Şimdi Ara

-2021 Diş sıralama ve DUS başarıları- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
19
Favori
35.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SsCoulson

Sadece akademik kadrolarina baktim normal geldi.Bulundugum sehire yakinligi dolayisiyla tercih listeme koymayi dusunuyorum
    İnönüyü ben de yazabilirim bahsettiğiniz inönü mü acaba?
  • Konuya 2 üniversite hakkında ufak bilgiler eklendi.
  • Eline saglik tam istedigim gibi olmuş.bolu ve kirikkale dis hakkinda bilgisi olan varsa yazabilirmi.ozellikle hoca ,yerlesim durumu ve ders gecme zorlugu...(ozeldende yazabilirsiniz)simdiden tsk ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minnakmidilli

Eline saglik tam istedigim gibi olmuş.bolu ve kirikkale dis hakkinda bilgisi olan varsa yazabilirmi.ozellikle hoca ,yerlesim durumu ve ders gecme zorlugu...(ozeldende yazabilirsiniz)simdiden tsk ederim
    Rica ederim,burdan yazmaları daha iyi olur herkes faydalanır.
  • MeriCT kullanıcısına yanıt
    Eskisehir diş bu kadar nasil basarili oldu munferit mi yoksa devami var mi .bir tane prof vardi orda çok ilgincime gitti...

Acilen bir yakinim icin bolu ve kirikkale.diş hakkinda bilgi istiyorum.

• Ben genel olarak dişhekfak ile ilgili bilgi veriyim zamanında bize bilgi veren olmadı sizlere yardımcı olayım.Öncelikle işsizliğin konuşulması büyük bir spekülasyon buna kulak asmayın diş hekimleri iş bulamaz diye bir şey yok iş beğenmez diye bir şey var ben daha önce hiç bir mühendisin veya başka bir meslek grubunun ben iş arıyorum beni almak isteyen var mı diye ilan yaptığını görmedim diş hek. bu var evet siz ilan yaparsınız size teklifler gelir ve değerlendirirsiniz bana inanmayabilirsiniz gidin araştırın facebook ya da diş hekimi ilan sitelerine bakın görürsünüz maaş olarak da devlette yeni başlayan 5800 ek ödemesiz maaş bu maaş çok karşılaştırıldığı için söylüyorum tıpçılarda 200 tl fazla yani öyle ezikmiş vs. miş öyle bir şey aklınıza gelmesin döner sermayesi de iyidir maaş hesaplarken çalışma saatini de göz önünde bulundurun lütfen sevdiğiniz işi yapın.Özelde de dentilana bakın 10 bin iş ilanı var diş hekimi aranıyor diye yani işsizlik yok.Fakülte hayatına gelirsek eğer evet üniversite okumayacaksınız bunun bilincinde olun okulunuz hastane olacak hastanede eğitim göreceksiniz ve bu eğitim çok ağır olucak sınıflar diğer fakültelere göre az kişi olacak herkes birbirini tanır dedikodular çabuk yayılır dersiniz ne ara bunların haberi olmuş diye.Not saklama olayları olur birisinin sınıfta kalması onlar için mutluluk kaynağı olabilir.Eğer bir dersten bile kalsanız sınıfta kalırsınız.(Tek ders sınavı var ama bazı fakülteler kaldırdı onu da)Herkes sizden üstündür okulda bunu unutmayın hiyeraşisi çok serttir.Asistanlara abi abla diye hitap edilir ve sen diyemezsiniz.Sen dersen yanarsın siz diyeceksiniz , ukalalık yaparsan affetmezler her hafta telafiye kalırsın.Sigaraya karşı zaafı olan cins hocalar karşınıza çıkabilir zaten az kişi olur tanırlar hemen genelde kişilierin kendine ait kişisel dolapları olur bunu başka bölümlerde zor görürsünüz.Çok pahalı falan da değildir okuyorsunuz sonuçta ilerde karşılığını alırsınız 2 3 bin lira ile batmazsınız.Giderken beyaz muşambanızı alın bana dua edersiniz muşambacı aramayın gittiğiniz yerde 50 ye 70 kestirin.Öğrenci işleri ile iyi geçinin istemezlerse kıllarını kıpırdatmazlar.Gözünüzü seviyim karaktersizler gibi hocalara yalakalık yapmayın adam gibi yapın ödevinizi gösterin.Böyle yalakalar çok olur.Sabah 8 akşam 5 okula gider gelirsiniz kolay fakülte arıyorsanız özele gidin devlette kolay yok ama çok zor var mesela esogü,ankara,marmara,b.ecevit,kırıkkale ama bunların tek ders sınavları vardır geçersiniz merak etmeyin.Yıldırım beyazıt dişte komite sistemi vardır.Katü de tek ders sınavı kalktı yazmayın orayı.Karabük sakarya maraş falan yeni açılanları yazmayın daha asistan bile yok hoca yok proteze tedavi hocasının girdiği yerler var yani.Çapa ege hacettepe en iyisidir prestij ve çok zor değildirler daha eğitme amaçlı ve hocaları falan özverilidir.Zor üniversitelerde bir de erciyes var onu unutmuşum ama bu zor olanların eğitimi de iyidir dusta görürsünüz zaten.Özel üniversitelere muaynehanecilikte iyi bakmazlar çünkü ilanlarda devlet üniversitesi mezunu yazar.Mezun olduğunuz üniversitenin de meslek hayatınızda çok önemi olmaz sadece size kattıklarına odaklanın diyeceklerim bunlar.Tıp kazanamadık diye yazanlar çoktur biliyorum ama üzülmeyin belki seversiniz çünkü bağımsız bir okuldur herkesten farklıdır bu hoşunuza gidebilir.Diyeceklerim bunlar zor okullara gelince başka zor olanlar da vardır ama benim duyduklarım ve yaşadıklarım bunlar kolay gelsin herkese kötü yorumlarınızı kendinize saklayın.

• quote:

Eskisehir diş bu kadar nasil basarili oldu munferit mi yoksa devami var mi .bir tane prof vardi orda çok ilgincime gitti...
    Fikrim yok ama dus başarısı kişisel olduğu için çok önemli sayılmayabilir.Yana ana tercihinizi bence dusa göre yapmayın fikir olması açısından ekledim.
  • xxyyzztt X kullanıcısına yanıt
    Cogunluk Kirikkaleden ank gidip geliniyor mu yoksa yurtdami kaliyor
    Daf ve anatomi zor mu
    Fantomlar ve lab.yeterli mi
    Genel anlamda bute kalma orani yuksek mi

• tataRkralı_14 T kullanıcısına yanıt
    Eline saglik harika bir yazi.inan cok begenerek okudum.Dis hekimligi harika bir meslek .ltf kimseye kulak asmayin iç sesinizi dinleyin.Bu meslek müptelalik yapiyor ben simdiden universitemi özledim.Sabun tozu,mum kokusu ...dayanamiyorum evde tüm yemekleri ben yapiyorum.Acayip sebze dogruyorum...

😠😠😠😠😊

• quote:

Eline saglik harika bir yazi.inan cok begenerek okudum.Dis hekimligi harika bir meslek .ltf kimseye kulak asmayin iç sesinizi dinleyin.Bu meslek müptelalik yapiyor ben simdiden universitemi özledim.Sabun tozu,mum kokusu ...dayanamiyorum evde tüm yemekleri ben yapiyorum.Acayip sebze dogruyorum...

😠😠😠😠😊
    Kırıkkaleyle ilgili bilgiler ekledim bakabilirsiniz.
  • Minnakmidilli M kullanıcısına yanıt
    Git gel yapan az. Ama yapanlar var. %50 ankara tayfa. Çoğunluk haftaiçi kırıkkale haftasonu ankara yapanlar.
    Daf zor değil ama anatomi hakikaten zor. Fantom ve lab lar yeterli. Büte kalma oranı yüksek. Ama kalma oranı düşük

çok da özlenecek bir yer değil temmuzun sonunda büte girince görücem seni bakalım ne doğruyosun

Cok tesekkur ederim cevap için.

• Hocam yatay geçişle gelenler kaç ort ile gelmişler bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoodMan4 -- 24 Temmuz 2019; 0:9:37 >
    Niye gireyim ki büte zamaninda ödev teslimatimi yapip çalisiyorum deliler.gibi...as a conclusion amacim hoca olmak

• tataRkralı_14 T kullanıcısına yanıt
    Ben bu mesleğe asigim.asiktan usanilmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: GoodMan4

Hocam yatay geçişle gelenler kaç ort ile gelmişler bilginiz var mı?
    Yatay geçiş hakkında fikrim yok ancak derslerin uyumlu olması zorunluluğu varmış sanırım diş de geçiş zor diye duydum(çok emin değilim)
    Ders programında bazı derslerde ders kurulu yazıyo o ne?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.