Doğru renovasyon kaynaklı fakat yeni mimari mesela bize hitap etmedi. Ben Torba’yı minimal yapısından dolayı tercih ediyordum şimdi Antalya’da bulunan lüks otellerden farkı kalmadı. Ayrıca zam harici dikkat çekici bir husus da bu seneden itibaren A la carte restaurantlar ücretliye dönmüş. Yıllardır ücretsizdi. 😊 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021 F/P OTEL FIRSATLARI (7. sayfa)
-
-
Voyage turkbuku icin 28 agustos 2 eylul 5 gece 7000 bence piyasaya göre guzel fiyat.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fettah
Siz turizmi sadece 4 duvar otel odalari olarak düşünüyorsanız yada yerli turistin yasadigi yüksek maliyet konumunu dile getirmenin yolu turizm bakani hicbirsey yapmadı demek degildir ama diyorsaniz zaten laf olsun diye konuşuyoruz tamam haklisiniz .....Benim aklımda kalanlar sn.bakanın otel sahiplerini toplayıp ,otellerin doluluğu önemli değil ,önemli olan gelen turist kaç lira para harcadığıdır sözü ,sonra imar affından herkes yararlanıyor ben niye yararlanmayım sözü .Yurt dışında Türkiye turizmini tanıtacağız her otel oda başı para verecek ve bu para sayıştay denetimine tabi olmayacak icraatı
Netice de , pandemi döneminde fiyat düşürmeyi değil , işletmesini sezon boyunca kapatanlar ..
Sen de turizmi nasıl geliştirdi onları anlat istifade edelim
Ayrıca 4 gün sonra , 5-6 günlük 15 bin liraya fiyat /performans oteli buldum diye yazmanı da bekliyoruz ki belki yararlı olur
-
Hocam bende sizin gibi edebiyat yok malesef , hic laf kalabaligi yapamam , kendimce bütçeme uygun oteli begenir giderim , kim ne siyaset yapmış ,kim ne aciklama yapmış siz takipte kalin , ben ömrümün yarisini gemilerde geçirmişim uzak denizlerden anlarim herkes ilgilendigi alanlari takip ediyor demekki.
Ben o dediginiz paralari maxx royal e bile vermedim ama verenede nasil bu parayi verirsin demek benim haddime degildir ....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah -- 11 Kasım 2020; 13:16:56 >
Olaya siyasi olarak bakmıyorum sırf kendim açımdan da bakmamaya çalışıyorum ,edebiyat hiç yapmıyorum
Bir iddiada bulundum , gerekçelerimi de ortaya koydum .
Siz de karşı bir iddiada bulundunuz ama gerekçelerini ortaya koymadınız
Şimdi ben edebiyat yapıyor oldum .
Neyse bu konuyu kapatalım çevreye rahatsızlık verebilir .
NOT: birisi burada Özal'ın turizme katkısı olmadığını yazsa cevabım hadi lan oradan olurdu
-
SETUR Yetkili Satış Acentesi DIVERSO TUR İyi Forumlar Diler.
Erken Rezervasyon Süreci İçin Hazırlıklarımız Devam Ediyor.
Fiyatlar Açıklanır Açıklanmaz Tüm İndirimlere Ek DH Kullanıcılarına Özel İndirimler Uygulayacağız.
Takipte Kalmanızı Rica Ederiz.
Sevgiyle Kalın.
-
Bu arada voyage lar ala carte ları ücretlendirmiş.
Maxx bile zamanla azaltmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orthos123 -- 11 Kasım 2020; 20:6:5 > -
amacım siyasi bir polemik yaratmak değil ama. 2015 yılından itibaren rusya uçak düşürülmesi, gerek deaş ın bombalı eylemleri gerekse hendek operasyonları ve ardından 15 temmuz darbesi dolayısıyla 2016 yılında yabancı turist gelmemesi ve döviz kurlarının bu kadar yüksek olmaması dolayısıyla 2016 yazı birçok otel makul fiyatlar belirlemişti. ki bu olayların etkisini 2017 yılında da hissettik. 18 temmuz 2016 da bizimde rixos belekte rezervasyonumuz vardı. şimdiki fiyatlara göre inanılmaz komik bir fiyata 1 hafta tatil yapmıştık. buna rağmen otelde bir avuç insandık desek yeriydi.
-
Kesinlikle benim amacımda siyasi bir Polemik başlatmak değil ama ben bakan beyin sistematik olarak fiyatları olması gerekenden fazla artırdığını söylüyorum bunun yanında ekonomide de sistematik şekilde vatandaşı fakirleştirme var. Söylediğiniz örneklemelerdeki 1/3 fiyatına otel satabildiklerini ve turizmi yerli turistin nasıl kurtardığına o tarihlerde hep beraber şahit olduk.Ben 2016 yılını örnek olarak verdim 2013 yılından itibaren otelleri sayabilirim de ama boşverin maalesef istediğimiz kadar kendimizi yoralım ya bu fiyatlardan alacağız yada Tatile gitmeyeceğiz düzen hiç değişmez saygılarımla.....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Suenonun fiyat açıklamasını bekliyorum, suenolar da uçuk fiyatlardan çıkar ise amara prestij için 5 gece rezervasyon yaptıracağım ama şöyle de bir sıkıntı var setur ya da ets satmıyor. Hangi acentadan alacağım bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki_gs -- 11 Kasım 2020; 23:19:30 >
Bahsi geçen 2016 yazında Susesi Luxury Resort'te 1800 TL'ye uçak bileti dahil konaklamıştık 2 yetişkin.
Suenodan sonra amara prestij biraz riskli ama bi bakmissiniz gecen seneki gibi nirvanaya transfer eder , oyle bir durum olursa benide yazin listeye 😀
Nirvana ile ilgili yorumlar hep olumlu okuduğum kadarıyla, eğer Amara Prestige'in geçen seneki gibi olacağını bilsem hemen yaptırırdım bende.
-
Nirvana aslinda daha cok tatil köyü kivaminda tam bir pandemi zamani gidilecek oteller arasinda diyebilirim , kalitesi zaten kendini kanitlamis , oyle amarayla oluyorsa hemen yerimi ayirtayim 😁
sueno lar ne zaman açıklayacaksa granada belekten 2021 facht sheet istedim daha oluşmadı dediler alkol markalarını sordum oda değişiyor sezonluk dedi nasıl bir cevap anlamadım suenoda adamlar şu şu var diye direk bar menüsünü gönderiyordu:D:D sueno açıklasa inşallah piyasay göre uygun olurda direk oraya yönelirim granada belek gitmeden ???? oluştu
-
Mantiklisini yaparsiniz diyecegimde sonra fırça atıyorlar 🤪
ETS Tur'un fiyatlarını inceliyorum. 2 yetişkin, 14 ve 10 yaşlarında iki çocuk için bana göre en makul fiyatlar;
23-29 Ağustos tarihleri arasında Trendy Lara------------8.900 TL
28 Ağustos-3 Eylül arasında Voyage Türkbükü---------12.400 TL
Trendy Lara otelde daha önce konaklayan oldu mu? Titanic ve Sueno ile kıyasla nasıldır acaba?
-
Bu fiyatları nereden aldınız acaba, yanlışlık olmasın. Trendy Lara o tarihlerde müsait görünmüyor. Fiyat olarak da 6 gece için fazla düşük.
Bu arada amara dolce vita ismini nirvana dolce vita olarak değişmiş , nedenini bilen varmi acaba , amara iki senedir müşteri memnuniyetini geri çekmişti acaba bu bir etkenmi
Titanic ve sueno ile koyas biraz abes kacar gibi duruyor ama bu sadece oteli inceledigimden anladigim kadariyle ,bi bakmissiniz hizmet on numara ,yanliz denize ulaşım katamaranla bu azindan benim icin büyük handikap ama aquasi güzel gözüküyor .
Voyage turkbuku kesinlikle daha kaliteli bir oteldir ama aquasi ufak onunda yani iki çocuğunuz sanirim aquayi tercih eder bu arti eksi durumunu iyi hesap edin , neler önemli neler önemsiz, herkesin beklentisi farkli yani.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X