Şimdi Ara

Uzun yol şarkıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3-4 gün sonra uzun yola (Ankara-Manavgat) çıkacağım. Tek başıma yapacağım için yolculuğu güzel bir şarkı listesi oluşturmak istedim. Uzun yolda yada yolda dinlemekten hoşlandığınız şarkılar nelerdir? Radyo önerecekler malasef yolun yarısında radyo ve internet iptal oluyor. Önerileri bekliyorum
    Konuyu yanlış yere açtıysam taşınsın lütfen, iyi forumlar.

Liste:
    1-Jamey Johnson- In color
    2-Metallica - Turn The Page
    3-The Von Bondies - cmon cmon
    4-Radiohead - in Rainbows
    5-Minor Empire Haydar Haydar
    6-Moonspell -The Last of us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senmahmut -- 1 Ocak 2016; 23:38:38 >

• bence en iyisi radyo

sürekli farklı şarkılar ve arada olan talk showlar süper

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah 7 gibi trt fm de günaydın canım türkiyem miydi neydi öyle bi program var radyoda denk gelirsen listeye ihtiyacın kalmaz ha buldum cem ceminay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senmahmut S kullanıcısına yanıt
    Mustafa sandalın gölgede aynı albümünün tüm şarkılarını at usbye başka şeye ihtiyacın yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • radyo malesef Konya'ya girdikten sonra ilahiye bağlıyor oradan sonrada tamamen kopuyor. Yani yolun yarısından sonra radyo iptal. Yoksa bende sizin gibi radyoyu tercih ediyorum
  • Yav kardeşim zevk senin zevkin biz ne bilelim kimi müslüm dinler kimi zeki müren kimisi pop vs..

• yabancı remıx sarkılar ve metal dinlemek ıyı gelır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimle uzun yol yapan en neşeli adam yolun yarısında jilet arıyor Normalde slow dinlemem ama uzun yolda içime kamyoncu kaçıyor.

Tamamen zevk meselesi hocam ne dinlersiniz ona göre tavsiye verelim.
    Birde hangi tür dinlerseniz dinleyin aynı sanatçıyı komple ard arda dizmeyin bi yerden sonra beyniniz uyuşuyor yola tepkiniz azalıyor.
    Mesela ben İbrahim Tatlıseslerin arasına ufaktan İbrahim Erkal ve Yıldız Tilbe serpiştiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calamityeas -- 1 Ocak 2016; 18:40:18 >
  • Sizi bilmem ama ben uzun yolda country tarzı bir liste yapıyorum kendime. Ve de bilindik grupların country tarza kaçan şarkıları (misal metallica turn the page) araya serpiştiriyorum demeyin keyfime :)

Yaşım daha genç olduğu için böyleyimdir belki de ilerde müslüm babadan şaşmayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BacaIsmail -- 1 Ocak 2016; 18:18:49 >
  • Forumdan kafa dengi birini bul. Beraber gidin. Sarkiya gerek kalmaz

• yildiz tilbe muslum baba baris manco kirac ve sigara
    dunyanin obur ucuna giderim valla guzel muziklerle

• quote:

Orijinalden alıntı: senmahmut

radyo malesef Konya'ya girdikten sonra ilahiye bağlıyor oradan sonrada tamamen kopuyor. Yani yolun yarısından sonra radyo iptal. Yoksa bende sizin gibi radyoyu tercih ediyorum

O zaman ne tarz müziklerden hoşlanıyorsunuz onu belirtin ona göre birer ikişer bişey söyleyelim. Yerli yabancı pop rock country metal. Bu arada spotify deneyebilirsiniz aux ile kullanırsanız güzel sonuç alırsınız

• country blues jazz klasikten tutunda pop arabeske kadar geniş bir skalam çok geniş. Ama arada kalmış şarkılarda. Yani esasında bir sınırlamam yok o açıdan. o yüzden belirtmedim özellikle. In the hall of mountain king ten müslüm gürses hangimiz sevmediğe kadar uzuyor. Açıkcası birazda bilmediğim bir şarkıyla da karşılaşırım diye sordum. Ama nereye yakın derseniz biraz daha country ve türevlerine daha yakınım.
    O zaman sana Jamey Johnson'a bi bak derim :)

Listem çok uzun ama uzun yolda en sevdiklerimden biri the von bondies - cmon cmon

• Hayde gidek Mersin'e

• Sağolun hocam, Jamey Johnson tam bir uzun yol arkadaşı olabilir herhalde. The von bondies de arada bi canlanmak için tabi ki
  • İmagine Dragons şarkıları güzeldir
  • Degisik kosullarda degisik sarkilar dinlerim. Mesala gaziantep nurdagi civarlarinda Dilberay - Nooldu gardas nouldu yolda mi kaldin... Sarkisi acayip favorimdir.

Geri kalan yollarda Radiohead hele de "in rainbows" albumunu atinca

• 1-) Kivircik Ali

2-) Ozcan Ture

3-) Gokhan Kilic

4-) Ergun Ozkapici

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.