Sisteminizden Atmos ses alabilirsiniz. |
2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU (14. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim. Sanırım Tv'den direk geçişe izin vereceğim değil mi?
-
Avr çıkış hdmı kablo Tv hdmı ARC giriş yapılacak yalnız bu bahsettiğim harici cihazlar için mesela oyun konsolları medya player oynatıcılar vs.içindir
Tv’ye bağlı hdd veyahut itv işletim sistemi içerisindeki android vs oynatıcılar netflix Amazon vs tv’den atmos ses avr üzerinden alamazsınız
-
Arkadaslar selam, gecen yıl sizlerin yorumlarıyla 65q90r almıştım.
Bu yılda kuzenime tv bakıyoruz.
Ben cok memnunum tvmden.
Q90r gibi bizi memnun edecek bir tv arıyorum, qn yeni seride hangisini almamız lazım.
Q90r hangisine denk geliyor,zone sayıları,sıyahlık vs.karsılastırıldıgında.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2020 model de q95t q90 r ye yakın bir tv.
2021 modeller de ise modelleri daha canlı olarak göremedik. rating veilerine göre q85a yakın görünüyor. ülkemize hangi isimle geleceği belli değil ama.
-
T serisi sorunlu gerçekten,memnun olan nadir çıktı,forumu takip ediyorum.Oyuzden bu yılkı modelleri bekledik,bende qn90a diye düşündüm ama fiyatlar nasıl olacak bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: Mot_Marley
Arkadaslar selam, gecen yıl sizlerin yorumlarıyla 65q90r almıştım.
Bu yılda kuzenime tv bakıyoruz.
Ben cok memnunum tvmden.
Q90r gibi bizi memnun edecek bir tv arıyorum, qn yeni seride hangisini almamız lazım.
Q90r hangisine denk geliyor,zone sayıları,sıyahlık vs.karsılastırıldıgında.2020 modeller kötü çıktı gerçekten R serisi T den çok daha iyi 2021 modellerini beklemenizi tavsiye ederim
-
Neo qledler ne zaman çıkıcak acaba
-
-
Alamazsın hocam açamadığı ses codec ini pass-through yapamaz yanlış bilgi verilmiş size.
QN95A tam muadili oluyor.
-
Tamamdır çok teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
qn90a Türkiyeye gelecek mi acaba bilgisi olan varmı
-
quote:
Orijinalden alıntı: gugukqn90a Türkiyeye gelecek mi acaba bilgisi olan varmı
Bende 2021 QN 4k olan seriden almak istiyorum, QN85A gelmis ama 65’ var 75’ yok olsaydi alabilirdim, + olarak QN85A - QN90A - QN95A bu 3 model arasindaki farklari turkce bir kaynak bulamadim ne kadar arastirsamda acaba farklar nedir beklemeye degermi 85a alip gecsek yeterlimi. Suanki tv im 2017 model mu9000 acaba yeni isimlerle buna denk hangisi. Genelde oyun oynuyorum tv de acaba 75inc fazlami buyuk olur o konudada kararsizim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yurtdışı forumlarında QN85A nın VA değil IPS panel olduğu bilgisi var. QN85A diğer iki modelden bir alt modeldir. QN90A ile QN95A ikisi de VA tarzı paneller. QN90A ile QN95A nın farkı ise QN95A Avrupa'ya özel gelen model. QN90A'da 1 adet hdmi 2.1 girişi varken QN95A one connect box ile geldiği için 4 adet hdmi 2.1 girişi var. Yani 4k 120 hz almak istediğiniz birden fazla ürün varsa (xbox series x, ps5 ve pc) tercihiniz QN95A olmalı. QN95A QN90A'ya kıyasla biraz daha pahalı olacak tabi bu sebeple. Tv büyük mü gelir sorusuna gelecek olursak tv yi izleme mesafenizi yazarsanız yardımcı olabilirim. İyi forumlar.
-
Bilgilendirme için teşekkürler ps5 xbox pc için demekki QN95A almamız lazımmış. inş. QN95A Türkiyeye gelir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: techno.33Bu fiyat doğru mu? 2020 Samsung'un en üst modelini 20-25'e alabiliyorduk, bu model 9 serisi bile değil, fiyatlar böyle gelirse yandık...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk satışa sunulan ürün olduğu için fiyatı farklı olabilir diyorlar ama ürün şu an 5-6 mağazada aynı fiyattan satışta. Hatta bazı yerlerde stok bile tükendi.
O linkteki ürün Samsung'un yeni 8k modeli yalnız. QN90A & QN95A 4k görüntü sunar 8k değil karıştırmayın QN900A ile. O ürün Samsung'un yeni 8k flagship modeli bu yıl için en pahalı televizyonlarından biri yani.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X