Aslı Güngör & Ferhat Göçer — Kalp Kalbe Karşı - Aslı Güngör & Ferhat Göçer — Kalp Kalbe Karşı (4:13) Aşk Layık Olanda Kalmalı — Irmak Arıcı - Aşk Layık Olanda Kalmalı — Irmak Arıcı (2:30) Aşk Olsun — Gamze Ökten - Aşk Olsun — Gamze Ökten (5:05) Aşklarca — Elif Kaya - Aşklarca — Elif Kaya (3:45) At Gitsin ── Xatun & Okan On - At Gitsin ── Xatun & Okan On (3:23) Ay İnanmıyorum — Aşkın Nur Yengi - Ay İnanmıyorum — Aşkın Nur Yengi (4:15) Ayça Aral — Aman - Ayça Aral — Aman (2:51) Ayda — Alla Beni Pulla Beni - Ayda — Alla Beni Pulla Beni (3:10) Aysel Əlizadə — Yandırdın Qəlbimi - Aysel Əlizadə — Yandırdın Qəlbimi (3:23) Aysel Yakupoğlu — Tarifi Zor - Aysel Yakupoğlu — Tarifi Zor (3:09) Bahar Koçak — Alladı Pulladı - Bahar Koçak — Alladı Pulladı (3:22) Bana Bırak — Derya Ürkmez - Bana Bırak — Derya Ürkmez (3:30) Bangır Bangır — Gülşen - Bangır Bangır — Gülşen (3:52) Banu Parlak — Aman - Banu Parlak — Aman (3:05) Barış Manço — Gülpembe - Barış Manço — Gülpembe (4:06) Sarı Çizmeli Mehmet Ağa — Barış Manço - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa — Barış Manço (2:43) Başaramadım — Azer Bülbül - Başaramadım — Azer Bülbül (3:31) Bella — Merve Yalçın - Bella — Merve Yalçın (2:48) Ben Bilirim — Barış Manço - Ben Bilirim — Barış Manço (3:41) Bengü — Yaralı - Bengü — Yaralı (4:00) Beni Unutma — Selda Bağcan - Beni Unutma — Selda Bağcan (3:15) Bergen — (Trap Remix) Elimde Duran Fotoğrafın - Bergen — (Trap Remix) Elimde Duran Fotoğrafın (2:17) Bide Seviyom Dedi ── Aysel Yakupoğlu - Bide Seviyom Dedi ── Aysel Yakupoğlu (3:10) Bilal Hancı — Sevdanın Böylesi - Bilal Hancı — Sevdanın Böylesi (3:04) Bilir Mi — Feride Hilal Akın & Enbe Orkestrası - Bilir Mi — Feride Hilal Akın & Enbe Orkestrası (4:16) Bilirkişi — Güliz Ayla - Bilirkişi — Güliz Ayla (3:00) Bin Arabama — Erci-E - Bin Arabama — Erci-E (4:01) Bir Ayrılık Şarkısı — İbrahim Tatlıses - Bir Ayrılık Şarkısı — İbrahim Tatlıses (5:00) Bir Naz Olmaz Ki — Aysun Kocatepe - Bir Naz Olmaz Ki — Aysun Kocatepe (4:19) Bu Fasulye 7.5 lira — Ata Demirer - Bu Fasulye 7.5 lira — Ata Demirer (4:15) Bu Nasıl Sevmek — İbrahim Tatlıses - Bu Nasıl Sevmek — İbrahim Tatlıses (3:03) Buldun Mu Yeri̇me Ki̇mseyi̇ Koydun Mu — DJ JANTİ - Buldun Mu Yeri̇me Ki̇mseyi̇ Koydun Mu — DJ JANTİ (4:34) Bundan Böyle Yol Yok — Birsen Kavut - Bundan Böyle Yol Yok — Birsen Kavut (3:50) Buray — Deli Kız - Buray — Deli Kız (3:15) Burcu Güneş & Yalçın Aşan — Gidiyorum - Burcu Güneş & Yalçın Aşan — Gidiyorum (4:38) Büyük Soru — Suat Ateşdağlı & Gökçe Kırgız - Büyük Soru — Suat Ateşdağlı & Gökçe Kırgız (3:48) Camdan Cama — Hakan Peker - Camdan Cama — Hakan Peker (3:25) Can Atıcan — Gamze & Kerem Ökten - Can Atıcan — Gamze & Kerem Ökten (3:46) Canan — Adam Olaydın - Canan — Adam Olaydın (2:46) Canan — Əhməd Mustafayev - Canan — Əhməd Mustafayev (3:12) Canan Çal — Galiba - Canan Çal — Galiba (2:56) Ceren Altun — İki Aşık - Ceren Altun — İki Aşık (3:15) Cevapsız Çınlama — Aleyna Tilki & Emrah Karaduman - Cevapsız Çınlama — Aleyna Tilki & Emrah Karaduman (3:33) Ciğerim Yanıyor — Nesrin Kopuz - Ciğerim Yanıyor — Nesrin Kopuz (3:53) Cinare Melikzade — Bundan Öte - Cinare Melikzade — Bundan Öte (3:57) Club & Gülü Soldurmam — Tuğçe Kandemir - Club & Gülü Soldurmam — Tuğçe Kandemir (3:52) Club & Yanmadın Mı — Aysel Yakupoğlu - Club & Yanmadın Mı — Aysel Yakupoğlu (5:12) Clup & Bir Daha Yak — Sura İskəndərli - Clup & Bir Daha Yak — Sura İskəndərli (3:48) Çağla — Saz mı Caz mı - Çağla — Saz mı Caz mı (3:27) Çağla & Emrah Karaduman — Ara Beni - Çağla & Emrah Karaduman — Ara Beni (3:12) Çalgı Çengi — Elvan Dalton - Çalgı Çengi — Elvan Dalton (3:46) Çalkala — Demet Akalın - Çalkala — Demet Akalın**** (3:15) Çare Gelmez — İbrahim Erkal - Çare Gelmez — İbrahim Erkal (3:36) Çek Git Bebeğim — Musa & Gülşah - Çek Git Bebeğim — Musa & Gülşah (3:19) Çetin Ceviz — Ebru Polat - Çetin Ceviz — Ebru Polat **** (3:25) Çile Bülbülüm — Burcu Güneş - Çile Bülbülüm — Burcu Güneş (3:40) Çırpınırdı Karadeniz (Trap) — Azerin - Çırpınırdı Karadeniz (Trap) — Azerin**** (3:27) Çok Tatlısın — Serap Sapaz - Çok Tatlısın — Serap Sapaz (3:47) Çokta Deli Oynuyon — Ankaralı Yasemin - Çokta Deli Oynuyon — Ankaralı Yasemin (3:42) Çöpcüler — Erkin Koray - Çöpcüler — Erkin Koray**** (5:37) Daha İyi — Hande Ünsal - Daha İyi — Hande Ünsal (3:00) Dan Sonra — Sıla - Dan Sonra — Sıla (2:42) Dandini Dandini — Nefes - Dandini Dandini — Nefes**** (3:48) Deniz Toprak — Diz Dize - Deniz Toprak — Diz Dize (2:45) Dert — Selim Gülgören - Dert — Selim Gülgören (3:35) İbrahim Tatlıses — Dertler Derya Olmuş - İbrahim Tatlıses — Dertler Derya Olmuş (3:15) Dertli Dertli — Kanun Yıldırım & Ömer Topçu - Dertli Dertli — Kanun Yıldırım & Ömer Topçu (3:55) Derya — Yak - Derya — Yak (2:47) Derya Bedavacı & Bilal Sonses — Sende Kaldı Yüreğim - Derya Bedavacı & Bilal Sonses — Sende Kaldı Yüreğim (3:53) Derya Yıldırım ➖ Öyle Bir Yerdeyim Ki - Derya Yıldırım ➖ Öyle Bir Yerdeyim Ki (3:39) Dibine Dibine — Ece Seçkin - Dibine Dibine — Ece Seçkin (3:46) Dilek Kavraal — Hakim Bey - Dilek Kavraal — Hakim Bey (3:15) Dinle ── Sura İskəndərli - Dinle ── Sura İskəndərli (2:47) Dj Roshka & Nihat Melik & Aila Rai — Turkish Mashup 2 - Dj Roshka & Nihat Melik & Aila Rai — Turkish Mashup 2 (3:41) Dur Ya Da Koş Bana — Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana — Taylan Kaya (3:55) Duy Sesimi — Ekin Uzunlar - Duy Sesimi — Ekin Uzunlar (3:50) Eartha Kitt — Uska Dara - Eartha Kitt — Uska Dara (3:28) Ebru Asnaz — Sarhoş Gibiyim - Ebru Asnaz — Sarhoş Gibiyim (3:07) Ebru Yaşar — Ben Ne Yangınlar Gördüm - Ebru Yaşar — Ben Ne Yangınlar Gördüm (3:00) Eh Baba — Murda - Eh Baba — Murda (2:14) Eksik — Mustafa Ceceli & Elvan Günaydin - Eksik — Mustafa Ceceli & Elvan Günaydin (5:58) Eli Turkoglu — Kutupta Yaz Gibi - Eli Turkoglu — Kutupta Yaz Gibi (3:27) Eli Türkoğlu & Ainka & Telman Budagov — Turkish Mashup - Eli Türkoğlu & Ainka & Telman Budagov — Turkish Mashup (4:07) Evelallah — Barış Manço - Evelallah — Barış Manço (4:56) Evlerinin Önü Boyalı Direk — Öykü & Berk - Evlerinin Önü Boyalı Direk — Öykü & Berk**** (3:54) Faydası Yok — Nahide Babashli - Faydası Yok — Nahide Babashli (2:28) Ferdi Tayfur — Bende Özledim - Ferdi Tayfur — Bende Özledim (3:02) Feriğim — Bilal Hancı & Özkan Meydan - Feriğim — Bilal Hancı & Özkan Meydan (2:59) Fesuphanallah — Erkin Koray - Fesuphanallah — Erkin Koray (3:19) Fırtına — Yeni Türkü - Fırtına — Yeni Türkü (3:26) Gala — Yalan - Gala — Yalan (3:12) Galaksi — Ece Mumay - Galaksi — Ece Mumay (2:43) Galiba — Nigar Muharrem - Galiba — Nigar Muharrem (4:20) Gamze Ökten — Turkish Mashup - Gamze Ökten — Turkish Mashup (7:17) Gece Gibi Gönlün — Irmak Arıcı - Gece Gibi Gönlün — Irmak Arıcı (3:16) Gece Gölgenin Rahatına Bak — Çağatay Akman - Gece Gölgenin Rahatına Bak — Çağatay Akman (2:44) Gidemiyom — Gamze Ökten - Gidemiyom — Gamze Ökten (3:15) Gökçe Kırgız — Aşk Çiçeğim - Gökçe Kırgız — Aşk Çiçeğim (5:37) Gökçe Kırgız — Padişah - Gökçe Kırgız — Padişah (3:27) Göksel — Günün Birinde - Göksel — Günün Birinde (2:23) Gülden Karaböcek & TupacShakur & Kurupt — Ben Olmalıydım - Gülden Karaböcek & TupacShakur & Kurupt — Ben Olmalıydım (6:23) Gülnur Gökçe — Çemberimde Gül Oya - Gülnur Gökçe — Çemberimde Gül Oya (2:24) Gülnur Gökçe — Yaktın Yandırdın Beni - Gülnur Gökçe — Yaktın Yandırdın Beni (3:03) Gülşah Yaldız — Leila - Gülşah Yaldız — Leila (2:42) Günah Benim — Mihriban Çınar - Günah Benim — Mihriban Çınar (4:35) Günay Aksoy — Heryer Karanlık - Günay Aksoy — Heryer Karanlık (3:35) Güz — Enes İpek & Hala Asfoor - Güz — Enes İpek & Hala Asfoor (3:11) Hadi O Zaman — Nazan Öncel & Tarkan - Hadi O Zaman — Nazan Öncel & Tarkan (4:05) Hande Ünsal — Daha İyi - Hande Ünsal — Daha İyi (3:38) Hangimiz Sevmedik — Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik — Müslüm Gürses (4:43) Hani Dünya Tatlısı — Yalçın Aşan & Dilek Acar - Hani Dünya Tatlısı — Yalçın Aşan & Dilek Acar (3:24) Haydi Şimdi Gel — Ebru Polat & Halil Vergin - Haydi Şimdi Gel — Ebru Polat & Halil Vergin (3:37) Hep Yek — Asuman Krause - Hep Yek — Asuman Krause**** (4:17) Herşeyim Oldun — Ersan Er & Çağatay Akman - Herşeyim Oldun — Ersan Er & Çağatay Akman (3:44) Hoşuna Mı Gidiyor — Ece Seçkin & Ozan Dogulu - Hoşuna Mı Gidiyor — Ece Seçkin & Ozan Dogulu (3:46) Hulkar Abdullayeva — Misket - Hulkar Abdullayeva — Misket (4:59) Hülya Polat — Sen Rüzgar Ben De Yaprak - Hülya Polat — Sen Rüzgar Ben De Yaprak (5:52) İbrahim Tatlıses — Nankör Kedi - İbrahim Tatlıses — Nankör Kedi (3:19) İhanet — İlkan Günüç & Gizem Şensoy - İhanet — İlkan Günüç & Gizem Şensoy (3:13) İki Gözüm — Sezen Aksu - İki Gözüm — Sezen Aksu (3:45) İki Melek — Bengü - İki Melek — Bengü (4:11) İkiye On Kala — Kafamda Kentsel Dönüşümler - İkiye On Kala — Kafamda Kentsel Dönüşümler (2:37) İlle De Sen — Azer Bülbül - İlle De Sen — Azer Bülbül (4:03) Selim Gülgören & İmren — Gülün Soldu Mu - Selim Gülgören & İmren — Gülün Soldu Mu (4:00) Inadim Inat — Yonca Lodi - Inadim Inat — Yonca Lodi**** (4:19) İrem Derici — Aşkımız Olay Olacak - İrem Derici — Aşkımız Olay Olacak (2:31) İstisnalar Kaideyi Bozmaz — Sagopa Kajmer - İstisnalar Kaideyi Bozmaz — Sagopa Kajmer (3:12) İşim Olmaz — Tarkan - İşim Olmaz — Tarkan (3:38) Kader — Murat Dalkılıç - Kader — Murat Dalkılıç**** (3:59) KADR & Esra — Turkish Mashup - KADR & Esra — Turkish Mashup (2:53) Kahraman Deniz — Uzak Gelecek - Kahraman Deniz — Uzak Gelecek (3:15) Kalmam — Ebru Yaşar - Kalmam — Ebru Yaşar (4:42) Kamuran Akkor — Ateşe Attın Beni - Kamuran Akkor — Ateşe Attın Beni (4:48) Kanaviçe — Burcu Furtun - Kanaviçe — Burcu Furtun (3:12) Karanlıkta — Ahmet Kaya - Karanlıkta — Ahmet Kaya (3:57) Karpuz — Ece Ronay - Karpuz — Ece Ronay (2:32) Kasaba — Murat Dalkılıç - Kasaba — Murat Dalkılıç**** (3:57) Katula Katula — Davut Güloğlu - Katula Katula — Davut Güloğlu (3:11) Kâzım Koyuncu — İşte Gidiyorum - Kâzım Koyuncu — İşte Gidiyorum (3:03) Kenan Adil — Göçmen Kızı - Kenan Adil — Göçmen Kızı (3:07) Kenan Doğulu — Çakkıdı - Kenan Doğulu — Çakkıdı (2:40) Kendine İyi Bak — Ahmet Kaya - Kendine İyi Bak — Ahmet Kaya (4:51) Kim Bu Gözlerindeki Yabancı — İbrahim Tatlıses - Kim Bu Gözlerindeki Yabancı — İbrahim Tatlıses (3:35) Kiraz Dalı — Efe Güngör - Kiraz Dalı — Efe Güngör (4:05) Kıvırcık Ali — Yanımda Sen Olmayınca - Kıvırcık Ali — Yanımda Sen Olmayınca (4:08) Korkarum — Nesrin Kopuz - Korkarum — Nesrin Kopuz (3:40) Korkma Söyle — Nesrin Kopuz - Korkma Söyle — Nesrin Kopuz (3:35) Kul — DJ Kantik - Kul — DJ Kantik (2:41) Kurban Düzgün — Salla - Kurban Düzgün — Salla **** (4:42) La Tes'alni|Enişte — Myriam Fares & Bendeniz - La Tes'alni|Enişte — Myriam Fares & Bendeniz (3:48) Leila — Reynmen - Leila — Reynmen (2:54) Liman — Ayşegül Coşkun - Liman — Ayşegül Coşkun (3:08) Mehtab Guitar — Atun Beni Denizlere - Mehtab Guitar — Atun Beni Denizlere (4:21) Mekanın Sahibi — Norm Ender - Mekanın Sahibi — Norm Ender (3:37) Melek & Ramina — MASHUP - Melek & Ramina — MASHUP (2:52) Merve Özbey — Kül - Merve Özbey — Kül (3:26) Mevzum Derin — Irmak Arıcı - Mevzum Derin — Irmak Arıcı (2:20) Meyhaneci — Ebru gündeş - Meyhaneci — Ebru gündeş (3:09) Misafir — Simge - Misafir — Simge (4:50) Miş Miş — Simge - Miş Miş — Simge**** (3:12) Mucize — Emel Müftüoğlu - Mucize — Emel Müftüoğlu (4:42) Murat Boz — Kalamam Arkadaş - Murat Boz — Kalamam Arkadaş (3:55) Murat Yaprak & Sevda Özkaran — Haram Geceler - Murat Yaprak & Sevda Özkaran — Haram Geceler (3:15) Musa Eroğlu — Mihriban - Musa Eroğlu — Mihriban (3:41) Mustafa Sandal — Gidenlerden - Mustafa Sandal — Gidenlerden (4:33) Mutlu Ol Yeter — İbrahim Tatlıses - Mutlu Ol Yeter — İbrahim Tatlıses (3:00) Müsadenizle Çocuklar — Barış Manço - Müsadenizle Çocuklar — Barış Manço (5:52) Müsadenle — Zehra - Müsadenle — Zehra (2:46) Nalan —Yaralandım - Nalan —Yaralandım (3:58) Nar Çiçeğim — Evir - Nar Çiçeğim — Evir (3:47) Narin Yarim — Banu Parlak - Narin Yarim — Banu Parlak**** (3:57) Neden Dönmesin — Bergen - Neden Dönmesin — Bergen (3:35) Nefret ── Tuğçe Haşimoğlu - Nefret ── Tuğçe Haşimoğlu (2:33) Nerdesin — Hande Ünsal - Nerdesin — Hande Ünsal (2:39) Neslihan ── Yine Aylardan Kasım - Neslihan ── Yine Aylardan Kasım (3:05) Dertler Derya Olmuş — Nesrin Kopuz - Dertler Derya Olmuş — Nesrin Kopuz (3:37) Neşet Ertaş & Yasin Keleş — Gönül Dağı - Neşet Ertaş & Yasin Keleş — Gönül Dağı (4:05) Neyim Olacaktın — Bilal Sonses - Neyim Olacaktın — Bilal Sonses (3:17) Neyse — Sagopa Kajmer - Neyse — Sagopa Kajmer (4:47) Nigar Muharrem & Çınare Melikzade — Seviyor Sandım - Nigar Muharrem & Çınare Melikzade — Seviyor Sandım (3:18) Nihat Adlim & Gamze Şengül — Dayan Yüreğim - Nihat Adlim & Gamze Şengül — Dayan Yüreğim (3:05) Ninne Yarim (Evlerinin Önü Yonca) — Zamiq Memmedov - Ninne Yarim (Evlerinin Önü Yonca) — Zamiq Memmedov (3:55) Nur Cennet — Yıkılsın Dünya - Nur Cennet — Yıkılsın Dünya (3:30) Oda Yanıyo Buda Yanıyo ── Ümit Özay - Oda Yanıyo Buda Yanıyo ── Ümit Özay (3:32) Oh Oh — Tuğba Yurt - Oh Oh — Tuğba Yurt (3:25) Okyanus — Derya Uluğ - Okyanus — Derya Uluğ**** (3:23) Olacak Olacak — Maral Ibragimova - Olacak Olacak — Maral Ibragimova (3:37) Olsun Olsun — Şöhret Memmedov - Olsun Olsun — Şöhret Memmedov (3:20) On Numara — Aysu Baceoğlu - On Numara — Aysu Baceoğlu (3:26) Ona Göre — Nigar Muharrem - Ona Göre — Nigar Muharrem (2:59) Ona Söyle — Dilanur Şentürk - Ona Söyle — Dilanur Şentürk (3:13) Opa & Belkide Şans — Aslı Güngör - Opa & Belkide Şans — Aslı Güngör (4:00) Operasyon Müziği — Kurtlar Vadisi Pusu - Operasyon Müziği — Kurtlar Vadisi Pusu (3:33) Oyna Oyna — Hande Ünsal - Oyna Oyna — Hande Ünsal (2:50) Ozan Doğulu & Sezen Aksu — Gidiyorum - Ozan Doğulu & Sezen Aksu — Gidiyorum (5:43) Ömrümün Geri Kalanı — Berkay - Ömrümün Geri Kalanı — Berkay (4:00) Öpücem — Simge - Öpücem — Simge (4:30) Öyle Sev — Güliz Ayla - Öyle Sev — Güliz Ayla (3:34) Özgün — İstiklal - Özgün — İstiklal (3:12) Pelin Orhuner & Eser Eyüboğlu — Neredesin Sen - Pelin Orhuner & Eser Eyüboğlu — Neredesin Sen (2:26) Pınar Süer — Sana Bir Şey Olmasın - Pınar Süer — Sana Bir Şey Olmasın (3:23) Qadasın Alaram — Shabnam Tovuzlu - Qadasın Alaram — Shabnam Tovuzlu (3:10) Rafet El Roman & Derya ── Unuturum Elbet - Rafet El Roman & Derya ── Unuturum Elbet (4:12) Reynmen ── Derdim Olsun - Reynmen ── Derdim Olsun (3:12) Rüzgar Aldım — Sefa Topsakal - Rüzgar Aldım — Sefa Topsakal (3:25) Sagopa Kajmer & İbrahim Tatlıses — Yalan - Sagopa Kajmer & İbrahim Tatlıses — Yalan (2:46) Sağı Solu Kes — Gazapizm - Sağı Solu Kes — Gazapizm (4:23) Sakin Ol — Tuğba Yurt - Sakin Ol — Tuğba Yurt (3:21) Sal Gitsin — Sagopa Kajmer - Sal Gitsin — Sagopa Kajmer (3:56) Salına Salına Sinsice — Tarkan - Salına Salına Sinsice — Tarkan (3:22) Sana Bana Yeter — Ajda Pekkan - Sana Bana Yeter — Ajda Pekkan (5:04) Sana Birşey Olmasın — Dilruba Yıldırım - Sana Birşey Olmasın — Dilruba Yıldırım (4:02) Sana Ne Kime Ne — Ömür Gedik & Yalçın Aşan - Sana Ne Kime Ne — Ömür Gedik & Yalçın Aşan (2:45) Sanane Be — Ziynet Sali - Sanane Be — Ziynet Sali (3:10) Satmışım|Ya Alem Bel Hal — Myriam Fares & Bendeniz - Satmışım|Ya Alem Bel Hal — Myriam Fares & Bendeniz (3:33) Seda Tripkolic & Bilal Sonses — Sonu Gelmez - Seda Tripkolic & Bilal Sonses — Sonu Gelmez (3:25) Seksendört — Sarhoş Gibiyim - Seksendört — Sarhoş Gibiyim (3:53) Selda Bağcan — Unutursun Mihribanım - Selda Bağcan — Unutursun Mihribanım (1:55) Selim Gülgören — Cennet - Selim Gülgören — Cennet (4:13) Sen Ayrı Trende Ben Ayrı Garda — Tuğçe Kandemir - Sen Ayrı Trende Ben Ayrı Garda — Tuğçe Kandemir (3:33) Sen Başkasın — Tarkan - Sen Başkasın — Tarkan (3:45) Sen De Biliyorsun — Gamze Ökten - Sen De Biliyorsun — Gamze Ökten (5:26) Sen Mutlu Ol — Ziynet Sali - Sen Mutlu Ol — Ziynet Sali (4:50) Sende Sev — Müjde - Sende Sev — Müjde (3:12) Seni Sever Miydim — Hande Ünsal - Seni Sever Miydim — Hande Ünsal (3:29) Seni Severdim — Sura İskəndərli - Seni Severdim — Sura İskəndərli (3:53) Seni Yazdım — Müslüm Gürses - Seni Yazdım — Müslüm Gürses (2:26) Sənin Üçün — Nadir Qafarzade & Ayan Babakishiyeva - Sənin Üçün — Nadir Qafarzade & Ayan Babakishiyeva (3:29) Sevdaluk Zor Zanaat — Ezgi Eyüboğlu - Sevdaluk Zor Zanaat — Ezgi Eyüboğlu (3:05) Sevdim Seni Bir Kere — Teoman - Sevdim Seni Bir Kere — Teoman (3:06) Sevgim Yılmaz — Bile Bile Yandı Yüreğim - Sevgim Yılmaz — Bile Bile Yandı Yüreğim (3:52) Sevmek — Bergen - Sevmek — Bergen (3:04) Sibel Can — Kış Masalı - Sibel Can — Kış Masalı (3:09) Simge — Kal Benim İçin - Simge — Kal Benim İçin (4:51) Sözlerim Sevenlere — Cengiz Kurtoğlu - Sözlerim Sevenlere — Cengiz Kurtoğlu (4:34) Sultan Suleyman — Catwork Remix Engineers & Funda Oncu - Sultan Suleyman — Catwork Remix Engineers Ft.Funda Oncu **** (5:07) SÜKSE & Orhan Sancak — Ne Na Na Na - SÜKSE & Orhan Sancak — Ne Na Na Na (2:53) Şarttır — Sinan Akçıl & Ferah Zeydan Şiki Şiki — Ece Ronay Şu Samsunun Evleri — Zülfikar Özer Tabi Güzelim — Türkish & Greece Tanrım — Ersan Er Tapşini — Yegane Tarık İster & Elif Buse Doğan — Telli Turnam Tek Yön — Dila Tırlamışım — Alya Aslan Tövbe Tövbe — Elif Kaya Tribin Olurum — Demet Telli & Gökhan Küpeli Tuğçe Kandemir — Mağusa Limanı Tutuşmuş Beraber — Melike Şahin Türkülerle Gömün Beni — Güler Duman Unutamadım Adıni — Anıl Durmuş Unutuverdim — İpek Demir Uşaklı Barişcan — Vur Oynasın Tellere Vay — Sezen Aksu Vay Aman — Leyla Vazgeçtim — Sezen Aksu Vur Oynasin — Ankaralı Yasemin Vuracak — Merve Özbey Ya Sen Ya Hiç — Bendeniz Ya Tutarsa — Gülşen Yağmur Yağar İnceden — Ebrulimuharrem Yak Yak — Aleyna Dalveren Yalan — İbrahim Tatlıses Yalanlar — Sura İskəndərli Yalvaramam — Pınar Aylin Yandırdın Qəlbimi — Gozel Annamuhammedowa Yanıyorum — Yasin Keleş & Neşet Ertaş Yanmaz Ağzın — Funda Yaparım Bilirsin — Ebru Gündeş Yara — Bilal Sonses & Ziynet Sali Yaralım — Sıla Yaram Derinden ── Sura İskəndərli Yaren Doğan — Gel Hayalim Yarim — Hasibe Yarınım Yok — Kaya Giray Yarınlar — Sıla Şahin Yasak — Ceylan Koynat Yasin Aydın — Yare El Değdi Yerli Plaka — Ceza Yine Sev Yine — Tuğba Yurt YOK — Gamze Ökten & Kerem Ökten Yonca Evcimik & İrem Derici & Gökçe — Kendine Gel Yorgun Savaşçı — Hande Ünsal Zalım — Ceyl'an Ertem Zeytinyağlı Yiyemem Aman — Candan Erçetin Ziller ve İpler — Selda Bağcan Ziynet Sali — Bana Da Söyle Ziynet Sali — Kalbim Tatilde Aç Aç — Sinan Ceceli & Ezo Adeyyo — Abadan Halmedova Afşin Akyol — İğdeli Yar Ağla — Özge Biroğlu Ağlayacak — İlkan Günüç & Şiva Ah Ellerim Kırılaydı — Tuğçe Kandemir & Aysel Yakupoğlu Ah Zaman — Derya Uluğ Ahım Var — Tarık İster & Belma Şahin Ahmet Kaya — Hani Benim Gençliğim Ahmet Kaya — Kum Gibi Aila Rai & Nihad Melik & Dj Roshka — Turkish Mashup Aklım Gider Aklına — Can Yüce Aklım Takıldı — Orhan Gencebay Alaaddin — VantaBlack Alain Delon — Ozan Doğulu & Sıla Aleni Aleni ── Volkan Konak Ali Dayı — Çubuklu Yaşar Allah Allah — İbrahim Tatlises Allame — Gider Oldu - Allame — Gider Oldu (4:13) Anlamıyosun — Gamze - Anlamıyosun — Gamze (4:05) Anne — Pınar Süer & Heijan - Anne — Pınar Süer & Heijan (2:52) Aramadım — Xatun & Nadeer Nağd Pul - Aramadım — Xatun & Nadeer Nağd Pul (3:27) As Bayrakları — Simge - As Bayrakları — Simge (3:08) Asaleti Var — Gamze Ökten - Asaleti Var — Gamze Ökten (5:19) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halil Çağlar -- 25 Aralık 2024; 1:40:8 > |
Bildirim