|
2021 Citroen C5 X, kendine has tasarımı ve hibrit versiyonuyla tanıtıldı
-
-
Mükemmel
-
Çok güzel. Bagaj ve arka yaşam alanı fotoğrafları yok mudur ?
-
Su sarj edilebilir hibrit furyasina bi dur demek gerekiyor. Resmen kanunlarin etrafindan dolasmak icin yapilmis cakallik. Emisyon testleri bos pille de yapilmali ki araclarin gercek durumu ortaya ciksin. Firmalar sene sonunda 90gr/kmnin altinda kalmak icin basiyor ayni modele hibriti. Hooop al sana temiz araba!
-
Bir garip olmuş. Hb desem hb değil, sw desem sw değil, suv desem suv değil. Ortaya karışık koymuşlar ...
-
Tekerlekli pide gibi bişey. Ülkemiz gibi sokakları dar, park alanı yetersiz bir mecrada zor...
-
İlk baktığımda ben de aynısını düşündüm. Her ne kadar sw/suv karışımı dursa da bence tasarımsal anlamda özgün olmuş. Lansman rengiyle de güzel uyum sağlamış. -
Hayalet göstergesi olmayan araba kalmayacak sanırım.
-
Citroenin tasarımları normalin dışında olmuştur hep. Ben beğendim. Tabi Türkiye'de nasıl fiyatlanır bilmiyorum ama bu satıcılarla ve bu yetkili servislere güvenip alınmaz bu araba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%25 sedan, %25 SUV, %25 shooting brake, %25 hatchback karışımı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kalite seviyesi çok önemli, PSA hiyerarşisi gereği mecburen alt seviyelerde olmak zorunda gibi duruyor, bu nedenle daha pejo bile opel seviyesinde malzeme kalitesi ve işçiliğe sahip değilken sitroen seviyesi tahmin edilebilir. Sonuçta pejo dacia’nın biraz süslüsü.
Bu model segmentinde kadro doldurmak dışında ciddi başarı yakalar mı onuda fiyatı belirler, duster’ı aşmamak koşuluyla belki tercih edilebilir.
Aga kısaca Citroën ya sev ya terk et modeli çıkartmış.
beğenmiyorsan yorum yazma, git Volkswagenini öv çöpwagen efendi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri Kristası -- 12 Nisan 2021; 12:43:47 >
Efsane olmuş. Bayılıyorum Fransız tasarımına.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Duster fiyatı mı? Naptın hocam sanderonun yarı fiyatından 1 kuruş fazla verilmez buna. dacia bu boru mu üstün Roman teknolojisi
Son dönem amerikan tasarım modelini makyajlamanın adı dh de kendine has tasarım oluyo demek...
-
biraz panamera değil mi ya . çok güzel olmuş heralde bi 450 500 isterler
-
Peugeot ve citroen değişim dibine vuruyorlar diğerleride alla pulla sür piyasaya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selçux -- 13 Nisan 2021; 12:43:6 >
Peugeout’un malzeme kalitesi SUV modelleri ve 508’den itibaren çok arttı. Malzeme kalitesi kötü olan opel hocam yalnız. Citroen ortalarında kalıyor. Peugeot en iyisi şu an. -
Suvation wagon olmus ama guzel degill tutmaz çöp cunku citroen. Vw olsa tutardi wv iyi passat guzel bir passat olamaz cunku passat en iyisi passa pass paa..
Bu ay gördüğüm en boş yorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Aga kısaca Citroën ya sev ya terk et modeli çıkartmış.
beğenmiyorsan yorum yazma, git Volkswagenini öv çöpwagen efendi... |
Bir garip olmuş. Hb desem hb değil, sw desem sw değil, suv desem suv değil. Ortaya karışık koymuşlar ... |
Bu ay gördüğüm en boş yorum.
|
Mis gibi tasarım. Geniş desen geniş, ferah desen ferah... Ayrıca şık. Şu direksiyonu da hallederseler muazzam. PSA tasarımın gerçekten dibine vuruyor şu günlerde. Umarım malzeme kalitesi de iyi olur.
|
ezberlenmiş sözlerle çağ dışı laflarını söyleyenler sırasını savdıysa konuşabiliriz herhalde. tasarım çok iyi olmuş bence. önümüzdeki dönemde de göreceğiz artık, citroen satıyor mu satmıyor mu. 4 yıl öncesine kadar citroen'e yanaşmazdım ben de. ancak son dönemde defalarca kiralama yaptım, deneyerek memnuniyetimi gördüm. bunun haricinde eat şanzımanın ve kullanılan motorun yorumlarını da okuyunca fikrim tamamen değişti. 15 yıllık üyeyim, bu forumda gördüğüm fanboyluğu hiçbir yerde görmedim. 15 yılda her şey değişti, üyeler, bölümler, kurallar; şu fanboylukta 1 arpa boyu yol alınamadı. benim hiçbir markadan maddi çıkarım yok, doğal olarak bana fiyatına göre en iyi performansı kim sunarsa onu alırım. aklı çalışan insanların birçoğu da benzer düşüncede, ama bir grup var ki marka gruplarına çamur atarak haz alıyor. başıma bir şey gelmeyecekse, dacia dahil her markanın bir kullanışlılığı olduğunu düşünüyorum. gidin izlanda'da 4x4 kiralayın bakalım, etraf kum gibi duster kaynıyor. konfordan ödün verecekseniz niye almayasınız? klasik bir video var ya adam diyor "bana kalsa norveçli olmak isterdim", yani bana verin %50'lik dilimden o fanboyluk yaptığınız araçlar, seve seve alırım. ama vatandaşın ekonomisi sizin küçük dünyalarınıza uymuyor arkadaşlar. |
İlk baktığımda ben de aynısını düşündüm. Her ne kadar sw/suv karışımı dursa da bence tasarımsal anlamda özgün olmuş. Lansman rengiyle de güzel uyum sağlamış.
|
Peugeot ve citroen değişim dibine vuruyorlar diğerleride alla pulla sür piyasaya
|
Peugeout’un malzeme kalitesi SUV modelleri ve 508’den itibaren çok arttı. Malzeme kalitesi kötü olan opel hocam yalnız. Citroen ortalarında kalıyor. Peugeot en iyisi şu an.
|
Çok iyi görünüyor bayıldım. Böyle fütüristik tasarımlar şart.
|
Benzer içerikler
- whatsapp silinen mesajları geri getirme
- autocad sistem gereksinimleri
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
- whatsapp ekran görüntüsü alma engelleme
- aşko kuşko priv isimleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X