Şimdi Ara

2021+ Qashqai j12 hafif hibrit kullanıcıları (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
39
Favori
28.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba 2023 Qashqai 4x4 skypack aracımda sağ arka taraftan özellikle hafif bozuk yollarda çıt çıt ses geliyor neden olabilir? Pandizotu çıkardım ama yine devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nother N kullanıcısına yanıt

Perde mekanizması dedi servis. Cam tavan perdesinden. Orda sıkmaları gereken vidalar oluyor. Ben yaptıramadım henüz. Çok rahatsız etmiyor şu an.

• gu_r_ay kullanıcısına yanıt

bu konuda bir gelişme var mı? benim de test ettiğim araç böyleydi. satın aldığım araçta sadece sağ ön tekeri gösteriyor, solu göremiyorum, çevresel göremiyorum.

• Merhaba sifir 1.3 2024 makyajli skypack aldım, aracin herseyinden cok memnunum ama 1500-1600 devir civari aracta titresim,vuruntu basliyor trimlerden ses geliyor devir biraz asagiya yukariya gittiginde geciyor.Normal midir turbo mu devreye giriyor uzun zamandir atmosferik kullandigimdan garip geldi.benzer durumu yasayan var midir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus77 -- 29 Ocak 2025; 8:31:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • incubus77 kullanıcısına yanıt

Biraz geç oldu ama normal değil. Zaten büyük ihtimal servise götürmüşsünüzdür.

çözüm bulduysanız neyden çıktı yazarsanız bilgileniriz.

• Merhaba

1.3 qashqai n-connecta ile aranıza katıldım.

Aracı aldıktan hemen sonra lastikçiye gittim, oradayken aksların paslı olduğunu gördüm. Sizlerin araçları da bu şekilde mi acaba ?

2021+ Qashqai j12 hafif hibrit kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buchholz rölesi -- 26 Şubat 2025; 10:46:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.