Şimdi Ara

2021+ Qashqai j12 hafif hibrit kullanıcıları (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
36
Favori
25.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Cam suyu bitti ve uyarı dahi vermedi. 2007 Jetta'da bile vardı. 2023 model araçta yok....

Ayrıca kaput amortisörünün ne kadar rahatlık olduğunu, bu araçta bulamadığımda fark ettim.

• Yeni makyajlı 2024 kasada Google servisleri(harita vs) multimedya içerisinde var mı yoksa TR de bu yok mu ?

Ayrıca;
    2023 de kablosuz android auto da yok. Aparat ile çözüyoruz. 2024 de kablosuz android auto var mı?

Yeni kasa sahipleri bilgi verebilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Qashqai alma arifesi deyim.Epower değil de benzinli seçenek için düşündük.Benzinli olanlarin hepsi hafif hibrit mi aynı zamanda.Bir de şuan bayide olan qashqailer hepsi makyajlı kasadir degilmi.Kalkip bize eski kasa vermesinler de. Sorduğum birkaç bayi designpack var dedi.İstanbulda skypack bulabileceğim bayi bilen varmı. Araç için tavsiye edermisiniz.Yardimci olursanız sevinirim.Simdiden teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • marcopashaa M kullanıcısına yanıt

Evet hepsi mild hibrit platinium paket allmani tavsiye ederim icerideki malzeme kalitesi ve donanim olarak baya fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atg40 -- 24 Ağustos 2024; 19:14:4 >
  • cmlkc C kullanıcısına yanıt
    Her gün işe gidip geliyorum,yaklaşık 44 km orta trafik yoğunluğu, 2500 km oldu 6,9 - 7 arasında ortalamam. Ayna titremesini hiç görmedim,belki fark etmemişimdir.Şu ana kadar genel olarak memnunum,ufak tefek sıkıntılar var tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexus -- 25 Ağustos 2024; 12:55:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • marcopashaa M kullanıcısına yanıt
    Bende benzinli aldım platinum premium,genel olarak memnunum,tabi araçtan ne beklediğinize bağlı.
    Hafif hibrit var ama hiç anlaşılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexus -- 1 Eylül 2024; 7:10:9 >
  • Silecek suyu haznesinin kapagi altindaki uzun cubugun bir fonksiyonu var mi,yoksa sadece kapak kaybolmasin diye mi var?

• MavéRicK_09 kullanıcısına yanıt

Merhaba, beni de watsup grubunuza dahil edebilir misiniz

• Merhaba, aynı problem bende de var. Servis sesi azalttı ama yine devam ediyor. Siz çözüm bulabildiniz mi?

• Whatsapp grubuna nasıl dahil olabilirim?

• whatsapp grubuna girmek isteyenler, aşağıdaki karekodu telefon kamerasına okutunuz

2021+ Qashqai j12 hafif hibrit kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomkarinca28 -- 25 Eylül 2024; 19:59:18 >
  • fatihthecrazy F kullanıcısına yanıt

Donanımsal olduğunu sanmıyorum

Video açıklamasında; "2024 Nissan Qashqai, Around View Monitor (AVM) ile donatılabilir. Geri vites seçildiğinde, dört harici kameranın görüşü birleştirilerek aracın kuşbakışı görünümü (üstten görünüm) sağlanır ve park manevralarının maksimum güvenle yapılması sağlanır. Yeni yükseltilen Around View Monitor teknolojisi dört kamera kullanır (360 derece kamera sistemi)." diyor. Burada bahsedilen donanım 4 kameradan ibaret. Bizde de 4 kamera var. Yazılımsal olarak çözüm üretilebilir. Şu an Tesla ve TOGG gibi araçlar bu tür ilave özelliklerini ek bir ücretle açıyorlar. İleriki günlerde de bu tür işlem bize de gelebilir.

• Bitlis - Samsun arası. Tek kişi ve normal bagaj.

2021+ Qashqai j12 hafif hibrit kullanıcıları
  • Değerli forum üyeleri.Ben de 2024 model 1.3 skypack modelini almayı düşünüyorum ancak aklıma takılan bu motorların devirdaim pompasında sıkıntı olduğu söyleniyor.Bayiye sorduğumda böyle bir sorunun çok nadir görüldüğünü söyledi fakat internette bu konuda baya şikayet var.Bu sorunu yaşayan oldu mu hiç aranızda?

• Merhaba,j12 kasa 2021-2024 kasa orijinal qashoqai kauçuk paspas ve halı paspas mevcuttur.hiç kullanılmamış olup sıfır duruyor.İhtiyacı olana duyurulur.

• Kauçuk paspas QQ E POWER için de tam uyumludur.

• wolf3535 W kullanıcısına yanıt

Devir daim pompası dış gövde bildiğim kadarıyla plastik 70.000 km üstünde kontrol ettirin, gerekirse değiştirin sorun olmaz diyenler var

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.