Fiyat performans bir kulaklık arıyorum aslında benim için dış gürültüyü kessin yeterli kulak tıkacı yerine kullanmak istiyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.. |
Bildirim
Fiyat performans bir kulaklık arıyorum aslında benim için dış gürültüyü kessin yeterli kulak tıkacı yerine kullanmak istiyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.. |
gürültü kirliliğine karşı önlem alıyoruz sanırım? :D telefonculara gidip deneme yapın bence, kulak uçları kulak kanalınıza rahatça yerleşen, kolay kolay kayma yapmayan bir kulaklık işinizi görür. zamanında HTC Max 300 kulaklıkları kullanmıştım, hem izolasyonu iyiydi hem de ses kalitesi güzeldi. Dikkatli kullanırsanız bir yıldan falan uzun süre sağlam kalır. ben hep sakarlık yapmış kabloyu yıpratmıştım. :D 20-30 tl arası olabilir fiyatı, en fazla 40tl falandır. sesine falan bakarsak güzel bir fiyat. 10 tl'ye alacağınız kulaklıklardan çok çok daha iyidir. |
Eğer içinde ANC devresi yoksa şu linkteki tarz ve uçlar olmazsa ses tam olarak kesilmez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |