< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021+ Qashqai j12 hafif hibrit kullanıcıları (16. sayfa)
-
-
Perde mekanizması dedi servis. Cam tavan perdesinden. Orda sıkmaları gereken vidalar oluyor. Ben yaptıramadım henüz. Çok rahatsız etmiyor şu an.
-
bu konuda bir gelişme var mı? benim de test ettiğim araç böyleydi. satın aldığım araçta sadece sağ ön tekeri gösteriyor, solu göremiyorum, çevresel göremiyorum.
-
Merhaba sifir 1.3 2024 makyajli skypack aldım, aracin herseyinden cok memnunum ama 1500-1600 devir civari aracta titresim,vuruntu basliyor trimlerden ses geliyor devir biraz asagiya yukariya gittiginde geciyor.Normal midir turbo mu devreye giriyor uzun zamandir atmosferik kullandigimdan garip geldi.benzer durumu yasayan var midir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus77 -- 29 Ocak 2025; 8:31:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
2023 1.3 pp sahibiyim.
Nissan map update tool ile harita güncellemesini usb ye indirip araca taktım fakat harita yükleniyorda kaldı. Başarılı bir şekilde yüklenmedi tahminen. USB içeriğinden tekrar haritayı okuyamıyor ve bozulduğu için de tekrar harita verisini usb yazamıyor.
Bu araca sahip olan biri usb belleği fat32 olarak biçimlendirdikten sonra harita verisini usb ye kaydet deyip usb içeriğini (KB boyutunda) paylaşabilir mi ?
Tomtom map update tool doğru usb içeriği ile tekrar harita indirecektir diye umuyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X