Şimdi Ara

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.494
Cevap
114
Favori
206.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O TV 1700 Sterlin. TR’de ucuz bile satılıyor aslında. LD sorunu olmasa o fiyatta burada bulunmazdı. Yazılımsal bir konu ama şimdilik talep görmesini de engelledi biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • k_ucal K kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam, umarım memnun kalırsınız.

Bütçe de önemli bir konu tabi. Benim önceki 7000 serilerinden biriydi, şimdi 9000 serisindeyim..

11.11 indiriminde aldım, bu ayı beklesem alamazdım, 2bin tl zam geldi.

(55pus9206)

(Model eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratMHA -- 11 Aralık 2021; 8:32:5 >
  • MuratMHA kullanıcısına yanıt
    Hangi model, kaç inç aldınız o fiyata, teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alpercetinn kullanıcısına yanıt
    Hocam var mıdır bir yorumunuz? Sizce nasıl tv yorumlarınızı bekliyoruz

• Exheo kullanıcısına yanıt
    Yıllardır 9000 serisi kullanan biri olarak 9809 da takılı kalmaktan çok üzgünüm çünkü 9435 almaya çalıştım ama bulamadım, şimdi ise yeni minilled modelleri alabileceğim çok üstünde rakamlarda. Görüntü kalitesi konusunda philips özeliikle 9000 serisi üzerine su dökülecek göremiyorum, zor bir de o güzel ses sistemi yanında tv hediye geliyor gibi:). Güle güle kullanın tadını çıkarın hayırlı olsun.

Yorumlarinizi merak ediyorum hocam

• arkadaslar sizlerden degerli bilgilerinizi paylasmanizi rica ediyorum philips 58pus8506 modelini almayi dusunuyorum bir onceki 8505 modeline gore ayni skntilar mevcutmudur?acaba bizi uzecek bir modelmidir? ve son olarak 9206 modeli ile aralarinda ciddi bir goruntu kalitesi farki varmidir arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gubis0299 -- 12 Aralık 2021; 15:19:48 >
  • gubis0299 G kullanıcısına yanıt
    8505 modelinde ne sıkıntıları vardı?

• gubis0299 G kullanıcısına yanıt
    Hocam hem görüntü kalitesi olarak çok aşırı bir fark olur mu emin değilim ama eğer alacağınız model /62 ile bitiyorsa uzak durmanızı tavsiye ederim. Türkiye montaj tv olacağı için sıkıntıları da çok olacaktır

Üzülerek söylemek gerekirse 3 günün boşa gitti yapılabilecek tüm ince ince ayarı yapmama rağmen karanlık sahnelerde oled e yakın ancak normal görüntüde SİSİN arkasında bir görüntü vardı ve teknosadan müşteri memnuniyeti ile değişim yapılan 806 veya c1 almayı düşünüyorum

Sisin arkasında bir görüntüden kastınız nedir hocam tam olarak? Memnun kalmamanız şaşırttı beni. Renk doygunluğu, parlaklık ve siyah kaliteleri vb. verdiğiniz fiyatı haketmiyor mu tv?

• Philips android tv kullanıp bein connect uygulamasında sorun yaşayan var mı? Bende uygulama yükleme ekranında kalıyor, kaç kere silip tekrar yükledim ama düzelmedi.

• switel kullanıcısına yanıt

Model nedir ? Bana bugün güncelleme geldi tv bariz tv hizlandi 7906 uygulamada sorun yok bende

Yazılım olarak son güncellemeleri aldığınızı kabul ediyorum hocam ki bu durumda golü local dimming ve siyah dengesizliğinden beklerken genel performansı bozmuşlar gibi. Bi,rkaç sorum olacak:

1. Görüntü direk komple clouding arkasında gibi mi oluyor yoksa görüntüde/renklerde blur şeklinde bir bozulma mı var?
    2. DSE, color distortion, banding vs. başka olumsuzluk var mı acaba?
    3. Elbette TV'nin pencerelere göre konumuna göre değişir ama ekran parlaması konusununda bir yorumunuz olur mu?
    4. Bir de oyun konsolu deneme şansınız oldu mu?, 4K 120 Hz, VRR, ALLM durumunu merak ediyorum?

Forumda miniled sahibi bir sizi gördüğümüzden soruların da hepsi size kaldı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 13 Aralık 2021; 9:19:8 >
  • oh shityoutube
    75pml9506 ambilight
    https://www.youtube.com/watch?v=LQP9ax48UAA

pml9506 modelini merak edene

oh shityoutube
    старался выставить настройки камеры таким образом, чтобы максимально точно передать восприятие того, как это видят человеческие глаза https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=1016286&view=findpost&p=111057453
    https://www.youtube.com/watch?v=FqOyd8dSEN4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 13 Aralık 2021; 12:10:23 >
  • ensei kullanıcısına yanıt

65 oled 936 alırdım eğer oyun performansı ona benzer çıkarsa. Onun önündeki ses sistemi ve tasarım ve amblight ile ben bu sefer philips tercih ederdim.

Benim televizyonda android eski sürümü mevcut. Sanırım o yüzden benim uygulamada açılma sorunu var. Ama işte yeni modele geçince de devam eder mi diye korktum.

• Pus8506 modeli ips panel değil mi? Aydınlatması edge mi yoksa direct mi?

• Herkese merhaba,bugün çok da araştırma yapmadan Teknosa’dan 55pus9206 aldım,umarım iyi çıkar çünkü anladığım kadarıyla biraz da şans işi bu tv olayı.Bu işi bilen ve takip eden arkadaşlara bir sorum olacak,servis yarın kurulum için geldiğinde güncelleme varsa yaptırmalı mıyım?forumda gezerken güncellemeden sonra şikayet eden kullanıcılar görünce sormak istedim.şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.