Şimdi Ara

-2021 Diş sıralama ve DUS başarıları- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
19
Favori
35.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiç duymadım ama Nette şunu buldum.
    dis.kku.edu.tr
    Kırıkkale Üniversitesi
    https://dis.kku.edu.tr/Fakulte/Duyuru/Index/13245

Kırıkkale ünide yatay geçiş puanı nasıl hesaplanıyor bulabilirseniz kendinizinkini hesaplayıp geçen sene asil olarak kazananların puanlarıyla kıyaslama yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tataRkralı_14 T kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederiz çok bilgilendirici bir yazıydı
  • xxyyzztt X kullanıcısına yanıt
    Mantıklı bi arayım teşekkürler

• Kırıkkalede okuyan arkadaşım vardı 4.,5. Sınıf barajları baya yüksek onu araştırıp öyle gidin.
    Çok açmak istemiyorum ama gazi düşünen varsa da 5,10 kez daha düşünsün benim gibi aman ne olacak ya deyip kimseyi dinlemeden yazmayın ne kadar zor olabilir ki derken en az 5 yıl sonunda sağlam psikolojik rahatsızlıklarla mezun olabilirsiniz. Gerek yok bu kadar öğrencinin değersiz görüldüğü yerlerde okumaya gidin egeye falan orası iyiymiş diye duymuştum bir de bazı fakülteler malzeme masrafını karşılıyor o fakültelere yönelin yoksa pamuğunuza kadar aldırırlar.diş hekimliği sevgi işi para için kesinlikle yazmayın çok pişman olursunuz en çok bırakılan bölümlerden biri olduğunu düşünüyorum sonradan ben ne yaptım demek yerine gidin diş hekiminin yanına bir gün geçirin bu hayatı istiyor musunuz... Cevabınız evetse mesleğiniz hayırlı olsun zorluklar sonunda mutlu olursunuz :)

• Sdü diş 4.sınıfa geçtim. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Fakülte imkanları çok iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni okul bilgileri eklendi.

• Sansa Magna kullanıcısına yanıt
    çok zorlandın mı abicim ? cevap için teşekkürler şimdiden .
  • tataRkralı_14 T kullanıcısına yanıt
    Tek tercih, Çapa Diş. Şu an başvuruyu onayladım. Teşekkür ederim üstat. 👍🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MeriCT kullanıcısına yanıt
    Evet hocam inonu.

• Yeni fakülte eklendi.

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun çok iyi bir tercih yaptın pişman olmazsın seneye pişman olursun ama mezun olunca oh be dersin

• Up

• medeniyet , adü , çomü , demokrasi karşılaştırması yapabilecek birisi var mı ya da buralarda okuyan
  • Ankara üniversitesinin gelmeme olasılığı var gaziye geçen seneye göre girebiliyorum şimdi ben arada kaldım büyük ihtimalle gazi gelir diye düşünüyorum gerçekten fakülte kötü mü??

• Koünün dus başarısından başka bir şeyi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Beberat13

Koünün dus başarısından başka bir şeyi yok
    Neden boyle dusundunuz?

• MeriCT kullanıcısına yanıt
    Hocam eğitimi arkadaşlarımın olduğu fakültelere kıyasla çok zor. Konumu iğrenç Kocaelide olabilecek en kötü konumda. Prekliniğimizde cam bile yok içeride havasızlıktan ölüyoruz. Ulaşım zor ve uzun sürüyo. Tıp dersleri kendi fakültemizde olmuyor o yüzden orası güzel. Kendi fakültemizden ne kadar uzak o kadar iyi. Derslerin işleyişi fena değil. Ama iş dus başarısına gelince 2015den beri dusta ilk 3 ten düşmemiş. Kısacası hedefi dus olan gelsin ama üniversite yaşantısı, sosyal olanak vs gibi beklentileri olanlar uzak dursunlar yoksa çürür giderler fakültede. Sorunuz varsa cevaplarım yine.

• Mersin - Çukurova bunları yazmalı mıyım iyi midir ? sıralama 22.8k
  • Bezmialem Diş %100 burslu nasıldır? Tercih edilir mi? Arkadaşım yazmayı düşünüyor fakat dus başarısı kötü demişler şimdi kara kara düşünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elw1s

Bezmialem Diş %100 burslu nasıldır? Tercih edilir mi? Arkadaşım yazmayı düşünüyor fakat dus başarısı kötü demişler şimdi kara kara düşünüyor.
    Fakülte hakkında bilgim yok ancak dus başarısı hakkında söyledikleriniz doğru.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.