Şimdi Ara

2021 Citroen C5 X, kendine has tasarımı ve hibrit versiyonuyla tanıtıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
6.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Tasarım olarak beğenmedim DS-5 bundan çok daha ilericiydi.

Yeni C4 bundan çok daha güzel olmuş ,yani C5 hep c4 den güzel olmuştur ama bu sefer olamamış C4 çok daha başarılı

2021 Citroen C5 X, kendine has tasarımı ve hibrit versiyonuyla tanıtıldı
  • Tasarımı beğendim ben. Beğenmeyen de çok olur bence. Klas bı görüntüsü var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oturaklı duruyor.
  • C5A sahibi olarak en önemli sorum tavan boyası atıyor mu? sıfır cıtroen kullanıcıları yine mahkemelerde mi soluğu alacak ?

• PSA grupta şahsi görüşüm şu an şu araba da pek bir çirkin diyebileceğim bir model yok. Tasarımsal açıdan modern çağa çok iyi ayak uyduruyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C4 ün uzatılmış hali gibi geldi

• şu araba firmaları artık yeni şeyler denesin. bu güzel olmuş mesela

• şu logoyu da değiştirin artık

• tavanı siyah ise uzak durmakta yarar var.

• Ben açıkçası gayet başarılı buldum.

• PSA'nın sisteminin bilinmediği ne kadar da belli burada. Citroen PSA'da her daim üst sınıfı temsil etmiştir. Son dönemde Peugeot'nun yeni çizgisi ile kendini üste çıkardığı doğru olsa da DS ve Hydropneumatic süspansiyon gibi efsaneleri çıkaran Citroen'e Opel yakıştırması yapmak, hele ki Dacia yakıştırması yapmak ancak konu hakkında bilgiye vakıf olmamakla açıklanabilir. Size Citroen denilince aklınıza sadece B sınıfı sedan olan C-Elysee ile ticari Berlingo geliyorsa bu şekilde düşünmeniz oldukça doğal. C5'in sınıfı yeri yurdu kalitesi bellidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 13 Nisan 2021; 16:46:57 >
  • Vincent54 kullanıcısına yanıt
    Malesef, sınıf olarak Passat ve Superb ile (D Sedan) yarışacağı için fiyatları da benzer olacaktır... Gerçi C5 Aircross'un kendi sınıfında (C SUV) farklı bir yere sahip olmasına rağmen fiyatlarını nispeten uygun tuttuğunu düşünürsek belki bir nebze umutlanabiliriz.

• khanja kullanıcısına yanıt
    İroniyi herkes anlamamış kardeeeş :D

• Mitokondri Kristası kullanıcısına yanıt
    Adam açıkça ironi yapmış, varsa yoksa bassat diyenlere geçirmiş ama anlaşılmamış pek :)

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    İroniyi becerememiş o zaman

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    Malesef oyle oldu :))

• Güzel ve farklı bir model olmuş ben beğendim. Fiyatı uygun olursa güzel satış yapabilir.

• Tasarımı güzel mi çirkin mi bilemedim,biraz gözümüz alışsın bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yıldır aynı arabaya binen vosvosçuların kendilerini tatmin etme yöntemleri..2021 Citroen C5 X, kendine has tasarımı ve hibrit versiyonuyla tanıtıldı 

psa bir güzellik yapıp elindeki vosvosu ver al bunu dese cümle bitmeden psa ya gidecekler gelmiş duster dacia yazmışlar.

vw fanı olunca, arabalardaki gelişmelerden pek bir haberiniz olmuyor. haklısınız o açıdan. dacia modellerinde falan kalmanız gayet normal2021 Citroen C5 X, kendine has tasarımı ve hibrit versiyonuyla tanıtıldı 

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.