Şimdi Ara

2021+ Qashqai j12 hafif hibrit kullanıcıları (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: incubus77
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
306
Cevap
37
Favori
27.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İzmir karakaşlar hocam.

• kenya64 K kullanıcısına yanıt

1-2 kez yolda uyardılar depo kapağınız açık diye, ikisinde de sağ arkada biri oturuyordu, başka qq da da gördüm açık bir şekilde ilerleyen, onlarında sağ arka doluydu. Binerken dokunuyorlar sanırım. Özellikle dar bir yerde biniyorlarsa.

• erincar kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• Merhaba,

2023 model 1.3 motor Qashqai almayı planlıyorum. Kullanılan cvt şanzımanın kronik bir problemi varmıdır. Konfor ve kabin içi ses konusunda şikayetiniz varmıdır? C5 aircross ile arasında kaldım. Dizel aracın problemleri ile uğraşmak için benzinliye sıcak bakıyorum

teşekkürler

• deepchip D kullanıcısına yanıt
    Şanzıman sıkıntısız hocam saat gibi çalışıyor. Çok performanslı bir şanzıman değil ama konforlu bir sürüş sağlıyor. Arabayı ben 8 aydır kullanıyorum genel olarak memnunum. Yaşadığım sorunlardan bahsedeyim. Ön park sensörü stabil çalışmıyor çok geç devreye giriyor, yağmur sensörü kafasına göre çalışıyor ön camda damla su yokken çalışmaya başlıyor bazen yağmurdan önünü göremiyorsun çalışmıyor.
    Bir kere akü yönetim arızası verdi kendi kendine düzeldi.
    Bir kere güç azaltıldı-servis zamanı uyarısı verdi araba 50 km’yi geçmiyor sonra kendi kendine düzeldi.
    Bir kere korna gitti çalışmıyor yine kendi kendine düzeldi.
    Bir kere arka emniyet kemeri uyarısı vermeye başladı sürekli o da kendi kendine düzeldi.

Şunu da belirteyim hiç bakıma gitmedim daha belki güncelleme gelmiş bu sorunlar giderilmiştir veya yeni makyajlı kasa alacaksanız yine bu sorunlar düzeltilmiş olabilir bilmiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Thekanarya kullanıcısına yanıt

Sizinki e-power mı hocam? bahsettiğiniz sıkıntılar e-power izlenimi veriyor da. Arkadaş 1.3 alacağı için çoğunu yaşamaz gibi geldi bana =)

Biz de 1.3 skypack kullanmaktayız 13 ay oldu, bir şikayetimiz bulunmamakta

Hayır hocam 1,3 benzinli. Hepsini yaşadım maalesef hepsi de kendi kendine düzeldi ama insanın sinirini bozmuyo değil.

• Thekanarya kullanıcısına yanıt

Enteresan hocam, yine olursa görüntü alın derim, bakımda servise gösterirsiniz.

• Herkeslere selamlar olsun. Araç ile ilgili bir kaç sorum var. Eğer değerli vakitlerinizi ayırır cevaplarsanız çok sevinirim. şimdiye kadar hep uzak doğu araçları kullandım. toyota, hyundai, nissan.. Aracı 2. el aldım. 2022 model 4. ay çıkışlı araç. bakıyorum 2022 model araçların bir kısmı yeni logo ve anahtar ile gelmiş. benimki eski logo ve anahtar. sene ortası yenileme mi yaptılar acaba? bunun yanında araç skypack 1.3 olmasına rağmen kablosuz şarj yok sanırım araçta?

Bir kaç tanede donanımsal sorularım var.

Aracı her çalıştırdığımda bilgi ekranında arka 3 koltuk kemer ikazı ile başlıyor çalışmaya. bu normal midir? (Araçta izofix e bağlı çocuk koltuğu var.)

Birde sürüş sırasında arka tavan perdesinden veya bagaj içinden tık diye bir ses geliyor. bu genelde araç sarsılınca veya kasiste filan yapıyor. sanki bir kablo boştada kaportaya bir yere vuruyor. devamlı değil ama. arada tık ediyor. arka koltuk altı akü sesi değil ama. o ses kontak kapatınca geliyor sadece. bu konu

hakkında firki olan var mıdır? pandizotu söktüm belki o yapıyordur diye ama devam ediyor o ses. acaba yetek lastik yanında ki zerzavattan mı geliyor bilemedim. bagaj kapağını sallıyorum ediyorum ses yok. arabayı sallıyorum dururken deli gibi gene ses yok. sadece sürüş sırasında geliyor. perdeyi açık halde kullanıyorum sanki ses azalıyor veya hiç olmuyor gibi geldi.

konular hakkında fikir ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Sevms -- 22 Temmuz 2024; 17:28:57 >

• The Sevms T kullanıcısına yanıt

Merhaba, evet yenileme ile logo değişti belki arka planda bir iyileştirme de yapmış olabilirler, ilk serilerde kablosuz şarj yoktu, belki chip krizi etkileridir, yeni yeni geçiyordu.

Kemer ikazı normal, arkadan gelen ses cam tavan mekanizmasından hocam. Beni rahatsız etmemesine rağmen servis duyup sonra bunun için gelin perdeyi söküp halledelim dedi. Muhtemelen aynı ses, ben de bagajdan mı, pandizot mu dedim ama değil dediler. Henüz gitmedim, rahatsız edici olursa gideceğim.

Çok teşekkür ederim cvplar için. bir anahtar yaptırıyorum şimdi yedek için karakaşlara izmirde. randevu vericekler. o sıra onuda sorarım. belki anahtarı kodlarken iki dk bakarlar. izmirde heralde en iyi nissan yetkili servisi karakaşlar. borovalı ve artkıyda var. ben gaziemirde oturmamada rağmen artkıya gitmiyorum. çok tutamadım orayı. en basitinden adamlara diyorum ki bu anahtarın pili biterse araç nasıl çalışcak diye soruyorum. çalıştıramazsın abi diyorlar. ya hu diyorum öyle şey mi olur. yok çalışmaz diyorlar. sonra youtubedan buldum pilsiz nasıl çalıştığını aracın. ailemizde 2016 gene skypack bir juke var. çok memnunuz. ona istinaden bende toyotadan bu araça geçiş yaptım. umarım pişman etmez. değerli vakitlerinizi ayırdığınız için tekrardan teşekkürler. sağlıcaklar.

• Merhaba arkadaşlar,

2 tane sıfır golf 7 eskittikten sonra ben de yakin zamanda 2024 makyajli hafif hibrit skypack qashqai ile aranıza katıldım.
    Son golf 7 aracım highline otomatik idi ve 8 sene sorunsuz kullandiktan sonra surekli oteledigim masraflarından ötürü sattım.Qashqai aracı aldiktan sonra daha aracı tanımaya fırsat bulamadan uzun yola çıktim.Aracı uzun sürüş esnasında kurcaladım desem yeridir.
    İlk yorumlarım şu şekilde (kıyaslamam sadece golf ve qashqai arasinda;
    -Sakin kullanım alışkanlığım olduğundan yol tutuş guvensizlik hissi yaşatmadi.
    -Yakıt tuketimi icin birşey diyemiyorum henüz,uzun yolda tüm araçlar yeterince sabırli iseniz istediginiz değerlere ulaşabiliyorsunuz çünkü.İstanbul daki trafiğe döndüğümüzde o belli olur tahminim golf ten 2 -2,5 lt fazla yakar.
    -İlk kez tatile çıkarken bagaj sorunu yasamadım.
    -Araç dijital henüz tam çözemediğim kısımlar var.
    -Propilot sürüş çok keyifli ve yormuyor (uzun yolda onumde benimle benzer kosullarda ilerleyen bir araci gözüme kestirip pesinden propilot ile gitmek güzel).
    -Şehir içinde biraz hantal kaliyor ama zamanla biraz daha alışırım inş.
    -Kamera desteği olmasa sadece park sensorleri
    zor manevralarda beni zorlardı.
    -Cam tavan tahminimden daha fazla ilgi gordu aile içinde.
    -Kapiların hafif olmasi ve kompozit kısımlar golften sonra sanki dusuk kalite kaporta şase hissi yaşattı ilk başta.
    -Araç altindaki koruma parçalarının yumusak malzemeden olma sebebini anlayamadim (amaç sadece ses yalitimi olsa sert sürtmelerde zarar gormesi cok muhtemel)
    -Cvt bir dsg olmasa da başarılı.
    -Bozuk yollarda darbe sönümlemesini daha iyi beklerdim.
    -Japonların 10 yıl geriden gelen multimedya hastalığını bu araçta aşmışlar.
    -Hafif hibritin pek faydası yok gibi.Araca çalıştırır çalıştırmaz kapatiyorum,durmaya yakin motoru kapatip hibrite geçişini hissetmek hosuma gitmiyor.

Ilk aklıma gelenler bunlar.
    .
    Sizler de yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar bende 2024 platinum premium sahibi oldum.Seat leon dan bu araca geçtim.
    Şimdilik bir sıkıntım olmadı pek gördüklerim şunlar
    -Sürüş modu kaydedilmiyor her seferinde dynamic modda başlıyor.
    -Kapılar sürüş esnasında kendiliğinden kilitlenmiyor
    -Propilot modunda bazen korkutuyor beni şeritte müdehale ettiğinde sarsıyor onu kapatıyorum şimdilik.

Diğer konularda baya memnunum bağımsız süspansiyonlar baya konforlu.Güvende hissettiriyor.
    Malzeme kalitesi oldukça iyi.Ses izolasyonu güzel.Sürüş yardımları kamera vs çok yardımcı oluyor.

• hexus H kullanıcısına yanıt

Sürüş modunun her aç kapada başa dönmesini ben cözemedim saniyordum,eger oyle ise hos degil.

• fatihthecrazy F kullanıcısına yanıt

Her seferinde sizin değiştirmenz gerekiyor

Kapılar da otomatik kitleme yok manuel sizin kitlemeniz gerekiyor

• The Sevms T kullanıcısına yanıt

Artkıyda 2020 model micramızın hasar onarımı çok kötü yapıldı ve aracın benzini full verip çeyrek depo teslim ettiler, sadece 20 km test yapıp 1 depo benzin gitmişti. Tabi ki çalmışlar. İspatladık, bize benzin parası verdiler. Rezil bir kurum, her yere yazdım nasıl bayiliği devam ediyor inanamıyorum.

Borovalı, uzun yıllar toyota'dan müşterileriydim. Orda da aynı micrayı sürttü servis. Tampona başka renk rütuş yaptılar.

Ben de son olarak karakaşları tercih ettim ve memnun kaldım. İnşallah bozulmaz.

• Herkese merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Makyajlı kasa Platinum Premium Qashqai aldım. (e-power değil)

Bir sorum olacaktı.

Arabayı almadan önce incelerken (alt paketlerde) 360 kamera kısmında "camera" tuşuna basınca yanda ki küçük ekranda aracın ön, sağ taraf, sol taraf ve arka olacak şekilde hepsinin görebiliyordum. Ancak benim aracımda sadece yukardan görünüş ve bir kez kamera tuşuna basınca da sadece sağ taraf görünüyor. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Şimdiden çok teşekkürler. İyi günler

• cmlkc C kullanıcısına yanıt

Anlamadım ki hocam. Ben test için gittiğimde görünüyordu o dediklerim. Acaba e-power modeli mi farklı?

Ayrıca maalesef hız limitini ben de bulamadım. Her arabayı çalıştırdığımda tekrar kapatıyorum

• Bahsettiginiz özelliğin adı 3D AVM (3D AROUND VIEW MONITOR 8 POINTS – INVISIBLE HOOD VIEW).
    Bu konuda Nissan Türkiye ile yazıştım.Dönüşleri bu özelliği kapattık şeklinde (şaka yapmıyorum,ifade aynen bu).
    Trafik işaretleri sesli uyarı ekranını kalıcı olarak sessize alabildim diyeni daha gormedim (yeni regulasyonlarla ilgili olabilir ya da sikayetler artarsa kalici sessize alabilme seklinde bir yazilim guncelleme gelebilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihthecrazy -- 31 Temmuz 2024; 22:14:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.