Şimdi Ara

2021 F/P OTEL FIRSATLARI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.331
Cevap
157
Favori
376.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslinda bende gecen sene titanic laradaydim denizi dışında memnunda kalmistim bakalim bu sene daha alt bir otele gitmeyiz inşallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fettah kullanıcısına yanıt

Sunsete temmuzda gitmistim serinlemek icin havuza giriyoduk havuz suyu disardan daha sicakti. Gidilecekse haziran veya eylulde gidilmeli. Ama yemekler kotu tavsiye etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım talep beklentilerin altında kaldı bazı oteller ekstra %5 indirim yapmış bugün.

• lionpiece kullanıcısına yanıt
    Mesela hangi otelde , ben nirvana dolce vita dan başkasında göremedim

kendi listeme eklediklerimden voyage türkbükünde de var mesela dün benim baktığım tarihlerde 15.190 TL idi şuan da 14.210 TL görünüyor.

Bazı crystaller de yapmış gibi gördüm ama onda yanılıyor olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lionpiece

kendi listeme eklediklerimden voyage türkbükünde de var mesela dün benim baktığım tarihlerde 15.190 TL idi şuan da 14.210 TL görünüyor.

Bazı crystaller de yapmış gibi gördüm ama onda yanılıyor olabilirim.

Doğru söylüyorsunuz benim baktığım dönem için örnek crystal parasio için 555 TL idi gunluk 515 Tl e indirmisler tüm crystal gurubuda aynı keza yalnız Seturda hâlâ yüksek guncellenmemis

• Dünyanın En Lüks Her Şey Dahil Konseptli Aile Oteli’ ödülünün sahibi belli oldu.

‘Dünya Turizm Oscarı’ olarak bilinen ve uluslararası alanda lüks kategoride yer alan otellerin “en iyilerinin” belirlendiği “World Luxury Hotel Awards 2020” ödül töreni bu yıl pandemi nedeniyle özel bir etkinlik ile gerçekleştirildi.

Dünyanın her bölgesinden, farklı kategorilerde bine yakın otelin yarıştığı organizasyonda, “Swandor Hotels & Resorts – Topkapı Palace” sektör profesyonelleri tarafından yapılan oylama ile “Dünyanın En Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli” ödülüne layık görüldü.

Bunlar kafaları guzelken kontrolleri yapmışlar galiba....

Tek aday olarak katıldı galiba başka açıklaması olamaz bunun 😊

• Daha dün yazmıştım jiva eylül ayı ilk haftası 6300 tl

Bodrum da petunya otel 7 gün 3186 t

Bu gün birisi 6700 tl olmuş, diğeri 3426 tl ..

Bunlar euro düştükçe zam yapıyorlar ,tersini yapacaksınız loo şaşırmayın

• Fiyatlar tahmin ettiğimden çok daha yüksek açıklandı maalesef. Eli yüzü düzgün bir otelde 5 günlük bir tatil için minimum 7-8 bin lirayı gözden çıkarmak gerek.

Hele Voyage’ların hali nedir? 20-30 binli rakamlar çıkıyor, ki bu otellerin sahibi de turizm bakanı üstelik. Sonra da çıkıp yüzde 11 enflasyon açıklıyorlar. Açıkladıkları enflasyon rakamlarına kendi bakanları dahi inanmıyor olmalı ki fiyatlara 2-3 kat zam yapmış.

Erken rezervasyonun ilk döneminde talep fazla olmaz ise fiyatlar bir nebze düşer belki diye umut ediyorum. Sonra aklıma paramızın pula dönüştüğü gerçeği geliyor. Evet bu fiyatlar bize yüksek ama yabancılar için çok ucuz. Kontenjanı yabancı turistle doldurup yerli turiste itibar etmeyecekleri çok net. “Sen gelme ulan ayı” diyorlar kibarca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 14 Kasım 2020; 11:28:35 >
  • ekşi sözlük
    rixos'ta şüpheli ölüm
    https://eksisozluk.com/rixosta-supheli-olum--6109934

• alitaro A kullanıcısına yanıt

8-9 yıl önce meydana gelen bir olay ve nasıl olduğu hala meçhul

Netice de bunun yeri bu forum değil

Eskiden buralarla ilgilenen adminler vardı onlar da yok olup gittiler

• ugurrsy U kullanıcısına yanıt

Yeri burası değil mi ? Olayı soruşturan emniyet müdürü Rixos otele direktör olmuş !

Darp edilerek bir insan öldürülmüş ve faili meçhul kalmış . Bunu paylaşıyorum diye rahatsız oldunuz. Soylecegim tek şey var sana ; umarım aynısını yaşarsın !

• quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

https://eksisozluk.com/rixosta-supheli-olum--6109934

Şahsen bu şekilde adı geçen bir otelde ne kadar iyi olursa olsun konaklama yapmam tipki 2018 de rezervasyon yaptığım euphoria palm beach resort da yaptığım gibi 2017 de 6 yaşında yiğit adında bir çocuk ölmüş rezervasyon sonrasında oteli araştırırken bu haberi gördüm ve iptali gerçekleştirdim bunu da belirttim bu gün başkasına olan yarın sanada olabilir

• Arkadaşlar hangi firmaları dikkate alıyoruz?

Biri ETS Tur ama diğeri neydi?

Birde Bodrum için önerileriniz nedir? Max 6bin civarı. 2 yetişkin 1 çocuk.

Granada Luxury var 7 civarı ama onunda bu seneki yorumları çok kötü okuduğum kadarıyla. Bodrumda Crystal Green Bay Resort var kendi koyunda onun hakkında bilgisi olan varmı?

• 27 kasımda muhteşem cuma dolayısıyla ilave bir indirim alabilirsek ne ala. yoksa fiyatların düşeceği yok.

• Arkadaşlar tatilsepeti ile sorun yaşayan veya duyan oldu mu iptalde vs?

Değerlendirilir mi?

ETS haricinde bi firmaya denk gelemedim henüz. Jolly ye baktım iadeleri şubatta yapıcaz denilenler olmuş. 1 sene sonra yani.

tatilsepeti için böyle bi durum gören oldu mu? Kullanılır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Arkadaşlar tatilsepeti ile sorun yaşayan veya duyan oldu mu iptalde vs?

Değerlendirilir mi?

ETS haricinde bi firmaya denk gelemedim henüz. Jolly ye baktım iadeleri şubatta yapıcaz denilenler olmuş. 1 sene sonra yani.

tatilsepeti için böyle bi durum gören oldu mu? Kullanılır mı?

• 2021 Yılında Yeni Açılacak Oteller

Aronis Resort Hotel - Fethiye

Balmy Beach Resort Kemer - Kemer

Banyan Tree Residences Bodrum - Bodrum

Dream Water World Hotel - Side

Fabay Koymat Hotel - Fethiye

Four Seasons Resorts & Private Residence Bodrum - Bodrum

Kings & Queens Palace - Side

Kirman Calyptus Resort & Spa - Side

Lillyana Resort Hotel - Fethiye

NG Phaselis Bay - Kemer

Radisson Collection Resort & Spa Bodrum - Bodrum

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum - Bodrum

Selectum Dreams Resort - Belek

Von Resort Bien - Kuşadası

Von Resort Perla - Kuşadası 

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.