Şimdi Ara

2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
675
Cevap
23
Favori
76.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Q80R'ı olan adam 5-6 sene TV değiştirmeyi düşünmesin :D

• Frame tv serisi çok gözden kaçıyor tv alacaklar bunu atlamasın derim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ptolomeo

Frame tv serisi çok gözden kaçıyor tv alacaklar bunu atlamasın derim...

Hocam, bugün 1-2 saat bu modeli araştırdım. QLED'deki saçmalıkları göremedim. Taş gibi TV bu yahu.

2021 modelinin incelemesi gelmiş, baya hoşuma gitti. Hatta 43" olanını almayı bile düşündüm. Amazon TR'ye falan gelirse, hiç beklemeden alabilirim sanırım ya...

https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/the-frame-2021

2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU

• Ptolomeo kullanıcısına yanıt

Güzel Detay Yakalamışsınız Hocam,Gönül Rahatlığıyla Önerilebilir 1 Model,Kesinlikle Bize Gelirse Bu Modele Dikkat Etsinler

Samsung Un Elindeki 2021 Modelleri İçinde Komple Alınabilir 1 Tv Olmuş

Kontrastıyla

Gri Tekdüzeliğiyle

Siyah Bütünlüğüyle

Oyun 10 Ms Altıyla,Bizde Model Hep Göz Ardı Edilmiştir Bu Sene Yıldızı Parlar Bunun Görünen Bu.

Neo Qledlerin Çoğunda Olmayan One Connet Box Bile Var2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU Bakalım Fiyatı Ne Olacak Bunun

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Hocam, bugün 1-2 saat bu modeli araştırdım. QLED'deki saçmalıkları göremedim. Taş gibi TV bu yahu.

2021 modelinin incelemesi gelmiş, baya hoşuma gitti. Hatta 43" olanını almayı bile düşündüm. Amazon TR'ye falan gelirse, hiç beklemeden alabilirim sanırım ya...

https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/the-frame-2021

Alıntıları Göster

2020 lere bat panel çok daha iyi... Malum samsung gizli satıcı tipler hiç değinmezler bu modele çünkü stok diğer çöplerde çok...

• Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt

2020 ler çok daha iyi panel olarak ben tv alsam samsung frame dışı asla bakmam qled serisi ticariliğin dibine vurmuş kalitesi düşük hata ve sorunlarla dolu...

• hmm tamam ben ikna oldum sony oled çöp samsung q90 dan başkası yalan :)

Yine başlamış resim koyup millete algı yapmaya

• buda dandik ads panel ile övüp övüp bitirilemeyen xh90 modeli...arkadaşlar bu konudaki şahıslar tamamen bu tv leri gömmek üzere odaklı ve konuşmalar tamamen bunun üzerine...

2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU tamam hocam dönerler et döner olsun

Tamam hocam sen bilirsin 2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU 

• q90 incelemesi rtingsden local dimming on-off kontrast farkı devasa ölçülmüş gerçek deneyimlerde nasıl bir performans olacak merak konusu.

• gerçek deneyimlerle dolu internet ama senin gibi sony fanboyunun nerden haberi olsun sony tv lerden bile haberin yok işin gücün ona buna salça olup hakaret küfür etmek...şu konunun senle ne alakası var oda koca bi muamma zaten daha iyi çamur atarım kimse şüphelenmez diyemi açtın yoksa?

Bu Frame Model Pek Bilinmiyor Hocam,Altın Gibi Kıymetli Olmuş 2021 Model Diğer Qled Modellere Nazaran2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU 

İps Çakması Ads Alacığına( Leş Gibi Fald Grid,Dse,Vertical Bandingli2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU ) Bu Alınır Gibi Duruyor,Fiyat Nedir Bilmiyorum,Forumda Kimsede Frame Tv Öneren Olmadı,Hep Gözden Kaçmış Bu Model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 16 Nisan 2021; 17:24:52 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.