Q80R'ı olan adam 5-6 sene TV değiştirmeyi düşünmesin :D |
2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU (8. sayfa)
-
-
Frame tv serisi çok gözden kaçıyor tv alacaklar bunu atlamasın derim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ptolomeo
Frame tv serisi çok gözden kaçıyor tv alacaklar bunu atlamasın derim...Hocam, bugün 1-2 saat bu modeli araştırdım. QLED'deki saçmalıkları göremedim. Taş gibi TV bu yahu.
2021 modelinin incelemesi gelmiş, baya hoşuma gitti. Hatta 43" olanını almayı bile düşündüm. Amazon TR'ye falan gelirse, hiç beklemeden alabilirim sanırım ya...
https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/the-frame-2021
-
Güzel Detay Yakalamışsınız Hocam,Gönül Rahatlığıyla Önerilebilir 1 Model,Kesinlikle Bize Gelirse Bu Modele Dikkat Etsinler
Samsung Un Elindeki 2021 Modelleri İçinde Komple Alınabilir 1 Tv Olmuş
Kontrastıyla
Gri Tekdüzeliğiyle
Siyah Bütünlüğüyle
Oyun 10 Ms Altıyla,Bizde Model Hep Göz Ardı Edilmiştir Bu Sene Yıldızı Parlar Bunun Görünen Bu.
Neo Qledlerin Çoğunda Olmayan One Connet Box Bile Var Bakalım Fiyatı Ne Olacak Bunun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E502C764DHocam, bugün 1-2 saat bu modeli araştırdım. QLED'deki saçmalıkları göremedim. Taş gibi TV bu yahu.
2021 modelinin incelemesi gelmiş, baya hoşuma gitti. Hatta 43" olanını almayı bile düşündüm. Amazon TR'ye falan gelirse, hiç beklemeden alabilirim sanırım ya...
https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/the-frame-2021
Alıntıları Göster2020 lere bat panel çok daha iyi... Malum samsung gizli satıcı tipler hiç değinmezler bu modele çünkü stok diğer çöplerde çok...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2020 ler çok daha iyi panel olarak ben tv alsam samsung frame dışı asla bakmam qled serisi ticariliğin dibine vurmuş kalitesi düşük hata ve sorunlarla dolu...
hmm tamam ben ikna oldum sony oled çöp samsung q90 dan başkası yalan :)
Yine başlamış resim koyup millete algı yapmaya
buda dandik ads panel ile övüp övüp bitirilemeyen xh90 modeli...arkadaşlar bu konudaki şahıslar tamamen bu tv leri gömmek üzere odaklı ve konuşmalar tamamen bunun üzerine...
-
tamam hocam dönerler et döner olsun
Tamam hocam sen bilirsin
-
gerçek deneyimlerle dolu internet ama senin gibi sony fanboyunun nerden haberi olsun sony tv lerden bile haberin yok işin gücün ona buna salça olup hakaret küfür etmek...şu konunun senle ne alakası var oda koca bi muamma zaten daha iyi çamur atarım kimse şüphelenmez diyemi açtın yoksa?
-
Bu Frame Model Pek Bilinmiyor Hocam,Altın Gibi Kıymetli Olmuş 2021 Model Diğer Qled Modellere Nazaran
İps Çakması Ads Alacığına( Leş Gibi Fald Grid,Dse,Vertical Bandingli ) Bu Alınır Gibi Duruyor,Fiyat Nedir Bilmiyorum,Forumda Kimsede Frame Tv Öneren Olmadı,Hep Gözden Kaçmış Bu Model
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 16 Nisan 2021; 17:24:52 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X