Şimdi Ara

2021 Corolla 1.5 almak üzereyim ama? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
18.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam size verebileceğim yegane tavsiye LPG taktırmayı düşünmüyorsanız ve motor hacmi 2.0 üzeri değilse 'Atmosferik' motordan uzak durun, tek yaptığı bağırıp bağırıp benzini lokur lokur içmek...

• Corolla'ya 1.5 direkt enjeksiyonlu motor geldikten sonra bitirdi kendini. LPG taksan takılmaz, LPG'siz binilmez. Geri görüş kamerası ve multimedya ekranı kolay sonradan takılabilir. Elektronik fren hadi belki denilebilir. Ben olsam Megane alırdım. Alternatif olarak belki LPG'li Civic veya full dizel Egea bakılabilir.

• Yeni kasa corolladaki süspansiyon keyfi çoğu araçta yok. Hali gibi bozuk yıllarda.
  • Corolla 1.6 motor ile güzeldi. Onunla kıyaslayınca turbo da olsa megane ı elerdim. Şimdi 1.5 corolla hem çok zayıf hem çok yakıyor hem de tüpe uyumlu değil. Hiç düşünmeden megane derim. Donanıma bakmam bile

• Toyota yı sadece hibrit seçeneği için alırım.Diğer türlü Megane her türlü daha önde hacim, tasarım vs..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Corolla'nın süspansiyon ve yalıtımı bile yeter.

Corollanin yalitimi derken ? Toyota ve yalitim birbirinden cok uzak kelimeler

• Elektronik el freninin nasıl bir artısı var aydınlatabilir misiniz ?

• Megane makyajlı her yönü ile üstündür. Gidip test sürüşü yapın 120 km/h sürün onca para vereceksiniz hangisi huzur veriyorsa onu alın ama megane 1,3 yakıt performans başka

• Eskiden öyleymiş, evet.

• Alan arkdaslar var mı? Bugun bayiiden 189bin tl fiyat aldım

• Ben Flame x pack aldım 228 e beklenti fiyat performanssa Toyota Corolla dünyadaki en iyi arabadır. Bundan önceki kasasını da kullandım 7 yıl boyunca bakımdan bakıma gittim servise. Benim herhangi bir mal veya hizmet alırken temel kriterim işlevini sorunsuzca yerine getirmesi olduğundan benim için en iyisi Corolla.

• parker48 kullanıcısına yanıt

çok tuhaflar gerçekten kaliteli megane geldi de ne oldu ne almayı bildiler ne incelemeyi bildiler varsın sedan olsun şirket spec olsun kendi ayaklarına sıkıp çok tutuluyor diye buzdolabı megane diye tutturunca bayiler nerdeyse kaldırdılar hb meganı....

Talisman da aynı tabi 1.6 160 hp dci motorla geldi yüzüne bakan olmadı. 1.6 105 hp tdi daha iyi tabi.

megane na çöp muamelesi gibi davrananlar inanın hiç bişi bilmiyor net.

keza megane 3 hb gtl ine megane 4 hb gtline hepsini yolda susuz götürür susuz getirir.

süspansiyon sistemi çöpmüş baksen.....

1.5 3 silindirli corolla dede spec mi megandan her türlü daha iyiymiş ?

Not: ben olsam 2 motor seçeneği arasında Corolla seçerdim orası ayrı bi konu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lınc -- 4 Mart 2021; 11:33:8 >
  • Lınc L kullanıcısına yanıt

Civic güzel araç

• parker48 kullanıcısına yanıt

civiğin fiyat avantajı vardı bayadır. çoğu arabadan uygundu fiyatları ama şuan tarihi eserli motorlu arabayı 285 den başlatıyor üstüne 1.5 turbolu araba 300 den başlıyor.

kendine bi çeki düzen vermeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Acil değilse ben olsam 1-2 ay beklerdim. Fiyatlar hala balon. Döviz kurundaki düşüşü yansıtmadılar. Özellikle toyota indirim beklerken geçen ay zam yaptı. Martta indirim gelebilir(tabii satışları iyi gitmezse) Baz paketlerde 20bin kadar kazığı var.

İkisi arasında corolla alırım ama motor olarak megane daha keyifli olacaktır. Sizin için ne kadar önemli bilemem. Herkesin beklentisi farklı.

Corolla dediğime gelmiş.

• Yorumlarda herkesin kaçırdığı bir nokta var. Tamam Corolla 1.5 direkt enjeksiyonlu ancak Megane 1.33 motoru da direkt enjeksiyonlu.

• 240 bin liraya sarı sitede 1.3 icon meganelar var hocam 0km onları tercih ederdim.

• meaculpa80 M kullanıcısına yanıt
    Flame x pack 228 çok iyi almışsınız. Otomatik vites mi acaba?

Ben 2 hafta önce dream mds 220 aldım.
  • 2021 Corolla 1.5 almak üzereyim ama? 2021 Corolla 1.5 almak üzereyim ama?

Bugünden yakıt verileri. 1.5 dream mds

• Graduate kullanıcısına yanıt

ortalama hız nedir. dizel kadar yakmış hatta dizelden de az yakmış ? baya iyiymiş

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.