< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2021+ Qashqai j12 hafif hibrit kullanıcıları (8. sayfa)
-
-
Hocam bu araç otomatik el frenini kendi kendine çekmiyor mu? Ne kadar denediysem olmadı. Normalde P’ye aldığımızda veya engine stop yaptığımızda el frenini kendisinin otomatik olarak çekmesi gerekmiyor mu? Gaz verdiğimizde otomatik olarak hemen el frenini indiriyor ama emniyet kemeri takılı dahi olsa el frenini stop ettiğimizde çekmiyor. Bilmediğimiz bir nokta mı var? Siz nasıl yapıyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar selamlar, 2023 corsadan skypack qashqai’ye geçmeyi düşünüyorum. Memnun musunuz araçta can sıkabilecek problemler mevcut mu? Özellikle aradığım konfor ve sessizlik corsada bozuk yollarda sarsıntı çok fazla zıpzıp geziyorum
Autohold devrede ise, otomatik el freni devreye giriyor. Bir kez aotuholdu aktive ederseniz, sonraki seyahatlerinizde de autohold aktiv oluyor, dolayısıyla elektrikli el freni de otomatik oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Autohold yokuş kalkış destek sistemi değil mi hocam? Otomatik el freniyle ilgisi nedir?
İşin teknik yönünü bilmiyorum ama satış temsilcisine otomatik el freni özelliği var mı? diye sorduğumda böyle bir yanıt aldım.
Autohold trafikte beklerken vs otomatik el freni işlevi görür gaza basana kadar fren basılı kalır.Yokus kalkış destegi aktif edilebilmesi için autohold kapatılması gerekir
O dugme kor nokta/serit takip gibi ozellikleri acip-kapama icin kisa yol. Aynisina normal menuden de ulasim oluyor.
-
4x4lerde arka bagimsiz suspansiyon, normal versiyonlardan daha iyi surus konforu sunuyor. QQ , hem klasman farkindan ve surus pozisyounundan hem de lastik farkindan, corsa ile kiyasi pek dogru degil bence.
-
Ben CarlinKit 4.0 almistim amazonda indirim varken, memnunum
-
Selamlar herkese 2023 skypack araç yolcu tarafı airback tarafından parke taşlı yolda ve bozuk yolda çok fazla trim sesi geliyor daha önce forumda yada facebok grubunda bi yerde aynı sorundan soran olmuştu. Çözüm bulan varmı servisi aradım getirin kontrol edelim dediler. Birde whatsap daveti alabilirmiyim? Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanme -- 2 Aralık 2023; 13:19:22 >
Merhaba, iyi forumlar herkese. Ben de bugun itibariyle aracimi teslim aldim. Whatsapp grubuna ben de eklenmek isterim:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Link paylaşabilir misimiz
Kasım 21'de 4x4 skypack aldım. Mild hibrid olandan. Önceki aracım 2014 BMW 3.20 idi. Bahçeme gidip gelirken çok rahatsız oluyordum. Bu yıl 2 sefer alt takımları yaptırdım. Qashqai süspansiyonu bu tip yollarda daha başarılı. Bu net. Çamurluğa atan taş sesleri biraz rahatsız edici çünkü bu alanda yalıtım zayıf. Motor sesi çok az güzel yalıtım yapılmış. İlk izlenimlerim bunlar
3.0 olani da var daha ucuz ama android ile sorun oluyormus deniyor testlerde. 5.0i da cikacakti onu bilmiyorum iyi mi, deger mi.
-
Sizde fazla ses var, servise gotururseniz yapiskanli sunger tarzi malzeme koyarak sesi engelliyor veya cok azaltabiliyorlar
-
Teşekkürler bunun fiyatı baya yüksekmiş
Selam arkadaşlar, bugun 4x2 skypack 1.3 qashqai ye geçtim. İstanbuldan izmireuzun yol geldim. Genel olarak sessizliğini ve konforunu beğendim. Cvt beklediğimden daha iyiydi.
Bu 1.3 araçların tüm packet ve versiyonları 12v hafif hibrit ile MI geliyor?bilen var mı?
-
Evet o sekilde.
-
Whatsapp grubuna katılmak isteyen bana özel mesaj gönderebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X