2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU (12. sayfa)
-
-
-
konuya uzak arkadaşlar için ekleme 300nit parlaklıkla üreticiler televizyon ve monitör yapıp satıyor :)) oledlerde bu değerler dahada düşük sadece küçük alanlarda bu parlaklık değerlerinin üzerine çıkabiliyorlar
-
-
burda kimse samsung oledden iyi demedi karşılaştırmada yapmadı sadece parlaklık farkı konuşuldu sen kendine iş çıkarmak için saçma sapan şeylerin peşine düştün yine kimseye bi faydanda yok kendi kendine konuşup duruyorsun bi sal milleti artık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 10 Mayıs 2021; 0:58:51 > -
İşine gelmedi demi sen sal geldin buraya yazdın resim attın bende senin işini bozdum demi her zamanki gibi hey gidi hey. Parlaklıkla her şey olmuyor beyefendi son parlaklıkta adamın başını ne biçim ağrıtır biliyor musun.
Hiç unutmam yine bir gün q70t yi de böyle resimler atınca benle tartışmaya ağıza alınmayacak küfürler hakaretler etmeye başlamıştın hatırladın mı. Madem artılarını eksilerini konuşacağız bunlarda olacak tabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rnnn efendi zoruna gitti demi adama bloğu öyle kaldırtırlar neden şimdi zoruna gitti ne güzel resim atıp bakıyorduk. Neden sinirlendin şimdi eyvah
Her zaman olduğu gibi sıkışınca hemen hakaretler hey yavrum hey ne oldu neden zoruna gitti. Ya şu blok olayını bana bi anlat benim msjları nasıl gördüğünü işine gelmeyince boş msjlar olur.
ibrahim senin blogunu hiç kaldırmadım imkanım olsa konuda alttaki gibi bloklu halini bile görmek istemem yok sayarım seni ama imkan yok maalesef hiç gerçek hayatta insanlarla muhatap oldunmu yaşın kaç bilmiyorum ama bence dışardan kendine bi bak ben napıyorum ne konuşuyorum nasıl konuşuyorum diye çok faydasını görürsün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 10 Mayıs 2021; 1:7:1 > -
Senden büyüğüm onu bil bi yerde 32 yaşındayım demişsin ordan biliyorum ama ben hiç bir şeyi boş yazmadım hemde yüzlerce insanla muhatap oluyorum. Ya şimdi de hakaretlere başladın oo güzel
Ben biliyorum senin neden böyle yazdığını çünkü açığını yakaladık ben seni 1 yıldır biliyorum sırf senle aynı düşünmüyor diye dallas la bile kapıştın benim ağzımı açtırma. Kanıtın varsa resim at işi hakaret boyutuna getirme ne dedim de zoruna gitti tabi markana laf ettim.
Asıl sen kimseyle muhatap olmamışsın zira çocuklar gibi şikayet ediyorsun.
sana ayrılan zamanın sonuna geldin ibrahim bundan sonra yine her zamanki gibi kendi kendine devam edeceksin yorulunca dinlen yemeğide kaçırma tamammı
-
Aynen sende Rnnn efendi ben yemeğimi yiyip geliyorum her zaman olduğu gibi işine gelmeyince ya hakaret et ya kaç. İnsan bi düşünür bu forumda benle neden herkes uğraşıyor diye biri şunu ikisi suçlu hep mi başkası haksız. Hadi sende sütünü iç yat sabah mesai var 2021 model tv ler gelir daha çok satıp prim alman lazım.
-
Hocam bak gerçekleri yazınca nasılda saldırdı aynısını lg forumunda yaptı hakaret etmedim diyor çünkü silineceğini bildiği için inkar ediyor. Ben attım resim orda da q90a parlaklık düşük peki o ne olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: beymen17
Fotolara baksana oledi sonuna kadar kısmışlar, Samsungun da gama ve parlaklığını sonuna kadar açmışlar, güneş adeta patlamış, çok komik, buna inanan ahmaklar da var işte, naparsın...Yazık ne diyim ki aylar yıllar oldu bunun maskenini düşürmekle uğraşıyorum binlerce video tesim arasından böyle algıya hizmet eden seçme aparat resimleri kullanıyor özellikle ama allahtan sizin gibi olayın farkında olanları görünce de seviniyorum.
Onu da diyen oldu hocam hiç şüphen olmasın ama işine geleni at işine gelmeyeni atma yok öyle. Parlaklıkla olmuyor işler
arkadaşlar 2019 model 65q60r amazon'da 10.000tl şu an, satıcı doğubank'taki samsung bayii, sizce güvenip alınır mı yoksa teşhir veya iade mal olma olasılığı var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X