviz ve yurt dışı satış fiyatlarına göre ) fiyat performan ürünü olduğunu düşünüyorum benim işim renk ayrımcılığı 3 sene öncesine kadar samsung , lg , sony firmalarına tv panel renk eğitimi verenlerden biriyim işim gereği hangi tv baksam bir kusuru var bakalım performansı nasıl olacak LD sorununada yazlım ile çözüleceğini düşüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercetinn -- 9 Aralık 2021; 8:9:45 > -
O zaman detaylı bir yorum bekleriz hocam. Sizin değerlendirmeniz tüketici yorumundan ziyade profesyonel olacak. Teknosa'nın 1 aylık imkan sunması iyi olmuş.
TPVision LD işini bence de elbet çözecektir. Ama şimdilik çabaları sonuç vermemiş gibi duruyor. Böyle bir TV yapıp yazılımsal olarak yönetememiş olmaları biraz amatörce oldu sadece.
OLED tarafında EVO paneller gördüğüm kadarıyla çok övgü alıyor. Ancak LG 65G1 32-33 lira, 77 inch ise en son herhalde 44-45 lira gibiydi. Philips tarafında 65 OLED936 33-35 lira.
Philips tarafından 77 inch 806 serisinde var. 936 serisinde 65 üstüne çıkmamışlar.
75PML9506 benim tam işimi görecek TV olurdu. 75XH9096 kullandığımdan ebat küçültmek istemiyorum. Zam konuşuluyor ama bu fiyata bile açıkçası 75PML9506 satabildiklerini pek düşünmüyorum.
75PML9636 zaten gelmedi ve gelmeyecek gibi duruyor. Bu fiyatlar ile gelmesine de gerek yok :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 9 Aralık 2021; 8:28:17 >
-
Philips yazılımda hep sınıfta kalıyor malesef sorunsuz bir tv yok hepsinin kendine münhasır bir sorunu var zam gelince birine gelmiyor hepsine geliyor alım gücümüz her geçengün düşüyor inşallah fiyatlara zam yerine indirim gelir herkes istediği ürünleri alır ama zor gözüküyor bakalım bu tvnin performansı nasıl olacak
-
Tv gelince yorumlarınızı merakla bekliyoruz hocam
-
En kısa sürede fotoğraf video ve deneyimlerimi paylaşıcam
-
-
Kaca aldiniz taksit yapiyormu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
21870 tl taksitli istanbul form teknosada zafer var o özel fiyat yaptırdı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercetinn -- 9 Aralık 2021; 14:14:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merakla değerlendirmenizi bekliyorum
Mobil uygulamaya %5 indirim vardı en son. O indirimi yapmış sanırım. Galiba Teknosa stoklarındaki tek TV'yi aldınız. Zira satıştan çekmişler. Zam geleceği için de olabilir.
-
Hocam cihazdan memnun musunuz ? 9206 ne kadara aldiniz. ? 17.500 civarina düşüyor ara sira vatanbilgisayar da
Beyler iyi akşamlar Philips 65 oled 936 ile LG 65 G1 arasında hangisi tercih edilir, fikirleriniz nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Merhaba hocam, cihazdan memnunum evet. Daha önceki mesajlarda belirtmiştim düşüncelerimi. 4 taraflı ambilight, 100 hz işlemci ve subwoofer benim önceliğimdi. Önceki de pfl serisiydi, 3 taraflı ambilight 50 hz hızındaydı. Samsung, lg ve sony'cilere çok takılmayın. Zevkler ve renkler tartışılmaz ;)
Yeni alacak olanlarda tek problem döviz kuru... Fiyat takibi zor..
-
PUS 8506 modelini tavsiye eder misiniz? 75" modeli 19.499tl. Değer mi sizce bu fiyata?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
65 inç yeterliyse yeni teknoloji 9506 mini led modeline bakın isterseniz vatanda 21bin civarı.. o parayı 8506 vermem şahsen.
Bütcem yetmedi 9206 alicaktim aslinda ama 7906 aldim 65inc
65 inç için 21bin tl çok fazla değil mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X