Neden kapatmışlar ki? Çok saçmaymış harbiden :( 1001carsyoutube 2024 Nissan Qashqai can be equipped with Around View Monitor (AVM). When reverse is selected, the view of four external cameras is combined to give a birds-eye view (top view) of the vehicle to allow parking manoeuvres with maximum confidence. The newly upgraded Around View Monitor tech employs four cameras (360 degree camera system).
The upgraded AVM system now features a 3D function allowing the driver of Nissan Qashqai 2024 to see the car not only from above, but also select one of eight different external camera view points to visualise the car from the front, rear, sides or corners to potentially identify any unseen exterior hazards. It works in tandem with Nissan’s Moving Object Detection system, which sounds an alert when it perceives a moving object in the proximity of the Qashqai.
Additionally, a feature known as "invisible hood view" allows the driver to see the position of the front wheels as if looking at them from just behind, which enables them to precisely manoeuvre in tight locations, such as multi-story car parks where there are concrete curbs which would damage a wheel. This view creates the image based on what the front camera can see in front, with the wheels super-imposed into the view to give a sense of perspective.
Another new feature is "Parking Spot Location Memory" which allows the Qashqai driver to save frequently visited parking locations so the car will automatically recognise the location using GPS. When this happens, the car will remember the precise position to allow perfect parking each time – particularly useful when the available space is a tight fit.
Furthermore, the AVM tech can be used to help drivers make a safe entry from a difficult exit onto a road where visibility is limited. It uses a wide-angle front camera to show the view from the front of the bonnet, projected onto the central screen. Like the "Parking Spot Location Memory" function, locations with limited visibility can be stored in AVM’s GPS memory, so it will automatically activate close to the junction. https://www.youtube.com/watch?v=g6PEhB2ZbHM&ab_channel=1001carsYani şu özellikleri bile isteye niye kapatırsın ki?? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gu_r_ay -- 1 Ağustos 2024; 8:5:44 > |
2021+ Qashqai j12 hafif hibrit kullanıcıları (14. sayfa)
-
-
Avrupada olan modellerde var, neden bizde kapatmışlar acaba :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sensörler kirlenmis olabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapattık demiyorlar.ÇIKARTTIK diyorlar.Acaba araçlarımızda yurtdışı modellere kıyasla donanımsal bir eksiklik var mi yoksa bir sistemsel güncelleme sorunu çözer mi asıl merak ettigim bu.
Şeffaf ppf mi kaplattınız,siyah dodik,çita,tamponu n siyah kısımları da kaplattınız mı? Daha önce hiç yaptirmadim,merak ettigim bir konu.
Guzel gunlerde kullanin,ins.ppf korumasina hiç ihtiyaç duymazsiniz.
Özel degilse ppf kaplama maliyeti ne kadar oldu?
Bende merak ettim doğrusu.Maliyetle ilgili bir konumu acaba ,çünkü avrupadaki araçlarda vitesin yanında auto park düğmeside var sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunu denemistim ama trafik isareti kismini kapatamamistim,uyarlama yapilabilecek alanlar arasinda cikmamisti sanki ,belki de ben beceremedim bakarim tekrar.Onceki aracım golf tü ve golf forumları cok hareketliydi,birkac gun forumu takip etmesen sayfalarca yorum birikirdi.Qashqai de ayni durum yok maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihthecrazy -- 7 Ağustos 2024; 12:40:32 >
Videonun 5. dk.sında regulasyonlardan ötürü aracın her kapa aç yapildiginda destek sistemlerin acik sekilde geldigini ve yukarida cmlkc nin dedigi sekilde 2 tusluk bir kombinasyonla kapatilabildigi soylenmis.
Naveed 4 SpeedyoutubeNEW Nissan Qashqai Facelift | FIRST DRIVE REVIEW | Styling, Tech, Pricinghttps://www.youtube.com/watch?si=Lh1Io9BpY5RPtHft&v=D07t3w7TUAM&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar şehir içinde yavaşlarken hızım 25 km/h altına düştüğünde özellikle silkeleme gibi bişey oluyor. Bunun nedeni hibrite geçmesi mi? Bir de ilk kalkıştan sonra araba gereğinden fazla hızlanıyor gibi geldi bu normal midir? Son olarak hibriti nasıl kapatıyoruz?
Start/stop yapıyor. Sol tarafta tuşundan kapatabilirsiniz.
-
Faydasız 12 kw hibritin startstop ile aracin duracagini ongordugunde motoru erken kapama girisimi.Ben araci calistirir calistirmaz startstop u kapatiyorum.
Aracim çift renk.Sedefli beyaz + siyah tavan.Direkler ve tavan hariç (sadece beyaz kisimlar + on / arka aydinlatma) ppf kaplatmayı dusunuyorum.Cam tavandan oturu tavan ve direklere dokunmak istemiyorum,ayrica maliyet de az da olsa duser.Yorumunuz ne olur,komple kaplatmadigim icin pisman olur muyum.
Selamlar, bende kullanıma ait bir kaç tecrübebi kaydetmek isterim. araca yedek anahtar yaptırdım. kesinlikle serviste yaptırılması gerekmektedir. bilgilerinizi. aracı sağda solda kurcalatmayın. ben çok araştırdım bu işi. fiyat farklı çok fazla çünkü. dışarıda 3 4 binelere yapıyorlar ama beyin kablolarından giriyorlar. bişiler yapıyorlar. serviste 14 k yeterk anahtar ve 1 ay gibi bir bekleme süresi veriyorlar ama tertemiz iş oluyor.
Bunu yanında bagaj kapağının, kapandığı zamanda arka stop in yanlarda 2 tane plastik parca var. bagaj kapağı ayakları içine giriyor. bir tanesini aracı yıkarken ucurdum. yerinden çıktı. baktım o kadar dandik bir plastik ayak tutuyor ki onu anlatamam. kırmışım direk zaten. serviste direk yapıştırdılar. çok hassas ve narinler bilginiz olsun.
jant göbeği düştü. evet evet yanlış duymadınız 18 inchlik koca jantın göbeği düştü. veya çalındı emin değilim ama tek tekerin jant göbeği yok. nasıl olabileceğini aklım alımıyor. kırmadan çıkarmak imkansız gibi. j11 kasa bir adet daha var araç ailemizde. ona baktığım o parçalar direk jant alışımından yapılmış. j12 kasalarda en azından 2022 versiyonlarında plastik yapmışlar sağolsunlar. ve bu meretin araştığım ve baktığım kadarı ile direk kapak olarak orjinali yok. direk jant ile geliyor. yan sanayi bulmak bir hayli zor bu mereti. 6 cm lik kocaman bir delik oluyor jantın ortasında. bir nebze kozmatik takıntınız var ise bir hayli can sıkıyor. bu durum nasıl yaşandı ne oldu emin değilim, ama yaşayan ve bu jant göbeğinden orjinal v.s bulan varsa bilgi verirse çok sevinirim.
start stop verimsiz.
park sensörleri ciddi verimsiz. ben aracı park ediyorum inicem artık, anca ötüyor. uyanda pazar gidelim durumu oluyor araçta yani.
Sürüş modlarında, eco mod ciddi bayık ( 2016 1.6 benzinli juke var ailemizde bu kadar bayık değil.) sports mod keyifli ama içiyor. hani olmasada olurmuş sürüş modları bunlar için. 4 çeker için daha mantıklı.
genel itibari ile konfor, sürüş, yalıtım, problemsizliği ve fiyatı olarak alınabilecek tek araç gibi.
şimdilik bu kadar. önümüzde ki ay servis bakımı var. oradan da izmir karakaşlar hakkında ki düşüncelerimi iletiyor olacağım.
sağlıcakla kalın.
Revize Not: Jant göbeğini nissan yedek parçaya sordum. Var dediler. 4 lü takım satılmıyormuş. tekli satılıyormuş ve tekinin fiyatı 2575 tl. Bu plastik bir kapaktan ibarettir ve teki 2575 tl. kaybetmeyin, çaldırmayın, sahip çıkın arkadaşlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Sevms -- 19 Ağustos 2024; 9:34:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X