Şimdi Ara

2021 Corolla 1.5 almak üzereyim ama? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
18.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lınc

ortalama hız nedir. dizel kadar yakmış hatta dizelden de az yakmış ? baya iyiymiş

şehir içi / şehir dışı karışık. şehir dışı 90-100 gibi gittim sıcak asfalt yoktu. şehir içi klasik yol dur kalk ışıklar falan

• Graduate kullanıcısına yanıt

anladım ne kadar yakacak diye bakmışsınız sanırım.

Hayırlı olsun

Atmosferighh çiohh yakhar yaa diyen mahalle sakinlerine güzel cevap.

• Lınc L kullanıcısına yanıt
    Şehir içi / şehir dışı karışık. Normal gittim yol durumuna göre, yeri geldi bastım, bazen normal gittim. Şehir içi klasik dur kalk ışıklar falan
  • B sınıfı otomatik Hb ler 180 civarıyken 190 a Corolla almak çok mantıklı geliyor. Clio i20 gibi araçların daha iyi olduğu bir nokta var mıdır corolla karşısında?

Yeni kasada Flame x pack in manueli yok galiba yani evet otomatik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biz de en boş otomatik modeli olan Vision 1.5 Multidrive S almak istiyoruz. Bunu alırken multimedya ve görüş kamerası taktırtabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Acil değilse ben olsam 1-2 ay beklerdim. Fiyatlar hala balon. Döviz kurundaki düşüşü yansıtmadılar. Özellikle toyota indirim beklerken geçen ay zam yaptı. Martta indirim gelebilir(tabii satışları iyi gitmezse) Baz paketlerde 20bin kadar kazığı var.

İkisi arasında corolla alırım ama motor olarak megane daha keyifli olacaktır. Sizin için ne kadar önemli bilemem. Herkesin beklentisi farklı.

Geleceği mi gördün vay arkadaş yahu. Tebrik ederim resmen nokta atışı yapmışsın.

• muko0 kullanıcısına yanıt
    Takılabiliyor
  • katastrof54 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • 1.5 motor Flame x-pack aldım bende 2 gündür yakıt kontrolü yapıyorum. Şehir dışı 4.8 yakıyor. Karışık da 5,5 u gecemedim daha. Bu şekilde olacaksa LPG ye ne gerek var. 1.0 turbo motorlar da ilk çıktığında bu motor alınır mı diyen bir kitle vardı. Japonlar bu motoru güzel geliştirmiş.
  • swingest S kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın kaça geldi flame x pack. Ben dream aldım 2 hafta önce 220'ye. Keşke bekleyip flame x pack alsaymışım, gördüğüm kadarıyla fiyat epey düşmüş.
  • swingest S kullanıcısına yanıt

Bakmayın hocam burada çok yakar diyenlere. Minik turbo motorlardan bile az yakar bu motor. Yalın gülmez yaris testinde bahsediyordu.

Bizim aceleci millet araba kullanmayı bilmediği için, biraz da matematik bilmediği için taktırıyor.

Galiba arkadaş ta ben de mart kampanyasıyla aldık. Hatta pazarlık bile yapmadım diyebilirim çünkü fiyat çok uygundu.

• Corolla vision için kapora verdim önümüzdeki hafta aracı teslim alacağım jantları değiştirmek istiyorum tavsiyeniz var mı ?

Bir de sadece şehir içi trafiğinde ortalama yakıt tüketimi nedir acaba aracın test edebilen oldu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Bakmayın hocam burada çok yakar diyenlere. Minik turbo motorlardan bile az yakar bu motor. Yalın gülmez yaris testinde bahsediyordu.

Bizim aceleci millet araba kullanmayı bilmediği için, biraz da matematik bilmediği için taktırıyor.

Hocam arkadaş teslim aldı, Ankara yoğun trafik işe gidiş dönüş, şehiriçi 7- 8 lerde geziyor, lpg taktıracak sanırım landirenzo öneriyorlar.

Benimde mart sonunda teslim edilecek bekliyorum bakalım

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

arkadaşa katılıyorum. japonları severim fakat megane daha mantıklı ve tasarım olarak daha önde bir araç bana göre. corollanın ön farlar güzel gözüksede, geri kalanda megane bi tık daha iyi.

bu arada corolla ve yalıtım birbirine çok uzak şeyler. corolla alıp yalıtım beklemeyin derim.

2021 Corolla 1.5 almak üzereyim ama?

2021 Corolla 1.5 almak üzereyim ama?

• quote:

Orijinalden alıntı: Limelar

arkadaşa katılıyorum. japonları severim fakat megane daha mantıklı ve tasarım olarak daha önde bir araç bana göre. corollanın ön farlar güzel gözüksede, geri kalanda megane bi tık daha iyi.

bu arada corolla ve yalıtım birbirine çok uzak şeyler. corolla alıp yalıtım beklemeyin derim.

bu amerikan versiyonu, ülkemizdeki corolla nın tasarımı farklı, bilginiz olsun

• Arkdaşlar bu corolla ve megane 1.3 LPG takılıyormu bayileri takıyormu

• özbekli35 Ö kullanıcısına yanıt
    Takılıyor ama kitler pahalı 😉 bayiler konusuna takılmayın lovoto brc nin motor sigortalı paketlerinde satın alın 3 yıl 5 yıl iyi bir LPG dönüşümcğde yaptırın bayilerin anlaşmalı olduğu yerler her zamn işinin ehli olmaya biliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.