Hocam satıcı amazonsa alınır amazon da iade sıkıntısı yok ama amazon harici satıcılar sıkıntı satıcı ya soru soruluyorsa sorun sıfır q60r yok piyasada diye biliyorum. Siz satıcıyı bi araştırın derim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU (13. sayfa)
-
-
hocam peki bu bu q60r modeli edge-led bildiğim kadarıyla. parayı kıyıp QLED serisine girmişken direct-led alınmalı der misiniz, veya "QLED panel zaten kaliteli, edge-led ile de idare edilir" denir mi?
-
Hocam yıllardır Samsung’la ilgili ne konu olsa orada insanlarla tartışıyorsun, azmine hayran kaldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ege1903hocam peki bu bu q60r modeli edge-led bildiğim kadarıyla. parayı kıyıp QLED serisine girmişken direct-led alınmalı der misiniz, veya "QLED panel zaten kaliteli, edge-led ile de idare edilir" denir mi?
O fiyatlara belki olmasa da 11 bin lere samsung frame alın yeni seri edge led ama işçilik kalite kasa panel kontrastı vs çok iyi fiyatına göre ama fiyat önemli ancak 60r toplama sorunlu vs bir panel değil ise o da alınır kesinlikle.
hocam 11binlere çıkmışken sony'nin FullArray (direct LED) modeli de var 11.500'e (Q70T).
Yine de samsung mu dersiniz?
-
Samsung personeli mi bu arkadas? -
Değil de, tüm Samsung polemiklerinin başrolü.
-
Haziran geldi resmen nerde kaldi bu 2021 tvler
-
-
65 inç Q85 için amazon da 22.199 lira istiyorlar onun resmi -
quote:
Orijinalden alıntı: techno.33
65 inç Q85 için amazon da 22.199 lira istiyorlar onun resmiSatisa cikmismi yani tvler hocam ? Satisa cikmadan yeni urenlerde hep boyle fiyat olur
SAMSUNG 65QN85 65" 163 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD TV amazonSAMSUNG 65QN85 65" 163 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD TVhttps://www.amazon.com.tr/dp/B094NNQDZS/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_HYYBCD2MTKGBHSHG2J31?_encoding=UTF8&psc=1
Satışa çıkmadı ama bu ürün satışa açık görünüyor. Başka hiçbir yerde satışını da bulamadım. Satan da resmi samsung hesabı
-
quote:
Orijinalden alıntı: techno.33
SAMSUNG 65QN85 65" 163 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD TVhttps://www.amazon.com.tr/dp/B094NNQDZS/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_HYYBCD2MTKGBHSHG2J31?_encoding=UTF8&psc=1
Satışa çıkmadı ama bu ürün satışa açık görünüyor. Başka hiçbir yerde satışını da bulamadım. Satan da resmi samsung hesabıQn90 a ile qn85a arasindaki farklar nelerdir ozet olarak? Bilginiz varmi? Sanirim eskilerden 8000 serisi ile 9000 serisi gibi bu ikisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Biri ips biri va panel… Qn85a yari fiyatina olmadigi surece (ki oyle bir durum yok, led panel uretim maliyetleri yuksek) bence qn85a hic tercih edilesi bir model degil… lg nanocell tvler gibi dusunulebilir goruntu kalitesi… Ust segment led tv de samsung veya sony lg nin hic rakibi degilken, samsung bu ust modellere dogru ips konumlandirarak lig disinda kalan lg yi lige aldi.. Samsung muhtemelen seneye cikaracagi ve sonraki sene iyice model sayisini artiracagi oled panelli tv lere gecmeden once boyle bir karar almayi uygun gordu sanirim..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eapantherea
Biri ips biri va panel… Qn85a yari fiyatina olmadigi surece (ki oyle bir durum yok, led panel uretim maliyetleri yuksek) bence qn85a hic tercih edilesi bir model degil… lg nanocell tvler gibi dusunulebilir goruntu kalitesi… Ust segment led tv de samsung veya sony lg nin hic rakibi degilken, samsung bu ust modellere dogru ips konumlandirarak lig disinda kalan lg yi lige aldi.. Samsung muhtemelen seneye cikaracagi ve sonraki sene iyice model sayisini artiracagi oled panelli tv lere gecmeden once boyle bir karar almayi uygun gordu sanirim..O zaman qn90a al aradaki fiyat farkina deger diyorsunuz? 75 inc qn90a alsam uzun yillar gotururmu beni? Peki 90 ile 95 arasindaki fark nedir cok bilgili birine benziyorsunuz cok tesekkurler
Yok hocam cok bilgili filan degilim estagfirullah benden daha bilgili cok kisi var forumda.. Bildigim kadariyla samsung genelde 5 ile biten tvlere one connect box, solar remote gibi ek premium ozellikleri koyuyor.. Genelde fark oyle oluyor.. Bazen de daha iyi panel koydugu olabiliyor (abd de q80r q85r dan daha az fald zone una sahipti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bir bilgiye ihtiyacım var. Konu hakkında bilgi sahip olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Örneğin Q70 aldım bu tvde dolby atmos ses desteği yok. Ancak benim evimde dolby atmos avr ve ses sistemi var.
Tv'den netflix veya hdd ile atmos destekleyen bir film izlemek istediğimde atmos ses alabilir miyim?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X