Fahiş MTV, bakım maliyeti farkı olabilir ve dizelde astarın yüzünden pahalıya gelmesi olabilir. |
2021 Egea Hb 1.0 İncelemesi Yok mu? (3. sayfa)
-
-
Evet dizel otomatik var.
Makyajlının tasarımı hoşuma gitti, küçük dokunuşlarla iyi olan tasarimı daha kaliteli bi hale getirmişler. Cross öncelikli hedefimdi aslında ama hb kasa şu kombinasyon ile çok hoşuma gitti resimlere baktıkça. Şu kombinasyonla 1.0 dct'ye 200 bin verirdim.
Aracı satıp üstüne fazla birşey eklemeden sıfır araca geçiş yapmak da mantıklı geliyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: War Rock
1.0 ne ya çaydandık kadar, yürümez o.Bu zihniyet Allah'tan otomotiv dünyasında kaale alınmıyor, yoksa hala 4 litre motora binerdik :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawkBu zihniyet Allah'tan otomotiv dünyasında kaale alınmıyor, yoksa hala 4 litre motora binerdik :)
Alıntıları Gösterİ R O N İ yazmam mı lazım altına anlaşılması için
-
quote:
Orijinalden alıntı: War Rockİ R O N İ yazmam mı lazım altına anlaşılması için
Alıntıları GösterGerçekten yaptığınız yorum gibi düşünen insanlar var, ironidir diye yazmanıza gerek yok ama ucundan kıyısından belli etmeniz yeterli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 4 litre otomobile binmek isterim şahsen Hele bir de v8 olursa... -
Mesajınız, benim için de İroni gibi durmuyordu. Malum, sizin "ironi" mesajınızda söylediklerinizi ciddi ciddi söyleyenler oldukça fazla. Ünlem işareti de, ironi olduğunu belli eden başka bir işaret, gülücük vs. de yok.
-
8 ocağa kadar beklemek zorundasın
-
quote:
Orijinalden alıntı: War Rockİ R O N İ yazmam mı lazım altına anlaşılması için
Alıntıları GösterYok hocam, ben beyninin içine girer niyetini öğrenirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X