2021 hangi liselerin yılı oldu
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4B83EF40A
Bu mesaj silindi.Soruyu anlamadım . Hulk ???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son cümle doğrudur. Daha önce Hatay-Adana bölgesinde çalışma yapmış nörobilimciler, Güney mutfağının zihinsel performansı aktive ettiğini ortaya koymuştu. Hatay mezeleri, doğru şeker oranıyla hazırlanan künefesi, Adana kebap çeşitleri vs bu öğrencileri başarılı bir seviyeye getiriyor muhtemelen.
hocam yazdığınız bütün lise türleri çok sağlam bana saçma geldi soru
-
fllılerın kımın olacak mortal kombat gibi sınava hazırlanıyolar hep sonra da ıcınden gecıyolar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1764CAEDD
Son cümle doğrudur. Daha önce Hatay-Adana bölgesinde çalışma yapmış nörobilimciler, Güney mutfağının zihinsel performansı aktive ettiğini ortaya koymuştu. Hatay mezeleri, doğru şeker oranıyla hazırlanan künefesi, Adana kebap çeşitleri vs bu öğrencileri başarılı bir seviyeye getiriyor muhtemelen.Bahsettiğiniz zihinsel aktivasyonun 2021 olması iyi olmadı .
demek ki künefeleri glütensiz - basit şekersiz yapılmış.
anlattıgınız beslenme tarzında hiperglisemi - insülin artışı ve ardından hipoglisemi ve buna bağlı berbat bir sınav performansı beklerdim çünkü . Ama öyle olmamış
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DC5E01768hocam yazdığınız bütün lise türleri çok sağlam bana saçma geldi soru
Enlerin enini sordum
Siz de değerli halkımızın birçok ferdi gibi Canan Karatay manipülasyonuna yenik düşmüşsünüz bence, ketojenik diyet eşit değildir sağlık!
Biliyorsunuz ki nöronların tek ve ana besin kaynağı glikozdur ve Hatay künefesinin şerbeti pancar şekerinden hazırlanır yani rafine şeker kullanılmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1764CAEDDSiz de değerli halkımızın birçok ferdi gibi Canan Karatay manipülasyonuna yenik düşmüşsünüz bence, ketojenik diyet eşit değildir sağlık!
Biliyorsunuz ki nöronların tek ve ana besin kaynağı glikozdur ve Hatay künefesinin şerbeti pancar şekerinden hazırlanır yani rafine şeker kullanılmaz.
Ketojenik diyetten bahsetmedim .çünkü Yüksek protein ve yağ güzellemesi yapmadım . Kişiye göre özelleşmiş diyeti savunurum . Hatay ve Adana’ dan Akdeniz diyeti beklerdim . Demek ki yüksek glukoz almışlar . En azından ÖSYM şekerinden iyidir
Yok ben şekeri görünce "hipoglisemi" ve "diyabet"e bağladığınız için keto'ya gönderme yapmıştım, haklısınız. ÖSYM şekerinden çok daha iyidir dediğiniz gibi
Adamlar belki ders aralarında yiyo enerjiyi depolayıp enerjiyi bitirene kadar masadan kalkmıyor güç veriyor bu besinler ve çalışma süresini performansını etkiliyorlar. Et yemenin büyüme döneminde zihinsel gelişimi etkilediği kanıtlanmış, bu bölgedeki insanlar için et normal ve sıradan bir besin. az tüketilmesi daha abes karşılanır.
Çoğu türk ilinde yemek kültürü yok öğrenciler ayaküstü fast food poğaça, hamburger, çiğköfte ,tostla millet gün geçiriyor,dışarıda yenilebilir çorba bile 15-20 lira.
Akşam da makarna kaynatıp onu yiyorlar. Bizim insanlar dış faktörleri çok çöpe attıkları için biraz da bunlar etkiliyor sınav performansını.
3k-5k arasında özel fenler çok fazla oluyor 3k dan daha iyi sıralamalarda karışık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Knk ona bakarsan her sene bi çoban birinci oluyor, onun haricinde doping hafıza ilk 1000’e 8000 kişi falan sokuyor çok ciddiye alma bu adana hatay muhabbetini.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Son cümle doğrudur. Daha önce Hatay-Adana bölgesinde çalışma yapmış nörobilimciler, Güney mutfağının zihinsel performansı aktive ettiğini ortaya koymuştu. Hatay mezeleri, doğru şeker oranıyla hazırlanan künefesi, Adana kebap çeşitleri vs bu öğrencileri başarılı bir seviyeye getiriyor muhtemelen.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X