< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021 F/P OTEL FIRSATLARI (8. sayfa)
-
-
Ets'nin canlı destek bölümünden bu fiyat bilgisi verildi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüzde 40 zam yapilmiş! bu fiyatlara kim gidebilir artik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompocyo -- 12 Kasım 2020; 20:36:59 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
3 yil önce 1 aylik maaşımla 1 hafta tatil yapabiliyordum, bugün 3 maaşımla 1 hafta tatil anca yapabiliyorum.Enflasyondaki rakamlarla nekadar oynarsa oynasinlar herşey net ordada malesef ACI REÇETE yine vâtandaşa kesilecek.
- ETS Erken rezervasyonu açıklamış fiyatlardan önce göze çarpan olay millet pandemiden ürküp rezervasyondan kaçınır diye ,şimdi al baharda öde uygulamasına geçmişler (özelliği ,1-)ödemeye 4 ay sonra başlıyorsun
- 2) ,4 ay öteleme kampanyasından yararlanabilmek için taksitli harcamanın Garanti POS'larında yapılması gerekmektedir.
- 3) ETS para kazanmanın kolay yolunu buldu bu uygulamadan fiyat farkı alıyor ve bazı kartlar geçerli değil )
Bu iş jolly de %25 şimdi öde gerisini otelde öde şeklindeydi ,zaten güven konusunda kötü bir sınav verdi ,şimdi rekabet şansı iyice azalmış
Gelelim fiyatlara bakan beyin otellerinin fiyatları kendine güven üst seviyede eylülün ilk haftası 7 gece voyage Torba 19.600TL
Delphin İmperial Lara aynı şartlarda 16 bin lira ,gitmem de gidecek olsam aynı fiyat bile olsa tercihimi Delphinden yana kullanırım (normali iki otelin fiyatları yer değiştirmesi gerekirdi )
Fiyat/performans oteli var mıdır?
Piyasaya göre benim gözüme çarpan jiva otel olabilir eylül ayı ilk haftası 6300 tl
Ucuz olsun ama çokta kalitesiz olmasın diyenler için Bodrum da petunya otel olabilir eylül 7 gün 3186 tl
Benim görebildiklerim (detaylı incelemedim) bunlar .Fiyat henüz belirlemeyen oteller % 50 den fazladır
son tarih 7 aralık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurrsy -- 13 Kasım 2020; 3:51:8 >
-
Kotu bir haber vermis olacagim belki ama Sueno da factsheet'ten alkol markalarini kaldirdi. Bu sene her barda her ickiyi bulamayabiliyordunuz. Tek bir marka ickiye odakliysaniz yurumeniz gerekebiliyordu. Benim icin problem olmadi neredeyse her gun farkli birseyler ictim.
sueno deluxe belekte çok sıkıntı olmuyor kaldırdılar ama sueno deluxe lounge bar da royal salute her zaman vardı chivas 18 de var gerşrş mühim değil:d fiyatı uygun girse granadadan kat ve kat üstündür
-
Voyage sorgunu tuttum kendi sitesinden. Daha önce konakladıysanız yüzde 5 indirim var
-
Granada ile kiyaslamam zaten hocam. O noktada hemfikiriz.
Biz Eylul basinda gitmistik. Oradaki barmen ve patenli arkadaslar cok ilgilenmisti sagolsunlar. Hicbirseyimiz eksik olmadi. Ben de heyecanla bekliyorum bakalim ne kadar olacak bu sene.
Fiyatlar aciklansin yeni factsheet isteyecegim.
Merhaba arkadaşlar,
4 veya 5 gün için antalya mavangat bölgesinde 5 bin tl bütçe için tavsiye edebileceğiniz otel var mı?
-
Hangi tarih için gideceğinizi belirtirseniz yardımcı olan çıkar .Yeni sezon ise daha tam fiyatlar belirlenmedi .Biraz bekleyin
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugurrsyHangi tarih için gideceğinizi belirtirseniz yardımcı olan çıkar .Yeni sezon ise daha tam fiyatlar belirlenmedi .Biraz bekleyin
Tarih olayını unuttum bir an teşekkürler,
Haziran ayı içerisinde düşünüyoruz. 4 veya 5 gece için antalya otellerinden nereleri önerirsiziniz? Bütçem maksimum 5bin TL, tercihen 4bin yakınlarında olması daha iyi olur.
-
9 13 haziran 4 gece 5280 alibey park kesinlikle dogru bir tercih olacaktir ama hem 4 gece hem 5000 üzeri olmaz diyorsan manavgatta crystal otelleri var onlardan birini tercih edebilirsin ama bem olsam alibey i tercih ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: fettah
9 13 haziran 4 gece 5280 alibey park kesinlikle dogru bir tercih olacaktir ama hem 4 gece hem 5000 üzeri olmaz diyorsan manavgatta crystal otelleri var onlardan birini tercih edebilirsin ama bem olsam alibey i tercih ederim.Alibeyköy benim için fiyat olarak uygun değil
Granda luxury oteli hakkında yorumunuz var mı
-
Sueno beach alkol olaylarına değinmek isterim , 2 sene önce alkol markaları konusunda sıkıntı yoktu her bar da örneğin blacklabel vardı ama bu sene sahil kesiminde barda bulunmuyordu , rica edip 10-15 dk sonra getiriyorlardı . Ama öyle bir yere gitmişim bu durumdan hoşlanmayıp jolly yetkilisine ilettim . sonra sorun çözüldü birden . şansmı yoksa gerçekten şikayet mi oldu bilemiyorum tabi . fact sheette yazılan yada size hizmet vereceğini söylenen içecekler olmaz ise bence ikaz etmek gerekiyor .
Bende sueno beach bekliyorum 2 senedir gidiyorum , heryeri biliyorum . Heyecan aramaya gerek yok diye düşünüyorum ama fiyatlar uçuk olacak gibi duruyor .
-
Yok hocam ben daha granada otelleri hakkinda yorum yapmiyorum sonra arkadaşlar firca atiyor , baska gittigim bir otel olursa seve seve yardimci olmaya çalışırım.
Bu arada mqnavgat oteli demistiniz ama siz belekten otel ismi verdiniz bilginiz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah -- 13 Kasım 2020; 14:16:45 >
Gecen sene kasimda kibris icin rezervasyon yapip temmuz sonunda titanic laraya degistirmistik.
Umarim bu sene covid belasi olmadan bir tatil yapariz.
Paylasim ve degerlendirmelerinizi okuyoruz, uygun bir firsat bulup erkenden planimizi yapabilsek guzel olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sume -- 13 Kasım 2020; 14:51:25 >
Crystal otellerinde aç kalırsınız tek diyeceğim bu. Aqua parkı vs evet çok güzel ama yemekler bu kadar mı lezzetsiz olur.
Ben zaten ali bey i tavsiye ettim , eger gücü yetmezse crystal onerisi verdim, sunset te eglenceli vakit gecirebilir bence .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X