|
2021 Jeep Compass, yenilenen iç mekanı ve teknolojileriyle tanıtıldı
-
-
Doblo direksiyonu gitmis guzel olmus. Vites kolu da gidince daha da guzel olacak.
-
Güzel olmuş ama tabi ki bir polo değil :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç akçe göremedim ama Türkiye’de bi 800.000’i olur rahat. -
Anlaşılan hibrit dışında 4 çeker de gitmiş. Ne kaldı geriye!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 6 Nisan 2021; 18:7:15 >
quote:
Orijinalden alıntı: maximus8282
Kaç akçe göremedim ama Türkiye’de bi 800.000’i olur rahat.Yok artık o kadar değil, X3, Q5 vs. var o fiyata. Compass aynı segment değil bugün 400-500 aralığında.
Hadi 500-550 civarında olsun maksimum. -Tabi bugünkü kurla- 800' den çıksa bir tane satamaz.
Aracın iç mekanı sonunda kabul edilebilir bir hale gelmiş bence fena değil. Keşke tork konvertörlü bir şanzuman ile gelseydi konfor açısından. Yerden yüksek modellerde ne gerek var çift kavramaya bilmiyorum, benim kafama yatmıyor. Maliyet meselesi herhalde, modern tork konvertörlü üniteler hala pahalı geliyor olmalı üreticilere. Enlemesine motor yerleşimlilerde AISIN, boylamasına yerleşimlilerde ZF8 SUV/Crossover segmentte en mantıklı tercihler. Compass de çok küçük sayılmaz. Sedan, HB olsa anlarım, performans, tüketim vs. ama bu modellerde tercih etmezdim.
-
Güzel olmuş ama çok pahalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2020 model 4 çeker benzinliler 550, hibritler 750 bin tl şu an. Dediğiniz fiyatlar çok zor gibi duruyor.
Yılının gerisinde iç tasarım.
-
Bayağı komik
Komik zaten ben de onun için yazdım:)quote:
Orijinalden alıntı: Abdülhak Hamit Tarhan
Bayağı komik
Değil mi?.. Jeep Compass.. vs Polo...
Fiyatı da dahil her şeyi güncellenmiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: CapriceClassic
2020 model 4 çeker benzinliler 550, hibritler 750 bin tl şu an. Dediğiniz fiyatlar çok zor gibi duruyor.Çok fazla ilan var böyle. Sıfır, 2020 model. Benzinli, otomatik. 350-450 arasında. İlgim de yok ilanlar ile örnek olsun diye attım. Bu arada Jeep de liste fiyatlarından iyi yapardı, eğer değişmediyse.
Hibritler ötv diliminde yukarı mı çıkıyor bilmiyorum yüksekse neden bakmadım; vergi dilimleri hybrid/elektriklide karışık zaten çok garip bir memleketiz. Hybrd' in bu kadar fark olunca bir anlamı da kalmıyor. Saçmalıyor maliye bu konuda, az yakan, az kirleten birebir aynı araçta fahiş fiyat farkları... Roman olacak bir aptallık bence. Kime ne zararı var hybrid' lerin bilmem.
Sonuçta şu an sıfırı 350-450 arasında bulunan araç 800' den çıkmaz makyajla. Daha doğrusu gelebilir tabi; satmaz. Dediğim gibi X3 - Q5 vs. var 800 dedikten sonra. Kalite farkı çok. Kur değişmez ise bu yüzden bence 500'den başlayabilir rahatlıkla.
-
Vites kolunun daha büyüğünü koysaydınız ya, o ufak kalmış..
-
Kullanıyorum ve de çok memnunum.Yokuşlarda bayılmıyor ve yakıt tüketimi de benzinli için 8lt. şehir içinde
-
Teknik özellikleri için bir şey diyemem ancak tasarım konusunda 10 numara
-
Fiat egea iç mekan.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Doblo direksiyonu gitmis guzel olmus. Vites kolu da gidince daha da guzel olacak.
|
Yok artık o kadar değil, X3, Q5 vs. var o fiyata. Compass aynı segment değil bugün 400-500 aralığında. Hadi 500-550 civarında olsun maksimum. -Tabi bugünkü kurla- 800' den çıksa bir tane satamaz. *** Aracın iç mekanı sonunda kabul edilebilir bir hale gelmiş bence fena değil. Keşke tork konvertörlü bir şanzuman ile gelseydi konfor açısından. Yerden yüksek modellerde ne gerek var çift kavramaya bilmiyorum, benim kafama yatmıyor. Maliyet meselesi herhalde, modern tork konvertörlü üniteler hala pahalı geliyor olmalı üreticilere. Enlemesine motor yerleşimlilerde AISIN, boylamasına yerleşimlilerde ZF8 SUV/Crossover segmentte en mantıklı tercihler. Compass de çok küçük sayılmaz. Sedan, HB olsa anlarım, performans, tüketim vs. ama bu modellerde tercih etmezdim. |
Güzel olmuş ama tabi ki bir polo değil :)
|
Benzer içerikler
- instagram arka plan beyaz yapma
- whatsapp şekilli yazma
- kalplerin anlamı
- opera video indirme eklentisi
- 1 telefonda 2 whatsapp
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X