Şimdi Ara

2021 Citroen C5 X, kendine has tasarımı ve hibrit versiyonuyla tanıtıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
6.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C4'ü hiç beğenmemiştim ama bu süper olmuş 2021 Citroen C5 X, kendine has tasarımı ve hibrit versiyonuyla tanıtıldı 

• Ufak bir panamera havası aldım arkadan bakınca ve hoşuma gitti. Sadece direksiyonu tam beğenemedim. Bakalım ne kadar fiyatla girecek ülkemize. Bu şartlarda tabi araç almak zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

fransızlar sıradışı tasarımları dener böyle ama hiç satmazlar. Yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı hala akıllanmadılar.

Kimmiş yenilen pehlivan, VW mi ? 2021 Citroen C5 X, kendine has tasarımı ve hibrit versiyonuyla tanıtıldı 

2021 Citroen C5 X, kendine has tasarımı ve hibrit versiyonuyla tanıtıldı

Aynen VW gibi aynı tasarımı 20 sene kullansalar çok daha iyi olurdu 2021 Citroen C5 X, kendine has tasarımı ve hibrit versiyonuyla tanıtıldı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 14 Nisan 2021; 14:27:58 >

• Celonfix kullanıcısına yanıt

Keşke senin kadar küçük düşünebilsem. Benzer tasarımlı C4 Avrupada satamıyor

https://carsalesbase.com/european-car-sales-analysis-february-2021-models//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 14 Nisan 2021; 16:55:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Keşke senin kadar küçük düşünebilsem. Benzer tasarımlı C4 Avrupada satamıyor

https://carsalesbase.com/european-car-sales-analysis-february-2021-models//

İngilizcen yoksa yardımcı olayım, New = Yeni demek

Bu da listenin ilk 10'u, büyük düşünürken görmedin sanırım

Ayrıca üstte ki mesajımda da C4'ü beğenmediğimi belirtmiştim, arkası tam bir ucube olmuş.C5 X çok daha şık. Yani beğenmediysem eleştirebiliyorum, bu da normal kişiyle fanboy kişinin farkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 15 Nisan 2021; 1:0:55 >

• Tasarım bana tavana atılmış cıvık çiğ köfte izlenimi verdi böyle derli toplu gibi gözükmüyor.

• Güzel olmuş... Beğendim...

• sen önce türkçe yazılanı anla. ben aksi tasarımların başarızlığından bahsettim. C4, C5 gibi şekilsiz fransız arabaları hep vardı başarılı olamadılar. Attığım linkte aylık satışlar var. yeni olmasına neden taktın tam aksine onun için avantaj satış konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 14 Nisan 2021; 20:25:56 >
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    C5 aircross 1 yılda 100.000 adet sattı desem ne dersin acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mitokondri Kristası kullanıcısına yanıt

C5 aircross ile bunlarla nasıl bağ kurabildin?

Okuduğunu anlama dersi al şiddetli tavsiyem.

Aradaki bağa gelecek olursak:

1 araba 1 yılda 100.000 adet satıldıysa tasarımı başarılı olmuştur, üretici doğru bir araç yapabilmiştir umarım anlamışsındir anlamadıysan dediğim gibi okuduğunu anlama dersi al

• Üzerine konuşulan araba C5 X. Satışa çıkmadı bu araba. C5 aircross bununla ne alaka ramazan günü içmeyin. Okuduğunu anla diyor bide hahahahaha

Sen diyorsun ya üzerine konuşulan araba C5 X, o zaman niye C4'ü örnek veriyorsun bana

Daha aracın piyasaya çıktığından haberi olmayan insanlar var gelmiş yeni olması avantaj diyorsun . Eskide takılıp kalma şu anki satış rakamlarına bak, en başta PSA grubu mevcut. Senelerdir bir öncekinin aynısı olan değişmeyen tasarımlara alıştığınız için Citroen'i beğenmemeniz normal. Tasarım başarısızlığı arıyorsan Golf 8 adlı ucubeye bakabilirsin

Şekilsiz dediğin C4 2010 yılında çıktı, ve buna rağmen hala tasarımıyla bir çok yeni arabaya taş çıkartır.

Hafif bir makyajla gayet güncel bir araba olmuştu:

2021 Citroen C5 X, kendine has tasarımı ve hibrit versiyonuyla tanıtıldı 2021 Citroen C5 X, kendine has tasarımı ve hibrit versiyonuyla tanıtıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 15 Nisan 2021; 1:22:16 >

• Buzdolabı olsa beğenirdin

• Sonunda doğru yolu bulmuşlar. Yeni LAGUNA'da bekliyorum.

• Psa zirveye oynuyor
    Müthiş bir araba olmuş
    Sayfadaki vag grubu trollerini ciddiye alıp cevap vermeyin
    Kendi kendilerine kudursunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 15 Nisan 2021; 3:46:20 >

puhahaha2021 Citroen C5 X, kendine has tasarımı ve hibrit versiyonuyla tanıtıldı 2021 Citroen C5 X, kendine has tasarımı ve hibrit versiyonuyla tanıtıldı 2021 Citroen C5 X, kendine has tasarımı ve hibrit versiyonuyla tanıtıldı 

şirket aracı olarak 6 yıldır octavia kullanıyoruz.İstanbuldakilerin neredeyse tamamının dsg gitti diğerlerinde de farklı sorunlar çıktı. Bu yıl sonu inşallah sözleşmemiz bitiyor ve yeni araçlar gelecek. İlgili departman octavialardan çok çektik diye vag grubu aracı seçenek olarak bile sunmadı ve 4 seçenek arasından herkes 2008 i seçti. Zaten aklın yolu bir ki Avrupa satışlarında 2.sıraya yükselmiş.

Şuan motor-şanzıman konusunda psa açık ara önde. Göreceli olan dizayn konusunda da keza öyle. İç tasarım yazmaya gerek yok. Sadece marka imajı olarak geride onuda kendi vw aracının değeri düşmesin diye fransız arabalarını kötüleyenleri saymazsak aşılacak bir konu.(Örn2008,3008)

ilk yorumum C5X üzerineydi hangi arabanın konusundayız şuan. Konu daha sonra C4 e geldi buna benzediği için. İnternet çağındayız arabanın piyasada olduğundan haberi olmayanlar felan var demişsin geçen yıl eylülde avrupada siparişe açıldı şuanda nisandayız mağarada mı yaşıyo millet haberi olmayacak. Golf felan demişsin tasarım başarısızlığı felan alakasız yerlere dalıp konuyu bulandırma. Renault vel satis, ds5, C6 vs hangisi başarılı oldu. C4 ve C5 te satış rakamı olarak alt sıralarda gezecek.

• Bu araç C sınıfı mı yoksa D sınıfı mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.